נכתב במקור על ידי Gaya המירוץ למיליון. תשובה נכונה, שאלה הבאה: סדרה על כדורגל , 3 עונות , דרמה - מי אני?
נכתב במקור על ידי -Tony- תשובה נכונה, שאלה הבאה: סדרה על כדורגל , 3 עונות , דרמה - מי אני? האלופה.
נכתב במקור על ידי Gaya האלופה. תשובה נכונה, סדרה שמשודרת כבר מעל 9 עונות , מנחה קבוע, מי אני?
נכתב במקור על ידי -Tony- תשובה נכונה, סדרה שמשודרת כבר מעל 9 עונות , מנחה קבוע, מי אני? רוקדים עם כוכבים ?
נכתב במקור על ידי Craze רוקדים עם כוכבים ? רוקדי עם כוכבים זה העונה ה 6 הייתה רק שהסתיימה - בקיצור , לא.
נכתב במקור על ידי -Tony- רוקדי עם כוכבים זה העונה ה 6 הייתה רק שהסתיימה - בקיצור , לא. כוכב נולד.
נכתב במקור על ידי Gaya כוכב נולד. כוכב נולד זה היה העונה ה8 בדיוק שהסתיימה. לא. רמז - המנחה הוא גבר.
נכתב במקור על ידי -Tony- כוכב נולד זה היה העונה ה8 בדיוק שהסתיימה. לא. רמז - המנחה הוא גבר. כולבוטק?
ארץ נהדרת.
נכתב במקור על ידי Gaya כולבוטק? לא נכתב במקור על ידי Craze ארץ נהדרת. לא, רמז - קשור לבידור.
נכתב במקור על ידי -Tony- לא לא, רמז - קשור לבידור. החיים זה לא הכל ?!
נכתב במקור על ידי Craze החיים זה לא הכל ?! לא, רמז - לירון .
נכתב במקור על ידי -Tony- לא, רמז - לירון . מועדון לילה ?!?! מה זה יכול להיות ?!
נכתב במקור על ידי Craze מועדון לילה ?!?! מה זה יכול להיות ?! לא. מה זה יכול להיות? DDD רמז אחרון - ערוץ 10
נכתב במקור על ידי -Tony- לא. מה זה יכול להיות? DDD רמז אחרון - ערוץ 10 אתה עושה צחוק נכון ?! תבדוק שוב אם אתה לא טועה אחי אולי,לא לפני ילדים ?
חוקי הפורום