קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני מאוהב ! ... אלוואי כל הבנות יהיו עם גוף מאומן כזה
    על ידי pingvin בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 22-08-2007, 03:13
  2. מאוהב בידידה.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 21:43
  3. אני מאוהב?!...=\
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-03-2007, 20:59
  4. אני מאוהב ולא יודע מה לעשות סיפור ארוך
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-08-2006, 18:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

אני מאוהב בידידה- התשובה שבא לי לתת לכל נושא כמעט שצץ פה

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ברירת מחדל אני מאוהב בידידה- התשובה שבא לי לתת לכל נושא כמעט שצץ פה

יש לי ידידה ואני פשוט ממש אוהב אותה.. יש לי מקרה מיוחד, אה לא מבינים זה שונה אצלנו והיא מיוחד ו

כתבתי את הנושא הזה בשביל שאוכל להעתיק את הלינק ולהדביק על ה 10 שרשורים האלו פה שבא לי לענות בדיוק את אותו הדבר

זה לא מקרה מיוחד, אם תשימו לב המקוםפ מלא בשרשורים (רובם אנונימים) על בנים עם בנות "מיוחדות", שאתם חולים להם על התחת מבלי לעשות שום דבר

זאת -לא בעייה מיוחדת- תעוררו ותסתכלו סביבכם, אתם תקועים במצב שבו תקועים מליוני בנים בכל העולם, תנו לעצמכם כאפה ותתעוררו

היא לא מיוחדת, אתם לא מיוחדים, המקרה לא מיוחד, וההרגשות שלכם לא מיוחדים, חבל לי להגיד, אבל אתה סתם עוד בן שדלוק על מישהי אין לו את הביצים לעשות עם זה משהו

ואני הייתי במצב הזה, מזמממממן, והייתי בו הרבהה זמן, והיתי בטוח שאף אחד לא מבין אותי

הבעייה לכם היא שאם לא יוזמים שום דבר מיני, אתם מפחדים לאבד אתה הידידות ואת ההרגשה הנחמדה שיש לכם, וככה אף פעם לא תגיעו למקום מיני איתה

ואני אחזור שוב מליון פעם אתם רוצים קשר רומנטי, זה חד משמעית קשר מיני, היא לא תתאהב בבחור שלא רוצה אותה מינית, לא משנה מה תגידו לעצמכם (יותר נכון מישהו שרוצה אותה ועושה עם הרצון הזה משהו)

ואתם לא יכולים לאהוב אותה בסוד כל הזמן, לא יעזור שום דבר באיזשהו שלב אתם חייבים להראות איכשהו את הרוצונות שלכם כלפייה, אם זה בזה שפשפוט תגידו לה "אני אוהב אוך" (לא מומלץ), אם זה בזה שפשוט תנסו לנשק אותה, או בזה שתבוא ותזמינו אוה לצאת
    אין פה קיצורי דרך, אם לא תיזמו, אף אחד לא יזום, ואם לא תיזמו אין מצב שתהיו בקשר רומנטי, אתם לא יכולים לרקוד מסביב למצב (ולבחורה) מבלי לעשות משהו, להגיד לכם את האמת זה די פתאטי. אתם לא מוכנים לעשות שום דבר עם האהבה הזאת שלכם... למה נראה לכם היא תחכה לכם אם אתם לא עושים כלום, אם היא נראת טוב וחמודה, ובאמת כל כך מדהימה כמו שאתם מספרים עליה, יבוא גבר אחר שכן יעשה איזשהו צעד, והיא תלך איתו, חד- משמעית, היא לא תחכה לכם!!! ולמה שתחכה לכם באמת...

זה לא בדיוק טיפ זה יותר כאפת התעוררות
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 27-01-2011 בשעה 10:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

צודק במאה אחוז.
    האמת שבאמת נמאס לחזור על אותה תשובה 20 פעם בנושאים שונים..
    בזמן האחרון מפרסמים יותר מדי נושאים על שאלה כל כך פשוטה..

בן אדם שלא לוקח סיכונים בחיים שלו ולא מהמר "על כל הקופה" בחיים לא ירוויח שום דבר..
    מי שלא מנסה - לא יצליח.

יאללהה תתחילו ליזום תפסיקו להשאר במחשבות ולפרסם פה את אותה השאלה !
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=678571
    זאת הסיבה שאני פחות ופחות מגיב פה..

ודרך אגב, הבעיה היא אצלכם. שאתם בכלל נותנים לאשכולות כאלה להתקיים- בתור מנהלים צריכים ישר לנעול אותם.
    בלי להעליב את dins8 ועוד כל מיני משקענים אחרים, אני רואה אתכם מגיבים תשובות מאוד מושקעות על נושאים כאלה מפגרים, פעם אחרי פעם. לא חבל על הזמן? אני מציע לעשות חרם שאף אחד לא יגיב לנושאים כאלה יותר. רק זה יכול לפתור את הבעיה.

