קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כדורגל] אני עדיין לא מצליח להאמין!
    על ידי SoL בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-10-2009, 21:32
  2. [עזרה]רוצה לפתח שיחה אבל לא יודעת איך...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-04-2009, 22:08
  3. [בעיה] לא מצליח לפתח שיחה ארוכה.. | 15 .
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-01-2009, 08:13
  4. [בעיה]אני לא מצליח להעביר שיחה ! WTF :[
    על ידי Helplz בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 13:19
  5. [עזרה]עדיין לא מצליח להתקין את הדרייבר
    על ידי yochai080 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-02-2008, 13:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

עדיין לא מצליח לפתח שיחה!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ברירת מחדל עדיין לא מצליח לפתח שיחה!!!

אני בן 16, יש לי סוג של יזיזה(של נשיקות) שאני מתאמן עליה ואני פשוט לא מצליח לפתח שיחה, כבר הרבה זמן ואני משתגע!!
    היה פעם אחת שבאתי אליה הבייתה ובסביבות ה4 שעות כן היה לנו על מה לדבר ככה שזה אפשרי אבל אני לא זוכר כלום ממה שהיה אז וברגיל לא יוצא לנו לדבר בכלל
    לדוגמא אתמול
    זה היה באימון שחייה, באים בדרך כלל בסביבות החצי שעה לפניי אימון וסתם יושבים בחוץ ומדברים
    כשאני באתי היא הייתה שם ועוד חבר שלי, הם דיברו על זה שהולכים לסגור את הבית ספר שלהם אולי כי אין מספיק ילדים לכיתה ז' של שנה הבאה(הם כיתה ט', ואני כיתה י' ואני לא איתם באותו בית ספר) קיצר הצטרפתי לשיחה, אמרתי שלא נראלי שיסגרו את הבית ספר וכו' אחריי איזה 2 דקות נהיה שקט, שניהם הסתכלו עליי הייתי צריך להגיד משהו, אז חשבתי ואמרתי שהצטרף אלינו אתיופי לכיתה היום(באמת חח), אחר כך אמרתי משהו בסגנון "חחח מסכן, הגיע לאזור של המאפייה הרוסית, לא יודע מה יהיה איתו עוד כמה ימים..... לא סתם אנחנו אנשים נחמדים P: )
    אז עוד פעם נהיה שקט, אז נפתחו עוד כמה נושאים קטנים כאלה שכל אחד עבר אחריי דקה~2 ולא היה באמת שיחה שזרמה למשהו והיה הרבה קטעים של שקט שלא היה מעניין, בכל מקרה אחר כך בא עוד חבר ושניהם עזבו אותי ואותה לבד, כמובן שלא היה על מה לדבר אז סתם התנשקנו קצת(האמת אחריי איזה שבועיים שלא התנשקנו ואני באמת התגעגתי להתנשק איתה) אבל למרות שהתגעגתי זה לא היה כזה כיף כי פשוט הרגשתי שזה בא מכלום ובכלל לא דיברנו ולא היה מעניין ואי אפשר סתם להתנשק כי זה לא מעניין..
    קראתי את המאמר של THE NUTS, כמה פעמים, אני מבין, הוקים, אבל פשוט לא הולך, לא יודע מה לעשות =\
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 04-02-2011 בשעה 23:36.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

כבר פתחת פה נושא על זה , לא מזמן - לא?...
    בכל מקרה - הבעיה שלך היא שאתה תופס מזה יותר מדי..
    אתה לא באמת צריך לחשוב מה לספר.. ספר לה משהו קרה לך אתמול.
    בטוח יש לך חוויות לספר... לא ?

לא הבנתי איך יש לך יזיזה שאתה מנשק כל הזמן , אבל לא מצליח לדבר איתה?.. לרוב הגברים הבעיה הפוכה , אם כבר...

תעלה נושא - ולא ממש משנה מה !
    חשוב משהו שיעניין אותך , משהו שתוכל לספר עליו ולהרחיב כמה שיותר.
    בגלל זה לספר משהו מצחיק/מוזר/מפחיד/מעניין - משהו יוצא דופן ! שקרה לך בימים האחרונים יכול להיות מצויין !
    להעיר לה על משהו שהיא עושה?
    משהו ששניכם עושים?
    העיקר להעלות נושא , ולא להתחיל לחשוב ולהסס ולסנן נושאים. מה שעלה לראש - תאמר.

