נכתב במקור על ידי
KakashiTheKiller
דין, תודה על כל העזרה, אני אדע את זה לעתיד אבל לכרגע המצב השתנה לגמריי
הבנתי שזה לא רחוק אלא פשוט, זהו נגמר נראלי, כיאילו אני לא יודע, היא הפסיקה לדבר איתי בכלל, היא לא אומרת ביי, לא אומרת שלום, חבר שלי אמר לי היום שהיא דיברה איתו ואמרה לו שמחר הולך להיות לה משהו עם מישהו שישנה לה את החיים(O.O), בכל מקרה חשבתי יש מצב יש לה עכשיו מישהו אחר אז הגיוני שהיא תפסיק להימרח עליי.
בכל מקרה לא יודע אני עכשיו לגמריי מבולבל, אז חשבתי לקחת אותה לצד לשאול אותה מה נסגר בינינו, אבל בכל פעם שאני חושב אני חושב שאני אגיד את זה כמו הומו או AFC
אם נגיד היא תשאל למה אני שואל אז חשבתי לענות לה "יום אחד את אונסת אותי וכל היום אנחנו מתנשקים, יום אחריי זה אנחנו בכלל לא מדברים, אז שוב קרובים ואז שוב לא מדברים, ועכשיו כבר לא מדברים הרבה זמן, קרה משהו?"(כמובן שלא מילה במילה אני אתחיל ללמוד עכשיו אבל הבנת את הכוונה)
ואז אם היא תגיד לי שיש לה מישהו אז סבבה אני אגיד לה שנישאר ידידים
אם היא תגיד שסתם, לא כל כך יש לי מה לענות לה..
(כמובן גם שלידה אני לא מתנהג כמו שאני פה, אני מתנהג רגיל, לדוגמא הייתי באמצע שיחה עם חבר פתאום היא באה להגיד משהו לחבר אז אמרתי לה "שקט אישה את לא רואה שאנחנו באמצע שיחה?!" רגיל הכוונה כמו לכל אישה, לפעמים הייתי קצת יותר נחמד אליה אבל עכשיו כשהיא לגמריי ככה אז גם אני מתנהג אליה כמו לסתם אישה שאני לא מכיר או כן מכיר זה לא משנה)
בכל מקרה חבר שלי הטבעי, אמר לי שתכלס עכשיו היינו יזיזים ואם אנחנו יזיזים אז זה לא אמור לעניין אותי בכלל שאנחנו עכשיו לא מתנשקים או שהיא עם מישהו אחר, ככה שאם אני רואה אותה עכשיו אונסת מישהו אחר זה לא אמור להזיז לי ואם אנחנו מתרחקים זה לא אמור להיות לי בכלל אכפת כי תכלס אין ולא היה כלום
ואם כן אכפת לי זה אומר שמשהו אצלה כן חשוב לי ואני רוצה שנהיה יותר מיזיזים ואז לדעתו אני כן צריך לדבר איתה ולשאול אותה מה קורה..