You cant feed Africa

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

זה לא מקרה מיוחד, אם תשימו לב המקוםפ מלא בשרשורים (רובם אנונימים) על בנים עם בנות "מיוחדות", שאתם חולים להם על התחת מבלי לעשות שום דבר
    זה כל הרעיון!
    כן, הבחורה שלכם היא סופר-מיוחד, ברגע שהיא תפסיק להיות בעיניכם "סופר-מיוחד" ותהפוך לעוד "בחורה חמודה שאשמח לעשות אותה כדרך אגב ואם יהיה בא לי אז גם אכנס איתה לקשר אבל היא תצטרך להוכיח שמגיע לה" - היא שלכם!

הרעיון הוא פשוט - להפוך בחורה מיוחד לבחורה לא מיוחד ולהשיג אותה!
    ברגע שהיא כבר לא כלכך מיוחדת, קל להתחיל איתה וזה כל ההבדל בעצם!
    האינטרנט מופצץ במאמרים על זה, כל טירון יודע שהבסיס לפתות בחורה זה קודם כל להבין שהיא לא מיוחדת (למרות שיש לה משהו סקסי מאחורי החולצה והחוטיני) ושיש אלפי בנות כמוה ויותר טובות וכוסיות ממנה ואם מישהו כאן הוא המיוחד זה אתה, לא היא (אחת האמונות של גבר אלפא אגב..).

נ.ב.
    אני ממש לא אהבתי את כל הייחס המזלזל הזה באנשים המתחילים, תבינו שזה פורום שנועד לעזור לאנשים!
    פורום שנועד לעזור לאנשים = עזרה, פתרון בעיות, מתן תשובות, עזרה למתחילים...
    תבינו שזה פורום ואי-אפשר לבנות את הקהילה רק על מומחי פיקאפ, זה לא עובד ככה ולא יעבוד ככה! תמיד הרוב יהיו חדשים, חסרי ניסיון והבנה... ברגע שהם יעברו את השלב ההתחלתי הזה (כולל השאלות המפגרות) - הם פשוט לא יהיו פה! כי הם כבר לא יצטרכו את העזרה הבסיסית שהם מקבלים כאן ויהיה להם חיים מעניינים לשם שינוי ככה שפורומים באינטרנט יהפכו לדבר מיותר עבורם. (בגלל זה נדיר למצוא בחורים שכבר צברו ניסיון בפיקאפ כמו THENUTS או כמו פותח האשכול הזה בפורומים של נוער.. ולדעתי זוהי באמת עבודת הקודש!)

שורה תחתונה - אם אתם רוצים שבאמת יפסיקו עם השאלות המפגרות, תעזרו להם!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-01-2011 בשעה 19:48.

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אני ממש לא אהבתי את כל הייחס המזלזל הזה באנשים המתחילים, תבינו שזה פורום שנועד לעזור לאנשים!
    פורום שנועד לעזור לאנשים = עזרה, פתרון בעיות, מתן תשובות, עזרה למתחילים...
    תבינו שזה פורום ואי-אפשר לבנות את הקהילה רק על מומחי פיקאפ, זה לא עובד ככה ולא יעבוד ככה! תמיד הרוב יהיו חדשים, חסרי ניסיון והבנה... ברגע שהם יעברו את השלב ההתחלתי הזה (כולל השאלות המפגרות) - הם פשוט לא יהיו פה! כי הם כבר לא יצטרכו את העזרה הבסיסית שהם מקבלים כאן ויהיה להם חיים מעניינים לשם שינוי ככה שפורומים באינטרנט יהפכו לדבר מיותר עבורם. (בגלל זה נדיר למצוא בחורים שכבר צברו ניסיון בפיקאפ כמו THENUTS או כמו פותח האשכול הזה בפורומים של נוער.. ולדעתי זוהי באמת עבודת הקודש!)

שורה תחתונה - אם אתם רוצים שבאמת יפסיקו עם השאלות המפגרות, תעזרו להם!
    אני בעד לעזור לאנשים, אבל קודם כל זה אנשים שלא רוצים לעזור לעצמם, עובדה שהשאלה חוזרת,, ללא פרטים בכלל, ללא נסיון להתחיל עם הבחורה, רק אם שאלה של "אני מאוהב ממש בידידה ואני לא יודע מה לעשות, קריאה פשוטה או חיפוש קצת ימצא בדף הזה!! באותו הדף עוד כמה אשכולות עם בדיוק אותה השאלה, אני אעזור למישהו שמוכן שיעזרו לו, כמה שיותר פרטים, שאלה של "אבל מה אני אגיד לה" תענה בד"כ בתשובה של "משהו לא משנה מה" שרשומה אלפי פעמים

