הם לא כ"כ מתאימים לזה לדעתי...
הם לא כ"כ מתאימים לזה לדעתי...
|
|
בפורום יהדות, תאולוגיה ודתות דנים.
הפורומים כן קשורים מכיוון שאין שום יעוץ, עזרה או בריאות בנושאים הללו ומקומם שייך לקטגוריה דיון וקהילה.
לדעתי זה דוקא כן יעוץ ועזרה בגלל שדנים על כל מיני בעיות ופרשות וכו' בדת ככה שזה כן מתאים לדעתי...
בגלל ש"דנים". אתה לא מבין שכל מה שקשור ללדון במשהו זה מתאים לדיון וקהילה? אף אחד לא עוזר לשני שם לגבי הפרשות והבעיות כי אף אחד לא יודע באמת מה התשובה, בגלל זה נכנסים לדיון.
החלטנו שהפורומים האלה יותר מתאימים לדיון וקהילה.
אבל גם בפורום כדורגל דנים זה אומר שזה מתאים לדיון וקהילה?
הכוונה היא שדיון וקהילה לפי דעתי ולפי מה שהיה עד עכשיו זה דיונים שיותר קשורים לקהילה ופחות לנושאים חשובים כאלו, חוץ מזה שיש בפורומים האלו גם דברים שלא קשורים לא לדיון ולא לקהילה כמו מידע על דתות, חצי מהאשכולות בפורום יהדות הם על הלכות או דברי תורה.
תראה שכמעט כל הנושאים בפורום לא התפתחו לדיונים.
אתה צודק אבל מטרת ההעברה הזו היתה בשביל למגר את תופעות הספאם ואת הנושאים הטיפשיים שנכתבים בפורום דיון וקהילה.
לכן הוחלט להכניס קצת עניין,טעם ורמה לקטגוריה הנ"ל עם שיקול הדעת שתאולוגיה ויהדות מתאימים יותר לדיונים על מהות היהדות או כל דת אחרת.
קטגוריית ייעוץ עזרה ובריאות כשמה כן היא לא עוסקת בדיונים על הדת.
עוד משהו?
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 05-02-2011 בשעה 13:03.