לפני כחודש התחלתי לעשן מגולגלות (טבק לא סמים חבורה של נרקומנים!!)
קניתי WEST VIRGINIA טבק בריטי שאני אישית מאוד אוהב! הרבה יותר טוב מהדראם שעישנתי אצל חבר... אבל זה לא הענין כרגע.
כשקניתי את הטבק קניתי פילטרים של OCB (ספוג לא קרטון, תצחקו אבל חזק לי מידי בלי פילטר)
וקניתי ניירות בולדוג.. המוכר לא הבין מהחיים שלו והביא לי את הניירות האלה..
ניירות בולדוג, נחשבים בשוק המעשנים כלא טובים במיוחד, לפחות ככה יצא לי לשמוע מחברים..
חוות הדעת שלי על ניירות הבולדוג..
הניירות עבים יותר מהOCB, מה שמאפשר גלגול קל יותר ובעיני זה טוב מאוד למתחילים, כיוון שגם אם לא הצלחתם לגלגל דחוס דחוס זה עדיין מאפשר לכם לעשן מבלי שהנייר יכבה ותישארו רק עם טבק בוער..
הגלגול איתם היה לי נוח ואיפשר לי ללמוד מהר מאוד איך לגלגל לא רע בכלל.. הטעם שלהם היה לי לא רע והגודל (רוחב) שלהם כנ"ל.
מבחינתי אחרי שיגמרו לי הOCB אני חוזר אליהם..
בהמלצתו של חבר, שאמור להיות מבין ענין.. קניתי OCB.. אני אחד שאוהב לעשן לאט.. באיזי, לא שחטות גדולות.. והוא אמר שOCB נשרפים לאט וזה בעצם יהיה לי טוב כי אז לא יצא שאני מפסיד נייר שנשרף בזמן שאני לא מעשן אלא רק מחזיק את הסיגריה..
אז שמעתי בעצתו וקניתי OCB..
היום, אחרי שבוע עם הניירות.. אני מרגיש צורך עז לכתוב על האכזבה שלי מהם..
הניירות מאוד דקים.. מה שאומר שאם לא גילגלתם דחוס פיקס, הם נכבים!
אני אשכרה צריך להדליק את הסיגריה מחדש 4-5 פעמים בעישון וזה מעצבן!!!!! לפעמים גם צריך לקחת שחטה רצינית כדי שהנייר יתפוס מחדש..
אני אישית מאוכזב מהם מאוד.. גם הטעם שלהם פחות טוב בעיני מאשר הבולדוג.. אבל יכול להיות שזה בגלל שאני צריך להדליק אותו כל פעם מחדש והנייר נשרף ועושה טעם של מדורה במקום של סיגריה..
לא יודע, אולי זה בגלל שאני לא מגלגל מספיק טוב.. אבל הניירות האלה בעיני לא מאתימים לכל אחד..
אני חוזר לבולדוג או לניירות עבים אחרים..

ציטוט ההודעה

RIZLA סתם חארא אתה נותן לו לק הוא ניקרע לחתיחות ...