שלום.
על המחשב שלי מותקן ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט.
בקיצור, אני מעדיף בהרבה את העיצוב של ווינדוס ויסטה אז רציתי לבקש סקין ויסטה לווינדוס 7.
חרשתי על כל האינטרנט ולא מצאתי, אז מישהו יכול לעזור לי?
שלום.
על המחשב שלי מותקן ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט.
בקיצור, אני מעדיף בהרבה את העיצוב של ווינדוס ויסטה אז רציתי לבקש סקין ויסטה לווינדוס 7.
חרשתי על כל האינטרנט ולא מצאתי, אז מישהו יכול לעזור לי?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הסקין של ויסטה ושל 7 זהה לחלוטין :|
על מה אתה מדבר? העיצוב של ויסטה ו של 7 לא נראה אותו דבר בכלל!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אולי אתה מדבר על צבע? אולי אתה מדבר על השורת משימות שהיאיותר רחבה, את כל אלה אתה יכול לשנת על ידי לחיצה עם קליק ימני על שורת המשימות או על ידי קליק ימני על שולחן העבודה ו התאמה אישית (Personalize).
ערכת הנושא שלהם זהה לחלוטין
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מישהו יכול לתת לי סקין של ויסטה?? אני בסך הכל רוצה ששורת המשימות תיראה כמו של ויסטה זה הכל
נערך לאחרונה על ידי L1ve4It; 04-02-2011 בשעה 12:05.
מ א ו ש ר
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...62#post5642562
זה הסבר להפיכת שורת המשימות למסורתית כמו XP אבל אתה יכול להשתמש בזה כדי להתאים את המראה שיתאים לזה של ויסטה