שלום לכולם !!
הכרתי בחורה מאוד נחמדה ויש המון סימנים , אוקי זה סיפור...!!
טיילתי לי בקניון ראיתי בחורה מאוד יפה ,וואלה אמרתי למה לא ניגש מקסימום ברקסס..
טוב היא מגישה לי פרסמות על דף (זאת העבודה) פעם ראשונה לא לוקח עושה סיבוב פעם שנייה מציעה לי שוב לוקח וזורק לה מילה,וממשיך ללכת ,היא אומר לי "מאיפה אתה,חכה רגע" אני מסובב רק את הראש ועונה לה,והיא ממשיכה לשאול עוד דברים ואני כבר ניגש ומדבר איתה,והצעתי לה בואי נישב ונדבר היא אמרה "בוא" ,מפה לשם יש זרימה צחוקים , מסתכלת לי הרבה זמן בעיניים משחקת בשיער ובטח היו עוד כמה סימנים שלא שמתי לב אליהם,שאלה גם שאלות מאיפה בן כמה מה עושה , טוב נפרדים שלום שלום ביי , ואז אני אומר לה תביא לי את ה-פייס שלך נדבר(אין לי מושג למה לא ביקשתי את הטלפון ישר,ואני בן אדם עם בטחון עצמי גבוהה)טוב מפה לשם מוסיף אותה לפייס ושולח לה אחרי יום בהודעה פרטית "היי,אני רוצה לאכול איתך ארוחת ערב מה המספר שלך ניקבע",היא לא ענתה ובכוונה ואני יודע את זה, שלחתי אחרי יומיים עוד הודעה "סתם איזו מילת כינוי לשם שלה ומה המספר שלך אני רוצה להיפגש איתך...
אחרי ההודעה הזאת הביאה לי את המספר ורשמה " היי מותק , המספר , דבר איתי...
טוב אני מתקשר יום אחרי כי כבר היה איזה 1 בלילה , היא עונה מדברים כמה דקות והיא לא יכולה (תירוץ אמיתי , כי החברים שלי עובדים איתה והיא לא משקרת)
יום אחרי אני מתקשר שוב תירוץ למזלה גם הוא אמיתי..
עוד יום עובר אני מתקשר והיא אומר לי שהיא לא יכולה ,"אבל בוא שב איתי מחר בבריכה אני שם מ11 , ואמרתי לה סבבה אני יבוא ....
טוב הגיע המחר היא ביררה אם מותר להכניס אותי כי זה מין מקום פרטי , ואמרו לה שכן,סבבה אני מגיע היא שם עם כמה בנים (הם עובדים ביחד)עושה היכרות עם כולם (הבאתי בירות) צחוקים עם כולם ,היא מחמיאה לי על כמה דברים , אני מחזיר לה במחמאות,אנחנו עולים למעלה להביא קרם הגנה אני והיא למעלה אני יוצר מגע נוגע לה בגב בקלות התנהגה כאילו קיבלה זרמים בגוף ואני ממשיך לגעת אחרי זה עוד איזה פעמיים ,אני אומר לה מה יש לך? את מתרגשת או משהו? היא אומרת "סתם כלום"
טוב יורדים למטה הייתי איתה איזה חצי שעה לבד נוגע בה פה ושם , הם הלכו לעשות משהו הבנים,טוב צחוקים היא מחמיאה לי על כל מיני דברים,והשיחה חייה ונושמת,טוב הגיע הזמן ללכת, והיא מציעה לי לעלות לאכול אני מתעלם וממשיך במיני שיחה והיא מציעה לי שוב ואני אומר שאני לא רעב תודה,טוב אז היא מציעה לבוא איתם למועדון אני אומר שלא בא לי , ממשיכים במיני שיחה והיא אומרת שוב בוא למועודן איתנו ואני אומר שלא בא לי (הלכתי שהשיחה קצת דעכה , טעות) ואני אומר לה מחר ב9 במקום כלשהו , היא אומרת לי אני עפיפון דבר איתי מחר אני אומר לך שוב מחר ב9 היא מחייכת ומשנה נושא היא אומר לי " תבוא עם חבר שלך למועדון" אני מתעלם והולך.
טוב יום עובר אני מתקשר היא לא יכולה שוב תירוץ יאמר לזכותה תירוץ אמיתי שוב.
יום אחרי עוד תירוץ שוב תירוץ אמיתי (עבודה עם מלא פגישות).
