קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]פעם שלישית שזה קורה ביומיים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 07-04-2009, 15:51
  2. יאללה בונא פעם ראשונה שזה קורה לי
    על ידי MayMon בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 19:57
  3. WTF?! כבר פעם שנייה שזה קורה לי
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 15:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

מקרה קלאסי,פעם ראשונה שזה קורה לי ואני מאמין שזה לא קרה להרבה ,תודה מראש!! =)

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל מקרה קלאסי,פעם ראשונה שזה קורה לי ואני מאמין שזה לא קרה להרבה ,תודה מראש!! =)

שלום לכולם !!

הכרתי בחורה מאוד נחמדה ויש המון סימנים , אוקי זה סיפור...!!

טיילתי לי בקניון ראיתי בחורה מאוד יפה ,וואלה אמרתי למה לא ניגש מקסימום ברקסס..
    טוב היא מגישה לי פרסמות על דף (זאת העבודה) פעם ראשונה לא לוקח עושה סיבוב פעם שנייה מציעה לי שוב לוקח וזורק לה מילה,וממשיך ללכת ,היא אומר לי "מאיפה אתה,חכה רגע" אני מסובב רק את הראש ועונה לה,והיא ממשיכה לשאול עוד דברים ואני כבר ניגש ומדבר איתה,והצעתי לה בואי נישב ונדבר היא אמרה "בוא" ,מפה לשם יש זרימה צחוקים , מסתכלת לי הרבה זמן בעיניים משחקת בשיער ובטח היו עוד כמה סימנים שלא שמתי לב אליהם,שאלה גם שאלות מאיפה בן כמה מה עושה , טוב נפרדים שלום שלום ביי , ואז אני אומר לה תביא לי את ה-פייס שלך נדבר(אין לי מושג למה לא ביקשתי את הטלפון ישר,ואני בן אדם עם בטחון עצמי גבוהה)טוב מפה לשם מוסיף אותה לפייס ושולח לה אחרי יום בהודעה פרטית "היי,אני רוצה לאכול איתך ארוחת ערב מה המספר שלך ניקבע",היא לא ענתה ובכוונה ואני יודע את זה, שלחתי אחרי יומיים עוד הודעה "סתם איזו מילת כינוי לשם שלה ומה המספר שלך אני רוצה להיפגש איתך...
    אחרי ההודעה הזאת הביאה לי את המספר ורשמה " היי מותק , המספר , דבר איתי...
    טוב אני מתקשר יום אחרי כי כבר היה איזה 1 בלילה , היא עונה מדברים כמה דקות והיא לא יכולה (תירוץ אמיתי , כי החברים שלי עובדים איתה והיא לא משקרת)
    יום אחרי אני מתקשר שוב תירוץ למזלה גם הוא אמיתי..
    עוד יום עובר אני מתקשר והיא אומר לי שהיא לא יכולה ,"אבל בוא שב איתי מחר בבריכה אני שם מ11 , ואמרתי לה סבבה אני יבוא ....