ברגע שהעלתה נושא והיא התחילה לדבר , תאמר משהו שקשור למה שהיא אמרה.
    אם היא לא זורמת , כנראה שהנושא לא טוב. לא להתייאש. תעלה עוד נושא.

עוד נקודה למחשבה - מישהו חכם אמר לי פעם - הגבר הוא לא היחיד שצריך להעלות את נושאי השיחה.
    לפני שכולם פה קופצים עליי , חכו עם הגרזן בצד רגע ותקשיבו.
    במצב תקין של קשר , גם אתה וגם היא רוצים לדבר. אם בחורה תבוא אלייך ותתחיל לדבר איתך , משום מקום.. רוב הסיכויים שכן תענה לה.
    אם ניסית פעם ועוד פעם ועוד פעם להעלות נושאים והבחורה פשוט לא זורמת - אל תרגיש אשם ברגעי השקט האלה !
    זאת ממש לא אשמתך !
    אז נכון , הגבר צריך ליזום ולהוביל והכל.. אבל לא צריך להילחץ מכל שתיקה מביכה.
    תלמד לצאת ממצבים כאלו
    "נוו...אז מה ככה?" עם חיוך
    "וואיי את כל כך צודקת !"
    "דיי תפסיקי לדבר ! כמה את מדברת היוםם !"
    כל דבר שמפיל את האשמה כביכול עליה , אבל תעביר לה שזה באווירה טובה ובצחוק , תחייך

על אותו עקרון , אם בחורה לא אומרת לך שלום בבוקר ותבוא לה ביציאה של "מה , אין בוקר טוב?" , בפעם הבאה שהיא תראה אותך - היא לא תפספס אותך
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

לא הבנתי איך יש לך יזיזה שאתה מנשק כל הזמן , אבל לא מצליח לדבר איתה?.. לרוב הגברים הבעיה הפוכה , אם כבר...
    הלוואי.. באמת שזה מבאס אותי שאני מתנשק ולא נהנה מזה כי אני מרגיש שזה פשוט לא בא מכלום ואני חושב שעדיף קודם לדבר איתה ואז להתנשק כי אז זה הרבה יותר מעניין..

תעלה נושא - ולא ממש משנה מה !
    חשוב משהו שיעניין אותך , משהו שתוכל לספר עליו ולהרחיב כמה שיותר.
    בגלל זה לספר משהו מצחיק/מוזר/מפחיד/מעניין - משהו יוצא דופן ! שקרה לך בימים האחרונים יכול להיות מצויין !
    להעיר לה על משהו שהיא עושה?
    משהו ששניכם עושים?
    העיקר להעלות נושא , ולא להתחיל לחשוב ולהסס ולסנן נושאים. מה שעלה לראש - תאמר.
    אני לא מסנן נושאים, פשוט לא עולה כלום, ואם כן עולה אז זה נושא שפשוט מתחיל ונגמר, ולא כי היא לא זורמת או אני לא זורם, פשוט אין יותר מידי מה להגיד, וגם אני רוצה להגיע לכל מיני שיחות נפש ודברים כאלה ושוב אין לי מושג איך לעשות אם אפילו שיחה רגילה אני לא מצליח

בקשר לכל השאר, שוב, זה לא שהיא לא זורמת ויבשה, זה פשוט שאם נושא מתחיל אז הוא ישר נגמר, והיא גם מעלה נושאים וזה ישר נגמר, אני לא מצליח לפתח את השיחה, ולא תמיד יש על מה לספר, בדרך כלל יש אבל גם לפעמים קורה ואין אז לאדע איכשהו גם צריך לפתוח שיחה..

לייקים
    258
    נקודות
    108

באמת שאני מנסה לעזור לך אחי , אבל תנסה רגע להשתחרר מכל המחשבות והלחץ...
    אין שום סיבה שלא תצליח לדבר איתה !
    בשביל לפתח איתה שיחה אתה צריך :
    1. להחליט שאתה בא ומדבר איתה. (ולא מפחד שהשיחה תיגמר מהר , או שלא יהיה על מה לדבר. פשוט קופץ למים העמוקים)
    2. בוקר טוב עם נשיקה , ולא להילחץ להיות חברותי איתה. באמת שקשה לי להבין איך עם יזיזה
    (שבשביל להתנשק עם מישהי , צריכה כבר להיות נוחות ומערכת יחסים טובה יחסית) אתה מגיע למצב שאי אפשר לדבר איתה..
    בכל מקרה , הנה הבסיס בשבילך (עד כמה שאני שונא להביא שורות מוכנות) - זה הבסיס

אתה : בוקרר טווב ! מה נשמע?
    היא : בסדר , איך אצלך?
    אתה : מצוייןן !!