לי זה נראה שזה סתם מישהו שדלוק על מישהי ורוצה לפרוק את העוול שלו בפורום, ולספר לנו על המקרה הנדיר שיש לו שהוא לא יכול לגשת לבחורה שהוא אוהב, אותי זה לא מרגש, אין פה סיפור של "אנחנו רוצים אחד את השני אבל לא יכולים להיות ביחד כי המשפחות שנו במלחמה"

והכוונה שלי ב"זה לא מקרה מיוחד" היא לא בזה שהבחורה לא מיוחדת, הכוונה שלי שהבעייה היא בעייה מיוחדת ומסובכת רק כי אתה (לא אתה ספציפית, אלא השואל) עושה ממנה בעייה, זאת לא בעייה מיוחדת, זה בחור שמאוהב בבחורה ולא עושה שום דבר עם זה

הייתי צריך להשתמש ב"נדיר" ולא "מיוחד"

זה שאתה מרגיש ככה או משהו חוסם אותך או כל דבר אחר זאת -לא סיבה-
    בסופו של דבר לאף אחד, ובמקרה הזה לבחורה, לא אכפת איך אתה מרגיש, אלא מה שאתה עושה, ואם זה -כלום- אז ככה מתבטא גם האהבה שלך לבחורה, אם אתה באמת אוהב אותה עד כדי כך ומוכן לעשות הרבה בשבילה, אז לגשת ולהזמין אותה לכוס קפה זה לא אמור להיו משהו יותר מדי מסובך

אם היה לי פה פירוט של -מה עשית להשיג את הבחורה- ולא הצלחת בכיף אני אעזור, אבל אם זה "אני מרגיש מוזר לבקש ממנה ללכת איתי לסרט" אז אני מצטער, כל מה שאני ארשום פה לא יעזור לך אם אתה לא תקום ותזמין אותה לסרט
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 28-01-2011 בשעה 00:41.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אם היה לי פה פירוט של -מה עשית להשיג את הבחורה- ולא הצלחת בכיף אני אעזור, אבל אם זה "אני מרגיש מוזר לבקש ממנה ללכת איתי לסרט" אז אני מצטער, כל מה שאני ארשום פה לא יעזור לך אם אתה לא תקום ותזמין אותה לסרט
    בגלל זה פעם פתחתי אשכול על "איך"?
    כי זה שצריך לצאת איתה לסרט, להזמין אותה לקפה או לגשת אליה ולהתחיל איתה - כולם יודעים!
    ממש לא צריך אותך ואותי בשביל שנומר להם את זה... החוכמה והשאלה האמיתית היא כיצד בחור שלא מסוגל לגשת לבחורה ולשאול אותה מה השעה, ייגש אליה ויזמין אותה לסרט.. או לדייט או למיטה... בזה אנו צריכים להתמקד! לא במה לעשות, באיך לעשות ועוד למרות הפחד וחוסר הניסיון!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-01-2011 בשעה 12:04.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

בגלל זה פעם פתחתי אשכו לעל "איך"?
    כי זה שצריך לצאת איתה לסרט, להזמין אותה לקפה או לגשת אליה ולהתחיל איתה - כולם יודעים!
    ממש לא צריך אותך ואותי בשביל שנומר להם את זה... החוכמה והשאלה האמיתית היא כיצד בחור שלא מסוגל לגשת לבחורה ולשאו לאותה מה השעה, ייגש אליה ויזמין אותה לסרט.. או לדייט או למיטה... בזה אנו צריכים להתמקד! לא במה לעשות, באיך לעשות ועוד למרות הפחד וחוסר הניסיון!
    זה נכון שצריך לענות על "איך" , והרבה פעמים אני ועוד משתמשים כאן באמת עונים ומפרטים,
    אבל מה שפותח האשכול (ובצדק) אומר - שבזמן האחרון הרבה שאלות נפתחות , שאלות כלליות מדי , בלי שום פירוט.
    לשאול "איך להזמין אותה לסרט" זה כללי מדי. יש 1001 דרכים.
    אם תפרט שהייתה לך ידידה , שאתם בקשר ככה וככה זמן , יש מגע , יש נוחות , יש פה יש שם
    יהיה הרבה יותר קל לכוון אותך מה בדיוק לעשות.

לשאלה כללית - עונים תשובה כללית.

אם לאנשים פה בפורום ששואלים שאלות אין כוח לפרט את הבעיה , למה שיהיה לנו כוח לפרט איך לפתור אותה?..
    זה משהו שבאמת שמתי לב אליו בזמן האחרון .. אני כן משתדל לענות מפורט , אבל האמת?.. יוצא החשק.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 28-01-2011 בשעה 11:58.
    הייתי פה.