    טוב הגיע המחר היא ביררה אם מותר להכניס אותי כי זה מין מקום פרטי , ואמרו לה שכן,סבבה אני מגיע היא שם עם כמה בנים (הם עובדים ביחד)עושה היכרות עם כולם (הבאתי בירות) צחוקים עם כולם ,היא מחמיאה לי על כמה דברים , אני מחזיר לה במחמאות,אנחנו עולים למעלה להביא קרם הגנה אני והיא למעלה אני יוצר מגע נוגע לה בגב בקלות התנהגה כאילו קיבלה זרמים בגוף ואני ממשיך לגעת אחרי זה עוד איזה פעמיים ,אני אומר לה מה יש לך? את מתרגשת או משהו? היא אומרת "סתם כלום"
    טוב יורדים למטה הייתי איתה איזה חצי שעה לבד נוגע בה פה ושם , הם הלכו לעשות משהו הבנים,טוב צחוקים היא מחמיאה לי על כל מיני דברים,והשיחה חייה ונושמת,טוב הגיע הזמן ללכת, והיא מציעה לי לעלות לאכול אני מתעלם וממשיך במיני שיחה והיא מציעה לי שוב ואני אומר שאני לא רעב תודה,טוב אז היא מציעה לבוא איתם למועדון אני אומר שלא בא לי , ממשיכים במיני שיחה והיא אומרת שוב בוא למועודן איתנו ואני אומר שלא בא לי (הלכתי שהשיחה קצת דעכה , טעות) ואני אומר לה מחר ב9 במקום כלשהו , היא אומרת לי אני עפיפון דבר איתי מחר אני אומר לך שוב מחר ב9 היא מחייכת ומשנה נושא היא אומר לי " תבוא עם חבר שלך למועדון" אני מתעלם והולך.
    טוב יום עובר אני מתקשר היא לא יכולה שוב תירוץ יאמר לזכותה תירוץ אמיתי שוב.
    יום אחרי עוד תירוץ שוב תירוץ אמיתי (עבודה עם מלא פגישות).
    עוד יום עובר אני פוגש אותה במקרה במקום אחר , אני ניגש אליה זורק לה איזה מילה "שלא תעבדי קשה מידי" היא מחייכת ואומרת יפה שלי מה נשמע,חיבוק נשיקה (לחי כמובן) שוב היא מחמיאה לי על הריח לבוש ,אני אומר תודה , טוב מדברים קצת צחוקים,ואז אני אומר לה " תגידי את רוצה לצאת היום או לא?" היא אומרת לי " בטח שאני רוצה לצאת איתך" ואני אומר "אז מה הבעיה?,כי אני מרגיש שאנחנו כאילו בני 18 עם המשחקים האלה (אני בן 22 פלוס והיא גדולה ממני בשנה),היא אומרת אני מסיימת לעבוד מאוחר כל יום ולא תמיד יש לי זמן אני צריכה להגיע הבייתה להתלבש , ואני אומר לה תבואי ככה מה ישמע את לא צריכה לבוא עם שמלת כלולות(חבל שלא אמרתי לה "שנה הבאה תבואי עם שמלת כלולות),היא אומרת "טוב נדבר לפני שאני מסיימת לעבוד ,אבל אל תכעס עליי אם אני לא יכולה" , טוב ביי...
    טוב מתקשר אליה לפני שהיא מסיימת שיחה קצרה , מה נשמע בלה בלה בלה ,היא עונה " היי יפה שלי" מדברים קצת ושוב היא לא יכולה , הפעם לא שאלתי למה וסיימנו תשיחה... התקשרתי אחרי שעה היא לא ענתה ואחרי זה שוב אחרי שעתיים בערך אין תשובה....