עד כאן אני לא חושב שחידשתי לך משהו.

מכאן אפשר לפתח את זה בזה שתעיר לה על משהו שהיא עושה , או תספר לה על משהו שאתה עשית.

היא : מה חדש?
    אתה : כלום...
    אעעע טעות !

היא : מה חדש?
    אתה : אתמול נסענו למועדון "ווקה" בהרצליה עם כמה חברים לבלה בלה בלה ואז את לא מבינה מה קרההה בלה בלה בלה

אתה מדבר איתה חופשי , מספר לה , משתף אותה , נפתח אליה. יהיה לה הרבה יותר קל וטבעי להתחבר למה שאמרת ולהגיב לזה.
    "וואי , גם אני הייתי שם , לא אהבתי את המועדון הזה ובלה בלה בלה"

ומתחילים לדבר..

תכניס לעצמך כלל אחד פשוט:
    שיחה הולכת ככה : העלאת נושא - תגובה של הבחורה - התחברות למה שהבחורה אמרה.
    במקום לשים כל כך הרבה דגש על מה אתה אומר , תנסה לשים יותר דגש על מה שהבחורה אומרת. תנסה.
    תגיב שוב אחרי שניסית וספר לי איך הלך.

אם יש שקט? לא לדאוג. אז מה? צא מזה !
    (צא מזה צא מזה צא מזה צא מזה) - אל תתייחס אליי אני סתם מבסוט היוםםם
    רק הצלחה מאחל לך גבר (:
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

אני לא רואה אותה בבוקר, אנחנו לא באותו בית ספר, רק בערב, 3 פעמים בשבוע,
    וזה לא ממש כמו שתיארת, בדרך כלל אני בא תמיד עם חיוך אומר שלום קצת חזק כזה כולם רואים שאני בא חלק באים אליי, לוחץ לכל הגברים את היד, ונותן לה נשיקה בלחי או בפה(תלוי במצב רוח, בדרך כלל בפה), ככה שלא ממה יש את ה"מה קורה?" "מה חדש?"
    אבל אני לא חושב שזה כזה משנה ושאפשר לפתח שיחה גם בלי זה

1. להחליט שאתה בא ומדבר איתה. (ולא מפחד שהשיחה תיגמר מהר , או שלא יהיה על מה לדבר. פשוט קופץ למים העמוקים)
    פשוט המטרה שלי זה בדרך כלל לא לדבר איתה(קצת יותר ברור, "לדבר איתה" זה לא המטרה שלי במקרה הזה, יש שם מישהו שהוא חבר ממש טוב שלי אז בדרך כלל אני ישר מתחיל לדבר איתו(שנינו אלפות שם) ואחר כך כבר כל השאר מצטרפים וגם היא, לפעמים איכשהו באמצע של הכל שם אנחנו מתבודדים כזה ומתחילים להתנשק, לפעמים הולכים לצד, אבל רק להתנשק, ולדבר גם אבל קצת, אז המטרה זה לדבר יותר, אז אני אנסה הפעם באמת להציב את זה כמטרה *אני אמור לדבר איתה במשך 10 דקות לפחות* ואז אני אחשוב על זה ובאמת אנסה לעשות את זה, כי בדרך כלל אני לא חושב על זה ורק אם קורה מצב ואנחנו פתאום מדברים, ואז כשנהיה שקט אני נזכר לחשוב

לייקים
    258
    נקודות
    108

מסכים איתך , הבאתי לך את המבנה הבנאלי הבסיסי ביותר..
    מה קורה מה חדש וכאלה

לפי מה שהבנתי , נתקעת בשלב הזה של לפתח שיחה , אבל כנראה לא הבנתי נכון

בכל מקרה - הכל טמון בהצבת מטרות.
    תשב עם עצמך , תחליט מה המטרה שלך ותלך להגשים אותה

בהצלחה
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

טוב יש לה חבר XD
    אבל עדיין אפשר להתאמן עליה על לפתח שיחה, רק שעכשיו קצת יותר בעייתי, אני לא בטוח איך אני אמור לעשות את זה עכשיו ><

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect