קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] גישה ל TOrrentbytes
    על ידי AvixTz בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:36
  2. זה לא פייר
    על ידי §-Tal-§ בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 16:42
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

זה לא פייר שלכל אפס גמור יש גישה למידע כה עוצמתי.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ברירת מחדל זה לא פייר שלכל אפס גמור יש גישה למידע כה עוצמתי.

מה אתם אומרים שנעשה את הפורום הזה, מין "הסלון של מסטרי" - רק מי שרציני באמת ולוקח אחריות על החיים שלו - יוכל להחשף למידע שבפורום.
    את אותם רציניים נצרף דרך חברים, מכרים, אחים, וכאלו שהוכיחו את עצמם.

אני אומר, בשום פנים ואופן לא לנעול את כל הפורום אלא רק את המידע שבאמת יכל לשנות אנשים.
    וכך בעצם נוכל לגלות מי רציני ורוצה לדעת, ומי לא.
    רק אלה שיחפרו, יתאמצו, יבקשו ויתחננו למידע - יקבלו סיסמא משלהם.
    כך נוכל לשמר את האיכות של הפורום והוא לא יהיה איזו אשליה לכל מני אורחים זמניים זה לא מוזיאון ולא פורום יעוץ זוגי.
    זה פורום אומנות. אומנות החברה. ורק מי שבאמת מגיע לו, יהנה ממנו.

מנהלים, תחשבו על זה ופליז תעזרו לנו לסנן זייוני שכל מיותרים של עוברי אורח

2. קישורים ממומנים

יש פיקאפ מתקדמים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני לא חושב שזה מידע קדוש שמשנה לך את החיים.
    מה שבאמת משנה לך את החיים זה שזה נותן לך ביטחון עצמי ודוחף אותך לצאת לשטח.
    וזה מגיע לכולם, גם לאפסים גמורים, זה לא פייט קלאב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

זה הפוסט הכי מטומטם בכל הקטגוריה הזאת.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי xArtur צפיה בהודעה
    זה הפוסט הכי מטומטם בכל הקטגוריה הזאת.
    תודה רבה.
    ועכשיו תחשבו שוב על מה שאמרתי. - אני לא בעד לנעול את הפורום בפני אורחים. אני בעד לסנן מציקים ולא רציניים שלא באמת מתכוונים לעשות משהו עם החיים שלהם..

לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    תודה רבה.
    ועכשיו תחשבו שוב על מה שאמרתי. - אני לא בעד לנעול את הפורום בפני אורחים. אני בעד לסנן מציקים ולא רציניים שלא באמת מתכוונים לעשות משהו עם החיים שלהם..
    זו הבחירה שלהם, אם הם לא יעשו כלום עם החיים שלהם, זה הפסד שלהם, אנחנו לא מפסידים פה כלום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני נגד, למה שיפריע לך כל כך כל עניין הרצינות ואם יעשו אם זה משהו או לא? :\
    וגם אם למשל,מישהו שאפחד כאן לא מכיר,למד לבדו וצריך חוות דעת והתייעצות, הוא יצטרך להוכיח את עצמו?!...למה להיות כל כך נוקשה? הרי גם ככה מי שכאן בפורום למד בעיקר מספרים, מהחיים, ומשלל המידע החופשי שרץ ברשת, תתאר לך שלך היו סוגרים דלתות, ורק בגלל שרצית לשאול שאלה.. :\

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

תודה רבה.
    המציקים והלא רציניים האלה בכל מקרה לא יצליחו ולא יתקדמו לשום מקום. לדוגמה המשתמשים האנונימיים. לדוגמה האנשים שמדברים על פחד גישה כל הזמן, אלה שנתפסים לבחורה ספציפית. הידע הזה לא שווה כלום בלי שטח. כוסאמו- מצידי שכל העולם ידע את זה . זה אומר שילך להם יותר טוב עם בנות? לא.

