היי, אני בן 16 כיתה י"א, יש ילדה אחת שאני אוהב אותה שנה וחצי (מתחילת י' בערך) מהשכבה שלי.
היא הייתה איתי ביסודי והיינו משחקים וכל זה היינו ידידים בקיצור.
עכשיו שנה שעברה היינו מדברים באיסיקיו כל הזמן אבל כשהגעתי לבית ספר תמיד הייתי מנסה לברוח ממנה, אני ביישן קודם כל (לא ביישן ביישן מוגזם[פעם הייתי ככה])ואין לי ביטחון עצמי גבוה (וגם את זה שיפרתי טיפה)בעזרתכם. פחדתי מזה שלא יהיה לי מה להגיד לה, כך פעם שהייתי רואה אותה אמרתי לה שלום עם חיוך וביי
, וזה קורה גם עכשיו אבל עכשיו פעם אחת אני אומר לה שלום והיא לא מחזירה לא יודע למה ופעם אחת זה הפוך היום כזה היא הסתכלה עלי קצת רחוק והיא חייכה אלי נראלי ואמרה לי שלום אבל אני לא בטוח שזה היה לי בגלל זה לא החזרתי והיא בטח חושבת שאני דפוק כי זה קורה הרבה פעמים
..
אני מאוד אוהב אותה מאוד מאוד ואני מוכן לעשות כמעט הכל בשבלהבשבילי ולדעתי היא מושמלמת מבחינת אופי ויופי אני מוצא בה הכל. והיא מדברת עם כולם ככה שקשה לדבר איתה יש לה המון ידידים וחברות. לי יש חברים ואולי איזה 3 4 ידידות אבל בקטנה כזה. עכשיו אני לא יודע איך לגשת אליה ולהתחיל לדבר איתה מה להגיד לה אני מת עליה
.
אני לא יודע אם פירטתי מספיק אבל אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו אני יביא לכם, תודה רבה!!

בעזרתכם. פחדתי מזה שלא יהיה לי מה להגיד לה, כך פעם שהייתי רואה אותה אמרתי לה שלום עם חיוך וביי
..