שחברה שלכם נותנת IOI's לבנים אחרים איך אתם מגיבים ? פשוט מתעלמים מזה או מתערבים ?
ואני לא מדבר על שואלת איך קוראים לו אני מדבר יותר על יוזמת המון קינו... נותנת מחמאות ...מנסה לתפוס את צומת הלב שלו
שחברה שלכם נותנת IOI's לבנים אחרים איך אתם מגיבים ? פשוט מתעלמים מזה או מתערבים ?
ואני לא מדבר על שואלת איך קוראים לו אני מדבר יותר על יוזמת המון קינו... נותנת מחמאות ...מנסה לתפוס את צומת הלב שלו
נערך לאחרונה על ידי rix125; 01-02-2011 בשעה 22:31.
|
|
שולף את האולר שלי ומביא בשניהם דקירה.
שם זין חחחחח נו באמת מזה השטויות האלה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
וואלה הצלחת לגרום לי לצחווק אחי D:
תפסיקו לנתח כל שטוות !!
בשביל שזה לא יהיה ספאם וכאלה : אם זה כל כך מפריע לך , דבר איתה. היא חברה שלך .. תאמר לה לא מתאים לי.
חחחחחחחחחחחחחח לילה טוב אחי , תבורך![]()
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 01-02-2011 בשעה 22:55.
הייתי פה.
שמח שגרמתי לכם לצחוק
אבל אם כבר מוציאים בנאדם מפגר לפחות תסבירו למה ^^
כאילו מבחינת ההגיון שלי כשבחורה מתחילה ליגוע בבחור וכל הזמן מנסה לתפוס את צומת הלב שלו בשבילי זה אומר שהיא נמשכת אליו.. בין אם במודע או בתת מודע
תוכל להסביר לי למה יצאתי פה כל כך מפגר אני מאוד ישמח.. אני גם שונא את האנשים האלה שנתפסים על קטנות דברים שהמשמעות שלהם כל כך קטנה ושאין צורך להתייחס לזה.. אבל במקרה הזה זה ברור שהבחורה (חברה שלי) נמשכת אליו
נו אבל זה בדיוק הפחד שלי.. שזה יגרר ויהפוך לרומן איתו, בגידות זה לא דבר חדש
אני כאילו מדבר על "להקדים תרופה למכה" אם לא הבנתם למה אני מתכוון.. אבל יכול להיות שאתם צודקים אולי אני סתם פרנואיד
אין לי כל כך נסיון במערכות יחסים אז אני שואל את אלה שכן יש להם נסיון בזה איך זה בדרך כלל נגמר שכשחברה שלכם נותנת IOIים לאיזה בחור
זה למה אני מאמין שלAFC לא מגיע חברה ושמחה בחיים. ורק מגיע לו לסבול או להתאבד, לפחות לא עד שהוא עובר תהליך עם עצמו.
כי זה לא דבר שמגיע לכולם לקבל ובכ''ז משום מה זה נגיש לכולם...
גם אתה נמשך לבחורות אחרות ומאונן, מה עכשיו היא צריכה לאסור עליך את זה? אתה מקשיב לעצמך תגיד לי?
מה תהיה כמו הכאפות האלה שיאסרו עליה לדבר עם אחרים? היא תבגוד בך אחרי יומיים באחריות שלי.
שמע, החברה פה טובים בהכרות ראשונית עם בחורה, ולהשכיב אותה.
זה לא אומר שהם טובים במערכות יחסים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מה הקשר בחייאת נו?
אני ממש לא אחד שקנאי היא מדברת עם מלא בנים חופשי לא מזיז לי מדברים כאלה והיא בהרבה מאוד מצבים עם בנים לבד ולא מזיז לי דברים כאלה
אבל כשהיא כל הזמן מנסה לתפוס את צומת הלב שלו ויש עוד כמה דברים שהיא עשתה שאני לא יודע איך לפרט אותם מעלה בי קצת חשד
מה לעשות מערכת יחסים רצינית ראשונה שלי אני די מתלמד
טיילר, בהתחלה ממש החזקתי ממך מבחינתי היית הכי גדול בפורום, עכשיו אני כבר מבין כמה טעיתי..
אתה תמיד חייב לרדת על מתחילים (לא שאני מתחיל, פיקאפ ומערכות יחסים זה דברים שונים לגמרי)
כאילו אתה לא היית AFC.. אתה היית בתול שפתיים בן 17, אז מה מגיע לך לסבול ולהתאבד?
למרות שדווקא התגובות שלך פה כן עוזרות כי אתה בעצם מראה לי כמה מפגר אני יוצא ותכלס אתה צודק לא שמתי לב לזה מערכת יחסים רצינית ראשונה שלי, אפילו שקצת הקצנת את זה אבל לא נורא המסר עבר בצורה טובה
וסטריטלייט, אני די מאמין שגם מישהי שיש לה חבר אתה או כמה אחרים מהמתקדמים פה בפורום יכולים לגרום לה לרוץ אחריכם.. אז הכל אפשרי
אבל בסדר הזכרת לי את המשפט הכי חשוב שקנאה הכי הורסת מערכת יחסים, לא יודע אם זה קנאה בכלל המקרה שלי אבל זה בערך אותו מסר...
בסדר עשיתם לי עכשיו סדר בראש אין לכם מושג כמה אני מודה לכם![]()
נערך לאחרונה על ידי rix125; 02-02-2011 בשעה 20:46.
תקשיב משהו שלמדתי על בשרי- אל תנסה לתפוס אותה על חם לפני שהיא עשתה משהו... גם אל תתנהג כאילו זה מפריע זה מפריע לך
במצב הזה הייתי אומר לך לסבול את זה ולנסות להשתחרר מההרגשה הזאת שהיא מפלרטטת עם בנים וכו', כל עוד זה שהיא מפלרטטת עם בנים לא משפיעה עליה בדרך שהיא מסתכלת עליך.
סבבה תודה על התגובה.. כעיקרון התגובות פה עזרו לי להבין כמה יצאתי ילד קטן איך כל המושגים של הפיקאפ כמו הIOI והחרטות האלה עלו לי לראש
חסכתם לי הרבה כאב ראש ודאגות "היא נמשכת אליו? היא רוצה אותו?".
אני ממש לא מתחיל בעניינים של בנות ובפיקאפ כי שמתי לב שמהתגובות שלי פה נראה כאילו אני AFC גמור שרק לפני כמה חודשים גילה את הפיקאפ... אבל כשזה מגיע למערכת יחסים אני ממש חובבן בנושא הזה
אני אישית חושב שאתה צריך לדבר איתה על ולנסות להבין למה היא עושה את זה ע"י זה שהיא תגיד לך, אנחנו לא יודעים באותה השנייה מה עובר לה בראש...אולי בתת מודע שלה היא ניסתה לגרום לך לקנאות וע"י זה למשוך תתשומת לב שלך? תדבר איתה על זה ותגיד לה שזה מפריע לך..