אלה שבאמת מצליחים זה אלה שיוצאים לשטח, אלה שמשקיעים זמן, נשמה. פותחים מאות סטים ולא מתייאשים גם שלא הולך. אלה האנשים שמצליחים.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 28-01-2011 בשעה 16:14.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אווו הלללויה!!
    באמת הגיע הזמן שתבינו את זה.. ועזבו את האפסים, מה עם כל אותם אנשים שיעשו שימוש לרעה במידע הזה וינצלו את זה נטו לטובתם האישית (גם אם זה יזיק לבחורה או לסובבים סביב אותו אדם).

רק מי שרציני באמת ולוקח אחריות על החיים שלו - יוכל להחשף למידע שבפורום.
    יצא לי לחשוב על המשפט הזה יותר משאר הטקסט שלך וטעיתי לעצמי... אתם ואפילו המתקדמים שבכם באמת לקחו את עצמם בידיים בהתחלה, לפני שהם גילו את הפיקאפ? אני מניח שלא, גם אתם וגם אני היינו לוזרים! בגלל זה מצצנו כל פיסת מידע חיונית עבורנו, כי אז, בהתחלה, לא היה לנו הביצים לעשות את זה, לא היה לנו חשק ולא כלום, במילים אחרות - גם אנחנו לא היינו רציניים אז מי אנחנו שנגביל את כל שאר הלא רציניים (שבעתיד, לא משנה אם זה מחר או בעוד עשר שנים, יהפכו לרציניים גם הם).

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

"זה לא פייר" ?
    אתה שומע את עצמך ?...

זה לא פייר שלכל אידיוט מגיל מסויים יש הזכות להצביע לבחירות ><
    איזה דבר מטומטם...
    "אני בעד לנעול את הבחירות רק למי שבאמת רציני , ולא לכאלה שבאים סתם להצביע."
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 28-01-2011 בשעה 20:05.
    הייתי פה.

אין פה שום מידע עוצמתי, זה לא תוכנית לבניית כור גרעיני שבמקרה תיפול בידי אחמדיניג'אד.
    המידע שנמצא פה הוא מעולה לבסיס, להתחלה, ההתקדמות שבהמשך כבר תלויה בבנאדם עצמו, אם למישהו יש שאלה סציפית לא אכפת לי שישאל אותה, הוא לא חייב להיכנס לתחום לגמרי הוא יכול פשוט לשאול שאלה ספציפית, אין עם זה שום בעיה.

אנחנו לא מהפנטים בחורות, אנחנו פשוט למדנו איך להשיג אותן, וזה לא משהו שיכול לפגוע באנשים ולהשמיד את העולם, המידע הזה לא כל כך עוצמתי.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

אני לגמרי לא מסכים עם השטות הזאת, זה כמו שלאנשים יש את הידע הדרוש כדי להרכיב פצצה כלשהי אבל מי באמת מסוגל? זאת השאלה האמיתית, ומכיוון שאני מאמין שבשביל רוב האנשים הפיקאפ יכול לשנות את המחשבה הכללית הרבה יותר מאשר סתם ללמוד טכניקות אז אני מניח שזה לא יכול להזיק, זה בסופו של דבר משפר את הבנאדם ואם הוא בוחר להיות מטומטם ולחשוב שהכל זה טכניקות ומדעי הפיזיקה הגרעינית ושהפיקאפ הוא רובוט אז הוא לא יתקדם וזאת בעיה שלו (וגם אם כן כנראה שהוא מתישהו יבין שזה לא נוסחת קסם), זה כמו כל "תחום" בחיים יש מי שמצליח ומי שלא, ולכולם יש את האופציה.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 28-01-2011 בשעה 19:23.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אני לגמרי לא מסכים עם השטות הזאת, זה כמו שלאנשים יש את הידע הדרוש כדי להרכיב פצצה כלשהי אבל מי באמת מסוגל? זאת השאלה האמיתית, ומכיוון שאני מאמין שבשביל רוב האנשים הפיקאפ יכול לשנות את המחשבה הכללית הרבה יותר מאשר סתם ללמוד טכניקות אז אני מניח שזה לא יכול להזיק, זה בסופו של דבר משפר את הבנאדם ואם הוא בוחר להיות מטומטם ולחשוב שהכל זה טכניקות ומדעי הפיזיקה הגרעינית ושהפיקאפ הוא רובוט אז הוא לא יתקדם וזאת בעיה שלו (וגם אם כן כנראה שהוא מתישהו יבין שזה לא נוסחת קסם), זה כמו כל "תחום" בחיים יש מי שמצליח ומי שלא, ולכולם יש את האופציה.
    נכון שזאת לא טכניקה ולא תרכובת לפצצת מימן.. אבל זה כן דחף, כן מוטיבציה, כן הבנה ש"גם אתה יכול להצליח בגדול" ולי אישית ממש לא מתאים שגברים קנאים, סכסכנים, שלא שמים על אף אחד, שחושבים רק על עצמכם (וכו') יקבלו גישה לדבר הזה! כמובן, מי אני שאקבע למי כן או לא מגיע.. אבל ברגע שאני אפגע מזה אישית, כן יש לי הזכות לקבוע! כי זה פוגע בי..
    כנראה שעוד לא נכנסתם לתחום יותר מידי... תכירו חבר'ה, תציצו באינטרנט, דברו עם אנשים לגבי התחום.. אתם תבינו מהר מאוד שהתחומים הללו של מודעות עצמית הפכו לתחומים פרוצים, ממוסחרים וחסרי פרופורציות!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-01-2011 בשעה 19:39.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

