אוקיי אז ככה, קודם כל, אני רשמתי את המאמר הזה על סמך עובדות שאספתי במהלך השנים..אז תקראו את זה ומקווה שהמסר יעבור!
טוב תקשיבו, אני שמתי לב לתופעה מסריחה מאוד במאה ה-21 שזה כסף!
בואו נדבר תכלס...העובדות מדברות מבעד עצמם, 90% מהחיים שלנו אנחנו מבזבזים רק על מקומות תעסוקה וזאת עובדה! ורק ה-10% הנותרים אנחנו מבזבזים את זה על בילויים גגון, קולנוע, ים, חו"ל וכו'...וזה לא אמור להיות ככה! מקווה שהמדענים ימצאו תרופה למחלה הזאת או משהו....חייבים לנצל כל דקה בחיים האלו אבל אנשים מכורים יותר מדיי לכסף שהם שכחו מה זה להיות בני אדם! ולהנות מהחיים האלו!
העובדה היא שרוב האנשים חושבים שכסף קונה בריאות וכמה שהם טועים! וכל אותם אנשים מתחילים לעשן ולשתות ולמעשה חושבים שברגע האמת הכסף יציל להם את החיים אבל הם טועים! כסף לא יציל את החיים של אף אחת! אם לא דואגים לבריאות כעדיפות עליונה, אנשים יסיימו את החיים שלהם בכאבים ובייסורים קשים!
בקיצור חברים שלי...תפסיקו לחשוב שכסף זה הכל בחיים! כסף זה חוסר חיים אוקיי, באנדם אמיתי שיש לו קצת אנושיות מבין את זה! כסף זה הגורם הרשמי לכל המלחמות שיש היום...בקיצור! תדאגו לבריאות שלכם כעדיפות עליונה ולא על כסף 24 שעות ביממה! חג סוכות שמח ומקווה שהמסר עבר! אם לא אז שהאל ישמור אליכם!
מאמר קצר אומנם אבל המסר ברור לא? חג סוכות שמח![]()

ציטוט ההודעה