אני בן 16, יש לי סוג של יזיזה(של נשיקות) שאני מתאמן עליה ואני פשוט לא מצליח לפתח שיחה, כבר הרבה זמן ואני משתגע!!
היה פעם אחת שבאתי אליה הבייתה ובסביבות ה4 שעות כן היה לנו על מה לדבר ככה שזה אפשרי אבל אני לא זוכר כלום ממה שהיה אז וברגיל לא יוצא לנו לדבר בכלל
לדוגמא אתמול
זה היה באימון שחייה, באים בדרך כלל בסביבות החצי שעה לפניי אימון וסתם יושבים בחוץ ומדברים
כשאני באתי היא הייתה שם ועוד חבר שלי, הם דיברו על זה שהולכים לסגור את הבית ספר שלהם אולי כי אין מספיק ילדים לכיתה ז' של שנה הבאה(הם כיתה ט', ואני כיתה י' ואני לא איתם באותו בית ספר) קיצר הצטרפתי לשיחה, אמרתי שלא נראלי שיסגרו את הבית ספר וכו' אחריי איזה 2 דקות נהיה שקט, שניהם הסתכלו עליי הייתי צריך להגיד משהו, אז חשבתי ואמרתי שהצטרף אלינו אתיופי לכיתה היום(באמת חח), אחר כך אמרתי משהו בסגנון "חחח מסכן, הגיע לאזור של המאפייה הרוסית, לא יודע מה יהיה איתו עוד כמה ימים..... לא סתם אנחנו אנשים נחמדים P: )
אז עוד פעם נהיה שקט, אז נפתחו עוד כמה נושאים קטנים כאלה שכל אחד עבר אחריי דקה~2 ולא היה באמת שיחה שזרמה למשהו והיה הרבה קטעים של שקט שלא היה מעניין, בכל מקרה אחר כך בא עוד חבר ושניהם עזבו אותי ואותה לבד, כמובן שלא היה על מה לדבר אז סתם התנשקנו קצת(האמת אחריי איזה שבועיים שלא התנשקנו ואני באמת התגעגתי להתנשק איתה) אבל למרות שהתגעגתי זה לא היה כזה כיף כי פשוט הרגשתי שזה בא מכלום ובכלל לא דיברנו ולא היה מעניין ואי אפשר סתם להתנשק כי זה לא מעניין..
קראתי את המאמר של THE NUTS, כמה פעמים, אני מבין, הוקים, אבל פשוט לא הולך, לא יודע מה לעשות =\

ציטוט ההודעה