יש לי בבית ACCESS POINT שהתקנתי שמתחבר כמובן למודם הראשי בבית שלי שהוא במהירות של 13MB. אני מתחבר ל ACCESS POINT דרך המחשב שלי בקומה למטה אבל הוא מוריד רק במהירות של 5MB במקסימום ואני באמת לא מבין למה זה קורה... אם תוכלו לעזור לי אני ישמח.
יש לי בבית ACCESS POINT שהתקנתי שמתחבר כמובן למודם הראשי בבית שלי שהוא במהירות של 13MB. אני מתחבר ל ACCESS POINT דרך המחשב שלי בקומה למטה אבל הוא מוריד רק במהירות של 5MB במקסימום ואני באמת לא מבין למה זה קורה... אם תוכלו לעזור לי אני ישמח.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא יודע למה לא ענו לך עד עכשיו אבל זה נראה כאילו פיספסו אותך, לא משנה.
בקיצר הבעיה שלך לדעתי נובעת ממרחק הקליטה כלומר אני מניח שהתקן גלישה שלך הוא N ובד"כ זה אמור לאפשר גלישה מטווח גדול אך מכיוון שמדובר כאן בבית עם קירות והרבה דברים שיכולים להפריע ולכן היכולת ניצול של רוחב הפס יורדת ככל שיש הפרעה גדולה יותר בתדר.
אם התקן של הAP שלך הוא נמוך יותר אז זה רק מחזק יותר את מה שאמרתי קודם.
אם הבעיה שלך נבדקה ב SPEED TEST של בזק נגיד (אם דרך שם אתה מחובר אם לא אז אני צריך לדעת מאיפה אתה מחובר) ואתה רואה שיש לך את רוחב הפס אך בפועל אתה לא מצליח לנצל אותו בגלישה זה בגלל שזאת בעיית ניתוב ואין אפשרות לתקן את זה וזה לא קשור ל AP שלך או המרחק שלך ממנו.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 27-01-2011 בשעה 08:48.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני כמעט בטוח שהבעיה היא לא במרחק, ואני יסביר מדוע. כאשר אני מתחבר מלמטה מהמחשב שלי, לרוטר עצמו אני מצליח להוריד במהירות גבוהה של כמעט 13MB וכמעט ומנצל את כל המהירות (אני יכול לנצל את כל המהירות רק אם אני מחבר תמחשב ישירות לראוטר) אבל שאני מתחבר שנייה אחרי ל ACCESS POINT שנמצא הרבה יותר קרוב אלי אני מוריד על 5MB במקסימום. אתה מבין מה אני אומר?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
או עכשיו אני מבין את הבעיה.
על איזה AP אנחנו מדברים? כלומר מה הדגם שלו? ומי הגדיר אותו?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
ממאמרים שקראתי בעבר התחברות עם נקודת גישה מורידה את המהירות בכ 50% אז לא אין לך שום בעיה בהגדרות או בחיבור