לייקים
    106
    נקודות
    50

החוכמה והשאלה האמיתית היא כיצד בחור שלא מסוגל לגשת לבחורה ולשאו לאותה מה השעה, ייגש אליה ויזמין אותה לסרט.. או לדייט או למיטה...
    אבל אנחנו לא מדברים פה על בחור שלא יכול לשאול אותה מה השעה, אנחנו מדברים פה על מישהו שמאוהב בידידה שלו, שהם כבר שואלים אחד את השני מה השעה על בסיס יומי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הבנתי, בזה אתם באמת צודקים!
    בגלל זה אני לעולם לא אשאל אן "איך מזמינים לסרט" או "איך לוקחים מספר" אלא אתאר מקרה שקרה לי ומה אני יכול להפיק ממנו להבא... ע"י משוב שתתנו לי ככה אוכל לפתור את בעיית ה"איך" וכך אתם לא תסבלו משאלות כלליות ומיותרות.

לגבי עניין זה אני חושב שאפשר להוציא נוהל, לשנות את הפוסט שנעוץ קצת ולפרט באיזו דרך ניתן לשאול שאלות, למשל:
    1) כתוב את תיאור המקרה.
    2) תאר מה ביצעת טוב לדעתך.
    3) מה לא עשית טוב.
    4) מה עליך לשפר לפעם הבאה.

והגולשים יוסיפו לזה וגם יתנו דרכים לשפר את הצדדים החלשים בך.
    אפילו ניתן לכתוב תגובות כאלו, זה מן הסתם נקרא "משוב חיובי".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-01-2011 בשעה 12:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

צודק מאמר מצויין תודה
    גם אני הייתי ככה
    עד שהתחלתי לראות שתופסים לי את הבנות
    דפקתי לעצמי כאפה והתחלתי לפעול
    אני מעדיף לקבל תגובה שלילית ושלא תרצה אותי ושתהיה לי פדיחה של כמה דקות
    אבל לא להיות בדיכאון על זה שמישהו אחר תפס לי אותה שזה יכול להיות גם ימים , שבועות , חודשים וכד'
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 29-01-2011 בשעה 11:37.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

כבר מזמן יש לי לינק בבלוג שאני שולח לאנשים בכל פעם שהם שואלים אותי את השאלה הזאת.
    אם אני לא טועה הוא אפילו עולה ראשון בגוגל כשאתה מחפש "איך להתחיל עם הידידה הכי טובה שלך" (למקרה שמישהו מתעצל המילים זה לינק).
    רק שיש מקרים באמת מיוחדים.

למשל, בחורה אחת שלחה לי פעם הודעה שהיא רוצה להחזיר מישהו שהיה פעם חבר שלה ועכשיו "ידיד" שלה, ואמרה לי שהיא גרמה לאנשים להרביץ לו, העיפו אותו מהמועדון הקבוע שלהם בגללה, היא הטרידה אותו בטלפון, הזמינה לו מלא פיצות ומקדונלדס הביתה (וסושי, אני לא בטוח אבל נראה לי היה גם סושי) וזרקה לו ביצים על הדלת של הבית (היו עוד כמה דברים שאני פשוט לא זוכר). הוא עבר עיר והחליף מספר.

"איך אני מחזירה אותו?" נכתב בסוף.

יאפ... זה מקרה מיוחד.

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    כבר מזמן יש לי לינק בבלוג שאני שולח לאנשים בכל פעם שהם שואלים אותי את השאלה הזאת.
    אם אני לא טועה הוא אפילו עולה ראשון בגוגל כשאתה מחפש "איך להתחיל עם הידידה הכי טובה שלך" (למקרה שמישהו מתעצל המילים זה לינק).
    רק שיש מקרים באמת מיוחדים.

למשל, בחורה אחת שלחה לי פעם הודעה שהיא רוצה להחזיר מישהו שהיה פעם חבר שלה ועכשיו "ידיד" שלה, ואמרה לי שהיא גרמה לאנשים להרביץ לו, העיפו אותו מהמועדון הקבוע שלהם בגללה, היא הטרידה אותו בטלפון, הזמינה לו מלא פיצות ומקדונלדס הביתה (וסושי, אני לא בטוח אבל נראה לי היה גם סושי) וזרקה לו ביצים על הדלת של הבית (היו עוד כמה דברים שאני פשוט לא זוכר). הוא עבר עיר והחליף מספר.

"איך אני מחזירה אותו?" נכתב בסוף.

יאפ... זה מקרה מיוחד.
    זה הסושי... לא שולחים לבחור סושי שלא הוא בחר, פשוט -לא- עושים את זה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    זה הסושי... לא שולחים לבחור סושי שלא הוא בחר, פשוט -לא- עושים את זה
    כנראה שסניה לימד אותה את שיטת פיתוי הסושי המפורסמת שלו.. אין פלא שהוא עבר עיר אחר כך..
    סתם סניה הכל בהומור ואהבה, תעשה לי ילד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect