איך אני מבודד בחורה שנמצאת רק עם חברה שלה ? הרי חברה שלה לא תחכה לבד אף פעם תמיד היא תרצה להידחף ..
איך אני מבודד בחורה שנמצאת רק עם חברה שלה ? הרי חברה שלה לא תחכה לבד אף פעם תמיד היא תרצה להידחף ..
|
|
תפנה לשתיהן ביחד, ולאט לאט תבודד את השיחה (למרות שהשניה עדיין לידכם), מנגד אתה יכול לתת למטרה שלך מעט תשומת לב (גישה שהרבה נוקטים) ולבודד את השיחה עם הבחורה השניה (ואז אתה בעצם גורם למטרה "לקנא"). אני מאמין יותר בלבודד את המטרה האמיתית תוך כדי השיחה ומשם אתה יכול לפתח את זה לאן שתרצה.
אור כתב דברים נכונים, כל מה שעלי להוסיף זה שיש גם את אופציית הווינגמן שיעזור לך לבודד אותן.
אני מבין מה אור אומר ואני גם חושב ככה , וככה אני גם פועל בהתחלה מדבר עם שניהין ורק אז דוחק את החברה מהשיחה ומשאיר בשיחה רק את המטרה ומידי פעם מצרף את החברה שלא תשתעמם .. אבל אתם כנראה לא הבנתם ממש את השאלה שלי , השאלה היא:
איך אני מבודד אותה למצב ששנינו לבד (ואין לי ווינגמן) , כי בדרך כלל אם אני ינסה לנשק אותה ליד החברה אז היא תעשה מין קוקבלוק כזה (מקנאה , אי נעימות וכו') ..
?
קח את 2 הבחורות, כנס איתן לסט מעורב כלשהו (הדבר הכי קל לפתוח שאתה עם 2 בחורות, כולם יזרמו איתך) ותגרום לAFC להתחיל עם הCB שלך.
משם אם זה יזרום, תשאיר את החברה לAFC ולך לבודד תמטרה שלך. (טיפ - תבודד כמה שיותר רחוק בכמה שפחות זמן)..
לא צריך שום ווינג ולא שלישיה (בעיקר אם החברה כונפה) - זה מה שעושים שיוצאים עם הטרגט והחברה של הטרגט.![]()