הם מזהמים את הסביבה בעשן וסירחון, גורמים לאחרים לחלות באמצעות עישון פאסיבי ועולים המון כסף לחברה. החוק נגד מכונות סיגריות הוא צעד חשוב במלחמה נגד העישון
http://www.mako.co.il/video-blogs-du...&pId=565984153
הם מזהמים את הסביבה בעשן וסירחון, גורמים לאחרים לחלות באמצעות עישון פאסיבי ועולים המון כסף לחברה. החוק נגד מכונות סיגריות הוא צעד חשוב במלחמה נגד העישון
http://www.mako.co.il/video-blogs-du...&pId=565984153
|
|
אני לא ממש מסכים עם זה..
זה כמו שתגיד "המכוניות הם הטפילים של החברה"
למה אתה לא לוקח חמור? או סוס?
יש לך את הבחירה המלאה לזהם את האוויר , וכמו שאתה משתמש בחשמל (שהוא מחשב , אורות וכו') אתה לא יכול לבוא בטענות אחרות כלפי אותם המעשנים..למה אתה לא מדליק לפיד? מה איכפת לך? למה אתה לא עושה כביסה בנהר?
כרגע , העשן של הסגריות\נרגילה וכל מוצרי הטבאק השונים ממש מזערי לעומת הטכנולוגיה המזהמת של היום..ויפה שיש על מי להשים את האצבע המאשימה..
בושה,צריך את המכונות .
יש אנשים שמעשנים ולהם יותר נוח
לקנות קופסאות וסיגריות במכונות .
צריך להתחשב לא רק באלה שלא מעשנים אלה
גם באלה שכן מעשנים .
false: תסכים איתי שיש קצת הבדל בין לעשן לבין להשתמש במכונית.
אני בעד להעיף את המכונות סיגריות ובעד להוציא את הסיגריות מהחוק בכלל לאט לאט.
זה סם, אבל בגלל השימוש הכל כך נפוץ שלו יהיה מאוד קשה להפוך אותו ללא חוקי ובגלל זה אף אחד לא מוכן לעשות את הצעד הזה.
ברור..בכוונה הקצנתי כדי שתבין מה העמדה שלי לגבי הנושא ..
אבל אני חושב , שיש אנשים שפשוט קובעים לאחרים מה לעשות בחיים "המלחמה נגד העישון" , מה איכפת לך אם בנאדם מעשן או לא?
אתה רוצה לא לזהם? קודם כל תסתכל על עצמך , ועל מה אתה עושה ביום יום שגורם לזיהום ורק אז תסתכל על אחרים..
כיום? אין בנאדם אחד שלא מזהם את האוויר , ומה שמציק לי ..שהאצבע המאשימה מופנת אל המעשנים , ולא כלפיי הדברים שבאמת מזהמים..
כמו מכוניות , ארובות , שריפות בזדון , חשמל (בכללי) , רכבות לא חשמליות וכו'..
ההבדל בין העשן של המעשן לטכנולוגיה של היום הוא מאוד גדול ..ושוב , יפה שלוקחים את המעשנים כשעיר לעזאזל ומעלים את מחירי הסגריות ומקצינים דברים..כשבנתיים אותם אנשים רק גורמים לחור באוזון לגדול בלי משים...
נערך לאחרונה על ידי False; 31-01-2011 בשעה 13:23.
עישון סיגריות מבחינתי עומד על אותו משקל של עישון סמים קלים.
פחות משנה לי העובדה שזה מזהם, כמו העובדה שזה סם שנצרך בכמויות והמדינה עושה על זה קופה יפה.
סם X דינו כסם Y, להיות מחוץ לחוק.
אם זה ככה למה לעצור פה? בוא נעשה את כל הסמים הקלים חוקיים והמדינה תיקח חצי מהכסף שמושקע בהם כמס.
אבל אי אפשר להשאיר את זה באמצע ככה, זאת הנקודה שלי, אני בכלל נגד כל זה.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 31-01-2011 בשעה 17:13.
זיהום אוויר מעישון הוא זניח יחסית לשאר הזיהומים לפי דעתי, אז אנחנו באותה הדעה =)
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 01-02-2011 בשעה 12:06.
חח סמים זה עיניין אחר ,אתה רואה שהזכרתי במה שרשמתי משהוא על סמים ??
לא .
נראה אותך מעשן כל החיים שלך בגלל סתם איזה משהוא ,נגיד והיית צריך להתחיל לעשן מסיבות כאלה
ואחרות ופשוט לא יודע התחלת נגיד סבבה ?
ונראה אותך איך היית מרגיש שבכל הדם שלך היה זורם ניקוטין והיית צריך כל פעם לקנות בחנות שבכלל רחוקה מהבית
שלך לרכוש קופסת סיגריות חדשה!
למה אתה נותן את הדוגמא של הסמים פה ?
אני מתפלא עליך גבר ,זה ממש לא נכון ,סמים זה סמים ועישון סיגריות זה עישון סיגריות אז דיי עם זה ,באמת .
כל פעם שמנסים איכשהו לעזור לאנשים כאלה שקשה להם אז אתם חייבים להגיד לא! שיסבלו ,כל עוד זה לא קשור אליי אז יאללה מספיק.
חח סיגריות זה עיניין אחר ,אתה רואה שהזכרתי במה שרשמתי משהוא על סיגריות ??
לא .
נראה אותך מעשן סמים כל החיים שלך בגלל סתם איזה משהוא ,נגיד והיית צריך להתחיל לעשן סמים במסיבות כאלה
ואחרות ופשוט לא יודע התחלת נגיד סבבה ?
ונראה אותך איך היית מרגיש שבכל הדם שלך היה זורם ניקוטין\חשיש\מריחואנה והיית צריך כל פעם לקנות במוכר סמים שבכלל רחוק מהבית
שלך לרכוש שקית מריחואנה חדשה!
למה אתה נותן את הדוגמא של הסיגריות פה ?
אני מתפלא עליך גבר ,זה ממש לא נכון ,סיגריות זה סיגריות ועישון סמים זה עישון סמים אז דיי עם זה ,באמת .
כל פעם שמנסים איכשהו לעזור לאנשים כאלה שקשה להם אז אתם חייבים להגיד לא! שיסבלו ,כל עוד זה לא קשור אליי אז יאללה מספיק.
One Shot - One Kill
אין שום סיבה למנוע מאנשים לעשן זה כבר התערבות תעשייתית ומוגזמת