עוד יום עובר אני פוגש אותה במקרה במקום אחר , אני ניגש אליה זורק לה איזה מילה "שלא תעבדי קשה מידי" היא מחייכת ואומרת יפה שלי מה נשמע,חיבוק נשיקה (לחי כמובן) שוב היא מחמיאה לי על הריח לבוש ,אני אומר תודה , טוב מדברים קצת צחוקים,ואז אני אומר לה " תגידי את רוצה לצאת היום או לא?" היא אומרת לי " בטח שאני רוצה לצאת איתך" ואני אומר "אז מה הבעיה?,כי אני מרגיש שאנחנו כאילו בני 18 עם המשחקים האלה (אני בן 22 פלוס והיא גדולה ממני בשנה),היא אומרת אני מסיימת לעבוד מאוחר כל יום ולא תמיד יש לי זמן אני צריכה להגיע הבייתה להתלבש , ואני אומר לה תבואי ככה מה ישמע את לא צריכה לבוא עם שמלת כלולות(חבל שלא אמרתי לה "שנה הבאה תבואי עם שמלת כלולות),היא אומרת "טוב נדבר לפני שאני מסיימת לעבוד ,אבל אל תכעס עליי אם אני לא יכולה" , טוב ביי...
טוב מתקשר אליה לפני שהיא מסיימת שיחה קצרה , מה נשמע בלה בלה בלה ,היא עונה " היי יפה שלי" מדברים קצת ושוב היא לא יכולה , הפעם לא שאלתי למה וסיימנו תשיחה... התקשרתי אחרי שעה היא לא ענתה ואחרי זה שוב אחרי שעתיים בערך אין תשובה....
טוב אמרתי לא מתקשר לא עונה לטלפונים(הייתה פעם אחת שהיא לא ענתה לי והיא חזרה אליי,לפני כמה ימים) שלה כלום עד יום ראשון,אז אני מחכה ליום ראשון אני יתקשר אליה ואני ישאל אותה שוב אם היא רוצה להיפגש (חשוב לי להגיד שאני מבין בנושא של האומנות אני לא איזה אקספרט אני סוג של מתחיל מנוסה,וכל פעם שהצעתי לה להיפגש זה היה בקטע של " אני אאסוף אותך ב8 תהיי מוכנה,או "טוב נפגשים בקפה ב7" וכל מיני כאלה)
עכשיו השאלות הגדולות שלי למי שעבר משהו זהה לזה אני מעריך מאוד גם כאלה שלא עברו דבר כזה כל עצה חשובה , חשוב לי לציין שוב הבחורה מאוד חשובה לי ממש לטעמי גם באופי וגם ביופי
ואני חושב שאם היה לה חבר היא לא הייתה מזמינה אותי לשום דבר ,אבל בחורות לכו תבינו אותן.
טוב הדעה השנייה שלי , היא לא רוצה להראות זולה ,שרמוטה וכו'
או שהיא אוהבת לשחק קשה להשגה,ואם כן אז היא משחקת ממשששש קששההה
בגלל שהיא שווה את זה ואני יודע שהיא שווה את זה אני לא רוצה לוותר עליה,והוכחתי לה לא פעם אחת אלא כמה פעמיים שאני רציני ומעוניין בה ולא איזה אחד שבא לילה והולך..
באמת לאנשים שמבינים במקרה הזה , אשמח לקבל את ההמלצות שלכם
מה לעשות במצב שכזה? מצד אחד היא מראה שהיא נמשכת ושהיא רוצה , אבל שמגיעים לרגע האמת היא מתקפלת
וכל יום היא הייתה עונה לי ממש בשמחה כאילו שהיא מחכה לטלפון שלי כל יום...
בקיצור היא עושה לי קרוב רחוק אחושקשוקהה , אז אני עושה לה רחוק 4 ימים (כל זה קרה בשבוע וחצי האחרונים, ואני מחכה לראשון הקרוב)
*היא משחקת בי? (אני יודע שהיא ילדה שמורה וממש טובההה)
זה נכון לעשות תרחוק הזה? או להמשיך לטלפן כל יום? כי לי זה ניראה כאילו שאני נואש.
אני עם בטחון גבוהה לא מסמיק לא לחוץ לא מתרגש מאף בחורה, והראיתי לה את זה
**** משהו חשוב שניזכרתי בו עכשיו, איזה 3 פעמים היא הזכירה כל פעם גבר , פתאום באמצע השיחה לא קשור לכלום ,כאילו בקטע של "יש פה מישהו ממש חתיך אם הוא מביא לי טבעת אני אומרת כן " או "אתה רוצה שאני יסדר לך עבודה אצל מישהו שהתחיל איתי" ועוד אחד היה אני כבר לא זוכר מה היא אמרה... כאילו היא מתההה שאני יקנאאאאא...
**ולא יצרתי רגשות שלילים(אלא אם כן עשיתי את זה בתת מודע כי אני כבר לא שם לב)
**חוץ מאתמול כל התירוצים אמיתיים לגמרי (אולי גם של אתמול)
תודה רבה רבה מראשש על התשובות שלכם קהילה יקרההה!!!! =)
מי יתן וכולנו נעשה ונצליחחח!!!!
[מנהלים , אם רשמתי פה משהו לא בסדר אם כנגד החוקים למרות שקראתי לפני אז בבקשה תתקנו ואל תמחקו כי אני יושב כבר איזה חצי שעה ורושם את זה , תודה]
"גם אם אתה עם ביטחון וחושב שאתה יודע הכל ואתה ניתקע פתאום , אף פעם זאת לא בושה לשאול" (C)![]()

ציטוט ההודעה