Mario, גיסנו, אם למישהו יש את הזין והסבלנות לעבור ולחפש פוסט פוסט שלי אני מאמין שמגיע לו לדעת גם את הדברים שבדר"כ לא הייתי
    כותב עליהם (כי באמת באמת שאין לי זמן כוח וכי צריך לשמור קצת דובדבן לקצפת) וכתבתי כי חשבתי שזה יעזור לבעיה ספציפית. כמו גם שצודקים החברים מלמעלה שאומרים שאין פה "סוד" חסר תקדים, מדובר פה קצת כמו בללמוד לצייר, הרבה קשור בכישרון שלך ובכמה תתאמן. לחלק יילך יותר בקלות, לחלק פחות בקלות, ולחלק לא יילך בכלל.

בנוגע לסוניקס, באמת שזה עניין של כל אחד המצפון שלו. אין לי איזה קוד מוסרי גבוה שנועד לשמור על התמימות של בחורות ברחבי העולם.
    כמו שאני לא הולך ומונע מבחורות שרוצות רק לקחת כסף מAFCים שקונים להן דברים לעשות סיליקון, גישה לאיפור או ללכת לחדר כושר..
    אם הייתי לוקח מאנשים כסף, מילא - יש פה אינטרס, אבל בחינם? ממש לא מעניין אותי.

לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    נכון שזאת לא טכניקה ולא תרכובת לפצצת מימן.. אבל זה כן דחף, כן מוטיבציה, כן הבנה ש"גם אתה יכול להצליח בגדול" ולי אישית ממש לא מתאים שגברים קנאים, סכסכנים, שלא שמים על אף אחד, שחושבים רק על עצמכם (וכו') יקבלו גישה לדבר הזה! כמובן, מי אני שאקבע למי כן או לא מגיע.. אבל ברגע שאני אפגע מזה אישית, כן יש לי הזכות לקבוע! כי זה פוגע בי..
    כנראה שעוד לא נכנסתם לתחום יותר מידי... תכירו חבר'ה, תציצו באינטרנט, דברו עם אנשים לגבי התחום.. אתם תבינו מהר מאוד שהתחומים הללו של מודעות עצמית הפכו לתחומים פרוצים, ממוסחרים וחסרי פרופורציות!
    אז מה שבאמת צריך לשים דגש עליו זה להזכיר שלפני הכל צריך להיות בן אדם.
    אתה לא יכול לחסום את הגישה של כל הגברים הקנאים, סכסכנים וכו' לפורום הזה, זה לא הגיוני בכלל...

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,006 | הודעות: 8,205,599 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect