נכתב במקור על ידי the game4 יש H??? לא. אותיות פסולות: I, T, H
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz אוקי האתגר ממשיך! _ _ _ - F _ _ N _ - G _ _ _ _ (בשביל לראות את הסדר הנכון תעתיקו את זה לדף ריק או משהו ותהפכו את הכיוון (Ctrl+Shift)) E...?
Game Over ספוילר: [/CENTER]
נכתב במקור על ידי Second Heartbeat E...? יפה! _ E _ - F _ _ N _ - G _ _ _ _ אותיות פסולות: I, T, H עוד פעם, סליחה מראש על הכיוון חח זה עברית ואנגלית לא הולך טוב..
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 31-01-2011 בשעה 15:21.
New Found Glory
נכתב במקור על ידי Second Heartbeat New Found Glory יפה! שאלה הבאה: (בינוני-קשה) אני הולך עכשיו, לא בטוח מתי אני יוכל לענות על זה אבל ננסה כמה שיותר מוקדם
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 31-01-2011 בשעה 15:27.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz יפה! שאלה הבאה: (בינוני-קשה) אני הולך עכשיו, לא בטוח מתי אני יוכל לענות על זה אבל ננסה כמה שיותר מוקדם Iron Maiden?
נכתב במקור על ידי Second Heartbeat Iron Maiden? פשש תותח.. צודק שאלה הבאה: רמז, זה לא קשור לשאלה הקודמת.
metal
נכתב במקור על ידי legalize metal אני כמעט בטוח שאין כזאת להקה S: חח לא.
metalica
Live, Love, Die
נכתב במקור על ידי the game4 metalica צודק שאלה הבאה: תמצאו את הלהקה שהוציאה את Locomotive Breath. אחרי 5 תשובות שגויות אני אתן רמז.
Jethro Tull
נכתב במקור על ידי the game4 Jethro Tull חח צודק. לא קשה להיכנס ליוטיוב ולחפש את השם של השיר לא? השלימו את השם (מרכיב שיר): מ _ _ _ - _ _ ם - _ ד _ _
למה זה בעברית?!
נכתב במקור על ידי the game4 למה זה בעברית?! כי יש גם שירים של רוק ומטאל בעברית? :\
חוקי הפורום