שלום . רציתי לשאול איך המחשב הנייד הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11781
יעבוד gta iv ? ויעבוד המשחק נמלטים ?
ומהחשב יהיה מהיר ?
תודה רבה לכולם![]()
שלום . רציתי לשאול איך המחשב הנייד הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11781
יעבוד gta iv ? ויעבוד המשחק נמלטים ?
ומהחשב יהיה מהיר ?
תודה רבה לכולם![]()
כן כן ז השחקן שלי במייפל סטורי
|
|
גבר,אני יסביר לך שוב פעם,המשחקים שאתה רוצה להריץ על מחשבים ניידים רלוונטים למחשבים ניידים במחירים של 6 אלף שקל בערך.
אם אתה מעוניין לשחק משחקים כגון GTA IV,CRYSIS 2,COD Black ops וכד' אתה צריך מחשב נייח (בתקציב שלך).
אני יותר מאשמח לדעת את השם של מי שאמר לך שיעבוד לך IV על מחשב נייד כזה.
נערך לאחרונה על ידי PePSi; 05-02-2011 בשעה 21:41.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תגיד ומה נראה לך שבתמיכה שלהם יודעים? תהיה רציני אני עובד בזה יותר מעשר שנים זה המקצוע שלי! אני לא ילד מפגר שאין לו מושג מהחיים שלו! אי פליט של שני האתרים הגדולים בתחום המחשבים ואם אני אומר לך שלא יריץ בצורה נורמלית תקשיב לי ותפסיק להקשיב לילדים בלי ידע ובלי ניסיון כלשהו במחשבים!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני עם אמיר,מי שממליץ לך שמה זה ילדים בני 14 שהחליטו להיכנס לאתרים של GIGABYTE וASUS ולקרוא קצת על החלקים.
יש לך פה איש מקצוע שזה תחום חיים שלו,וגם אני פה שזה חלק ענק מהחיים שלי ורוב הצוות שלנו בעצם בתחום.
אם אתה מעדיף להקשיב לילדים בני 14 מאשר לגבר שיש לו ניסיון ועבר בתחום,אדרבא,הפסד שלך.
אפשר לנעול ... אגב אני מאמין ל *** ....
כן כן ז השחקן שלי במייפל סטורי
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עם האמונה הזאת לא הולכים למכולת וגם לא הולכים לקנות מחשב, אבל שיהיה...
מ א ו ש ר
חחח טוב רק ספר לנו אם כיף לך לשחק ב GTA IV ברזולוציה של 640X480 בלי פילטרים ואם כן אז מזל טוב ותתחדש על המחשב, אם לא תעשה לעצמך טובה ותפסיק להקשיב להם.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!