למה אין לי הקדשה ? אוקיי אין בעיה - אני מאמין באלוהים ..
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao למה אין לי הקדשה ? אוקיי אין בעיה - אני מאמין באלוהים .. הקדשה מיוחדת לדרור! (בתנאי שהוא מצהיר על היותו אתאיסט!)
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך. כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך. סטפן רוברטס And Man Created God In His Own Image Come Out
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao למה אין לי הקדשה ? אוקיי אין בעיה - אני מאמין באלוהים .. God and Ingidao sitting on a tree K-i-s-s-i-n-g
מזל טוב אחי .
מנהל אבטחת מידע לשעבר.
נכתב במקור על ידי xyossizx הקדשה מיוחדת לדרור! (בתנאי שהוא מצהיר על היותו אתאיסט!) טוב אחרי ש,אלוהים" הפסיק להתערב וכתבת מיוזמתך הקדשה מיוחדת - אני חוזר בי אין אלוהים =] נכתב במקור על ידי WOOOOOOW God and Ingidao sitting on a tree K-i-s-s-i-n-g חחחחחח אהבתי ....
מזל טוב
נכתב במקור על ידי -David- ההורים שלי אוכלים אבטיח עם לחם אז בטח שזה ירק ... =-O :suprise
FIFA - NBA 2K - Hattrick - משחקי מירוצים - משחקי ספורט כללי - Football Manager - PES
מזל טוב.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
מזל טוב!
חוקי הפורום