    טוב אמרתי לא מתקשר לא עונה לטלפונים(הייתה פעם אחת שהיא לא ענתה לי והיא חזרה אליי,לפני כמה ימים) שלה כלום עד יום ראשון,אז אני מחכה ליום ראשון אני יתקשר אליה ואני ישאל אותה שוב אם היא רוצה להיפגש (חשוב לי להגיד שאני מבין בנושא של האומנות אני לא איזה אקספרט אני סוג של מתחיל מנוסה,וכל פעם שהצעתי לה להיפגש זה היה בקטע של " אני אאסוף אותך ב8 תהיי מוכנה,או "טוב נפגשים בקפה ב7" וכל מיני כאלה)
    עכשיו השאלות הגדולות שלי למי שעבר משהו זהה לזה אני מעריך מאוד גם כאלה שלא עברו דבר כזה כל עצה חשובה , חשוב לי לציין שוב הבחורה מאוד חשובה לי ממש לטעמי גם באופי וגם ביופי
    ואני חושב שאם היה לה חבר היא לא הייתה מזמינה אותי לשום דבר ,אבל בחורות לכו תבינו אותן.
    טוב הדעה השנייה שלי , היא לא רוצה להראות זולה ,שרמוטה וכו'
    או שהיא אוהבת לשחק קשה להשגה,ואם כן אז היא משחקת ממשששש קששההה
    בגלל שהיא שווה את זה ואני יודע שהיא שווה את זה אני לא רוצה לוותר עליה,והוכחתי לה לא פעם אחת אלא כמה פעמיים שאני רציני ומעוניין בה ולא איזה אחד שבא לילה והולך..
    באמת לאנשים שמבינים במקרה הזה , אשמח לקבל את ההמלצות שלכם
    מה לעשות במצב שכזה? מצד אחד היא מראה שהיא נמשכת ושהיא רוצה , אבל שמגיעים לרגע האמת היא מתקפלת
    וכל יום היא הייתה עונה לי ממש בשמחה כאילו שהיא מחכה לטלפון שלי כל יום...
    בקיצור היא עושה לי קרוב רחוק אחושקשוקהה , אז אני עושה לה רחוק 4 ימים (כל זה קרה בשבוע וחצי האחרונים, ואני מחכה לראשון הקרוב)
    *היא משחקת בי? (אני יודע שהיא ילדה שמורה וממש טובההה)
    זה נכון לעשות תרחוק הזה? או להמשיך לטלפן כל יום? כי לי זה ניראה כאילו שאני נואש.
    אני עם בטחון גבוהה לא מסמיק לא לחוץ לא מתרגש מאף בחורה, והראיתי לה את זה
    **** משהו חשוב שניזכרתי בו עכשיו, איזה 3 פעמים היא הזכירה כל פעם גבר , פתאום באמצע השיחה לא קשור לכלום ,כאילו בקטע של "יש פה מישהו ממש חתיך אם הוא מביא לי טבעת אני אומרת כן " או "אתה רוצה שאני יסדר לך עבודה אצל מישהו שהתחיל איתי" ועוד אחד היה אני כבר לא זוכר מה היא אמרה... כאילו היא מתההה שאני יקנאאאאא...
    **ולא יצרתי רגשות שלילים(אלא אם כן עשיתי את זה בתת מודע כי אני כבר לא שם לב)
    **חוץ מאתמול כל התירוצים אמיתיים לגמרי (אולי גם של אתמול)
    תודה רבה רבה מראשש על התשובות שלכם קהילה יקרההה!!!! =)
    מי יתן וכולנו נעשה ונצליחחח!!!!

[מנהלים , אם רשמתי פה משהו לא בסדר אם כנגד החוקים למרות שקראתי לפני אז בבקשה תתקנו ואל תמחקו כי אני יושב כבר איזה חצי שעה ורושם את זה , תודה]

"גם אם אתה עם ביטחון וחושב שאתה יודע הכל ואתה ניתקע פתאום , אף פעם זאת לא בושה לשאול" (C)
    נערך לאחרונה על ידי neMANot; 02-02-2011 בשעה 08:44.

2. קישורים ממומנים

בתמצות?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

היי...
    בחורה ממש מראה לי שהיא רוצה אבל שמגיעים לרגע האמת היא מתקפלת,וזה קרה איזה 4 5 פעמים
    והיא עדיין מראה שהיא רוצה
    אז אני שואל : אולי מישהו אחר? אולי משחקת? אולי היא לא רוצה להראות זולה ורוצה חהיראות קשה?
    רוצה שיגו אותה
    כבר לא יודע מה אחי , לך תבין נשיםםם
    אתה צריך לקרוא הכל כי זה לא משהו "רגיל"
    אם אין לך כוח אני מבין, תודה בכל מקרה!! =)
    נערך לאחרונה על ידי neMANot; 02-02-2011 בשעה 10:30.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

זה שילוב של קשה להשגה אוכלת סרטים אולי חבר, אולי עוד כמה בנים שמפלרטטים איתה באותו זמן, אל תתקשר עליה כל שעתיים , זה הדבר הכי קריפי שאתה יכול לעשות, לדעתי אתה צריך להפסיק לתכנן, כי כמו שאתה רואה איתה לקבוע משהו מראש זה קצת בלתי אפשרי, קח אותה ישר מהעבודה לאנשיהו, פשוט תקפיץ אותה וזהו...
    ועוד משהו, זה חשוב עפ כל בת אבל אם זאת נראה לי זה ממש ישנה, ברגע שיש לך את ההזדמנות (שאתה תיצור), אל תחשבו אפילו ותנסה לנשק אותה, למזמז אותה, ובאיזשהו שלב לזיין אותה. רוב הסיכויים שהיא תזרום

בעיקר לדעתי היא מעוניינת אבל מפחדת מכל ההכנות מראש והקביע של ה"לצאת" או משהו כזה, הכי חשבו קח את זה בקלות, ופשוט תצא איתה, את תלחיץ אותה, מאד יכול להיות שבגלל זה לא קורה שום דבר, כי אה מלחיץ יותר מדי (דעתי בלבד תחלקו עלי אם תרצו)

חוץ מזה יפה, בהצלחה.... רוצה לשמוע עדכונים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

היי StreetLight
    חבר אין לה,יש סיכוי טוב שהיא "מנסה" לבחור בין כמה,התקשרתי כל יום פעם אחת במשך 5-6 ימים,אולי פעם אחת 3 פעמיים ביום שפעמיים היא לא ענתה ומאז אני עושה לה רחוק של 4 ימים
    (עד ראשון הקרוב).
    נראה לי שאתה צודק אולי לחצתי ולא הייתי צריך להתקשר כל יום (חשבתי שהיא רוצה שילחמו עלייה,סוג של קשה להשגה ולא זולה)
    ואני לא עובד איתה אני פשוט "עובר במקרה" באזור שהיא עובדת,ויש מצב שגם במקרה אני מתחיל לעבוד שם גם.
    שמע אני לא מתבייש לבקש עצה פה מאף אחד,לנשיקה אני מאוד רוצה להגיע , עם סטוצים כבר הפסקתי אני מחפש משהו קבוע חתונה ילדים בעתיד הלא כל כך רחוק(זה הכיוון )
    ומה אני עושה לגבי כל התירוצים שלה? כי וואלה רובםם אמיתיים,אבל אני אומר כזה דבר אם היא באמת הייתה רוצה לצאת איתי היא הייתה מפנה זמן,או שהיא משחקת ממש קשה להשגה ולא רוצה להראות זולה ,כי אני מכיר בנות ולא נילחמתי הרבה זמן ככה על בחורה הרבה זמן,היא פשוט שווה את זה ואני יודע את זה ,אם זה באופי ואחרי זה היופי.
    בכל מקרה מה שאתה אומר בעצם לעשות לה יותר רחוק ממה שהיא עושה כאילו אני עושה רחוק מרביעי האחרון עד ראשון הקרוב ואז אני מתקשר להציע לה לצאת,אם היא אומרת לי לא ,פשוט ללכת אליה לעבודה "ולקחת אותה"(אולי היא אוהבת שליטה) תאמין לי נשיםםםם אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם.....
    אשמח לעוד הצעות מאנשים עם בעלי ניסיון ,תודה רבה לכם!
    ותודה רבה לך StreetLight
    תחזיר לי תשובה מה נכון לעשות,ואני גם לא ישכח לעדכן!!
    ביי שיהיה יום טובב =)
    נערך לאחרונה על ידי neMANot; 03-02-2011 בשעה 08:02.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

נראה שמה שעוצר אותך זה בעיקר החלק הלוגי של הפיקאפ.
    בהתחלה,היא הייתה באמצע עבודה והצלחת לקחת אותה הצידה לשבת איתך...למה לא המשכת עם זה ? לא לא קבעת איתה לשבת איתך על בירה באיזה פארק (או כל דבר אחר) לפני שאתה הולך ?

אחר כך,הרבה יותר מידי טלפונים,נראה שאתה רודף אחריה,בגלל זה היא לא מפחדת להרגיש קשה להשגה ולהתרחק ממך.
    אחרי 20 דקות באינטרקציה +- היא זו שכבר צריכה לרדוף אחריך ולא אתה אחריה (לפעמים אפילו לפני).

הייתה איתה בבריכה,עשית לה מסא'ז ..קינו נורא נורא מיני...היה קשה להוסיף לו נשיקה ולומר לה שנהנת ? זה גם היה ממשיך עם המיניות ומקדם אותך לחלק של הנוחות.

לפי דעתי,תעשה קצת רחוק (אל תפחד מה"אולי בחורים אחרים" שרודפים אחריה או מה"אולי חבר" או כל אולי אחר...תצא מנקודת הנחה שהיא רוצה רק אותך...זה ישפיע על המסגרת שלך והיא תימשך אל המסגרת הזו ותאבד את שלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה רבהה גבר!!
    אבל היום פגשתי אותה "במקרה" בעבודה שלה
    וזה היה ככה
    היא מביטה אליי אני מביט לשנייה ומסיט אחרי שנייה מחזיר מבט והיא כבר מטר ממני מחבקת אותי מנשקת לשלום ומדברים,היא שמה לי יד על המותן ואני שם לה גם היא מצמידה אותי אליה ושואלת אם בא לי לבוא איתה לקנות משהו מהסופר אמרתי לה שכן גם אני בדרך לשם (אלקק)וכל זה שאני מדבר עוד בטלפון.
    טוב היא מביאה לי מחמאות עכשיו זה נהיה אהוב שלי.
    מזמינה אותי לבריכה שלהם (היא גרה בקומפלקס עם אנשים לעבודה עם בריכה) אני מתעלם ומשנה נושא היא שוב פעם שואלת אחרי כמה דקות ואני אומר לה אולי היא שואלת למה אני אומר "אני רוצה להכיר אותך קודם לא את החברים שלך ומלטף לה את הלחי,היא אומרת לי תשתחרר ובוא,הזמינה אותי גם למחר בערב למועדון עוד פעם עם החברים שלה,כאילו שהיא מפחדת,אבל ניראה לי שהיא בבלבלותתת רציניותתת
    על הדרך היא רצתה שנעשה משהו בשבת בבוקר ואמרתי לה שכבר קבעתי משהו עם חבר(מראה לה שאני לא מוותר בשבילה)
    טוב משם לכאן סיימתי לעבוד אני עובר שוב לידיה,אומר לה ביי והיא שוב מזכירה לי תבוא היום ותבוא מחר למועדון אני אומר לה למועדון שכן לגבי היום קבעתי כבר משהו (באמת קבעתי) טוב אני אומר לה בואי תלווי אותי עד הדלת של הקניון היא אומרת "אני לא יכולה" ואני ממשיך ללכת בכיוון והיא פתאום באה אחרי וניצמדת אליי ומלווה אותי,על הדרך מדברים בלה בלה צחוקים
    טוב אחרי כמה שעות הבטחתי שאני יחזור אליה אם תשובה אם אני בא או לא,ואמרתי לה תגידי מה כל כך חשוב לך שאני יבוא? היא אומרת לי "ניכנסת לי ללב" ואני אומר לה " אני לא מרגיש את זה" היא מצחקקת ואמרת איזה קרוע אתה...
    טוב מדברים קצת וקובעים למחר בערב למועדון (שוב עם האנשים שעובדים איתה)
    עכשיו אני אוכל תסביךךךךך או שהיא מנצלת אותי לטובת מישהו אחר שתראה לו שיש לה מישהו (למרות שלא הגינוי כי מי מזמין לארוחת ערב לכזה דבר)
    או שהיא בתסביך רציני מאוד לגביי

