אל תנעלו תאשכול עד שאני יגיד לכם אני רוצה תשובה.
אל תנעלו תאשכול עד שאני יגיד לכם אני רוצה תשובה.
Lia Sinchevici
|
|
לא אני הורדתי.
הפנתי את האחראי עליי.
ירדת מניהול,עקב כך שבמשתמשים הקודמים שלך אתה קיללת משתמשים בדרגות גבוהות + פתחת משתמשים כפולים + היית ב BL במשתמשים הישנים ולצערי זה שקיבלת באן במשתמש עבר והוא בבלאק ליסט לא אומר שזה מוציא אותך מהרשימה.
לכן עם כל הכבוד אליך אתה לא מתאים לניהול עם כל הבעיות שקרו איתך,אתה יכול להשתפר ובעתיד נחשוב אולי להוציא אותך משם.
כרגע אתה ב- BL.
עוד משהו שברצונך לשאול?
הבאנים לא היו מוצדקים וגם לא הבלאק ליסט מאז שניהלתי אצל חגי הוא יטפל אליי ופרשתי
ומאז שחזרתי הוא לא נתן לי לעלות אני לא יודע למה חגי מקלל את הפקח + משתמשים + מנהלים שמתחתיו ומאיים עליהם
במשתמש הראשון קבלתי באן לכמה חודשים והיה לי כבר משתמש אחר לא פתחתי אותו השקעתי כמו מטורף בשביל לעלות לניהול
וחגי לא העלה אותי שאלתי אותו מה עשיתי לו הוא לא אומר לי עד שסוף סוף עליתי לניהול כולם נטפלו אליי כאילו מה עשיתי
תוכלו להסביר לי למה CHI היה בבלאק ליסט ?
למה Apprehension בבאן אם CHI היה בבאן לצמיתות?
אני רוצה גם לדעת מה עשיתי לחגי
למה ההנהלה בפורום נטפלת אליי? ד"א חגי לא ברמה שלי .
נערך לאחרונה על ידי Solution; 04-02-2011 בשעה 19:27.
Lia Sinchevici
תעשה טובה,אין לאף אחד כאן רצון להיטפל אליך צא מהסרט,יש לאנשים כאן חיים ומשתמש שהגיע לרמה כזו הוא לא בן אדם ילדותי ואין לו שום סיבה להתנכל לך,מה גם שאם זה היה קורה כולם היו רואים את זה כי אף אחד לא עיוור והיו שמים לב שמתנהל משהו שהוא לא תקין וזה לא קרה אלא להפך,כולם מגבים אותו ועומדים מאחוריו.
Chi קיבל באן על קללות (הוא אמור לחזור ב- 2.3.11)
המשתמש השני קיבל באן על משתמש כפול.
אתה קיבלת את הבאנים בצדק,אמנם הזמן שקיבלת לא היה מוצדק .
אתה צריך להבין שמנהל שמגיע לבלאק ליסט זה לא מנהל שעושה פאשלה של ניהול,אפשר להגיע לבלאק ליסט עקב שפה לא יפה,התנהגות שלא ראויה למנהל בפורום אטרף (בדיוק המקרה שלך)
לכן הוכנסת לBL (עקב התנהגותך).
אני חושב שכדאי שתפסיק לבוא אלינו בטענות כי אם אינני טועה אתה צריך לקבל עכשיו באן כי יש לך משתמש בהרחקה שממתין להשתחרר.
אתה לא מקבל באן כי ההרחקות שקיבלת בעבר היו שלא בצדק אז תגיד תודה על מה שיש.
עוד משהו שאתה רוצה לשאול לפני שאני נועל?
נ.ב - אין טעם שתנסה לשכנע את ההנהלה להחזיר אותך מה- BL בטח ובטח שלא לחזור מניהול כך שאל תחשוב על לנסות.
גם מיכאל וגם אני וגם איתי שתדע לך אותנו חגי קילל אז אני אומר גייז יא גרביל טמבל FUWAK U דוב מצרי אינעל השומן שך
Lia Sinchevici
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 04-02-2011 בשעה 19:47.
פרשתי מהפורום תהנו לאט לאט הקהילה שלכם תקטן למה יש פה הנהלה ילדותית.
Lia Sinchevici