תודה רבה לכם שתהיה שבת שלום ומבורכתתת

אני יעדכן את מי שזה מעניין מחר אחרי המועדון

לייקים
    106
    נקודות
    50

אגב אני חייב לשאול משהו, הבחורה -כמה פעמים- הזמינה אותך למועדון או לצאת איתה ואתה אמרת לה -לא- כמה פעמים בשביל לא להראות נלהב מדי? נראה לי קצת טיפשי, היא כבר רוצה שתבלה איתה, ואתה אוכל בלבלות על למה היא לא רוצה לבלות איתך?

למה שלא תסכים מתישהו, במקום לנסות להזמי אותה כל הזמן

היא כבר רוצה אותך ומציעה את עצמה, נשאר לך רק לתת לה מקום והזדמנות לנסות לפתות אותך ולא להיות מטומטם ברגע שזה קורה

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אז בוא תגיד לי מזה המשחק הזההההה????
    הציעה איזה 4 פעמים לבריכה פעם אחת הלכתי , הציעה פעם אחת 3 פעמיים באותו יום לבוא למועדון לא הלכתי
    והציעה לי שוב היום לבוא מחר בערב,ומחר אני הולך
    ושהיא מזמינה זה עם חברים שלהה,וזה מעצבן אבל אני אתמודד עם זהה
    מחר אני נפגש איתה שםם

תודה רבהה

לייקים
    106
    נקודות
    50

לרגע.. בוא נפשט את זה, עזוה חוקי פיקאפ וכל שטות אחרת
    אני עושה את זה כדי שזה יקלט לך בראש
    כמה דברים: אם היא מחבבת או רוצה אותך ואם זה לא יתקדם אחרי איזשהו זמן, המשיכה תרד ולא יהיה שום דבר
    ניסית להזמין אותה כמה פעמים והיא לא יכלה (אמרת בעצמך שתרוצים אמיתיים) אבל היא עדין רוצה להפגש איתך ונהנת מחברתך, אז היא רוצה לצאת איתך ומציעה לצאת איתך, אולי היא מפחדת ללכת רק איתך אז כדי "להרגיע" את האוירה היא מזמינה אותך עם חברים שלה, עדין -היא מזמינה אותך- אה כמו דביל אומר לא וחושב שזה יקדם אותך -לא נכון- אם לא תפגש איתה אז שום דבר לא יתקדם לשום מקום

פאקינג נצל את ההזדמנויות ואל תחכה שיהיה -מצב מושלם- בינתיים תשתמש במצב שקיים
    היא רוצה לצאת איתך, לא תהיה בעייה לבודד אותה אח"כ

תן לעצמך כאפה, לך תתקלח שים דאודורנט וקח קונדום

צא איתה כבר
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 04-02-2011 בשעה 18:49.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה על הכאפהה.
    אני יעשה את זהה .

שבת שלוםם =)

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בנוסף למה ש STREETLIGHT אמר,
    אפשר לראות בקלות שהבחורה נורא חשובה לך ואתה מאוד בקטע...אבל אתה חושב יותר מידי על כל דבר הכי קטן.
    יש לך כבר זרימה ברמה גבוהה יחסית (היא מוכנה לזרום איתך לדייט אבל עדיין לא מוכנה לזרום איתך לבית שלך לבד) , אתה מקבל מלא IOI מטורפים...תקח את זה כבר לשלב הבא ותפסיק לחשוב יותר מידי על "מה אם" או על איך לעשות הכול נכון...

אם לא יהיה לך אכפת מהתגובה שלך,התגובה שלה תיהיה בדיוק כמו שתרצה,היא תנסה להשפיע עליך יותר ותשקיע בך יותר ,מה שאומר יותר משיכה ויותר ערך גבוהה בשבילך.
    בקיצור,פשוט תזרום.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect