קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] בגידות וספינות
    על ידי the game4 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-03-2011, 16:02
  2. [דיון] בגידות..
    על ידי GoldStar בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 12:44
  3. קטע שכתבתי על בגידות (בין אנשים)
    על ידי noam_moshe בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-04-2006, 23:54
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 82

בגידות - עמוד 4

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. TimTam צפיה בהודעה
    לא בכוונה כן בכוונה ..
    פגעת בבחורה, מה זה משנה הסיבה?
    כיף לך לדעת שיש מישהי שנפגעה ממך ?
    תחשבו על ההשלכות של המצב
    חאלס לדבר על טעויות של הלב , כולנו יודעים טוב מאד שאם זה היה קורה לכם
    לא הייתם לקוחים את זה בכזה סבבה- אולי הייתם מראים אתזה בסבבה.. אבל בפנים הייתם מרגישים דכאון , כעס, תיסכול

יודעים מה?
    תחשבו היו עושים את לאחותכם ?
    מה הייתם חושבים על המצב ?

עם היו עושים לאחותי לא אכפת לי שהיא תסתדר עם זה היא צריכה לדעת עם מי היא יוצאת והבחורה קודם כל לא נפגעת כי היא לא יודעת ובי אישית בגדו ולא היה אכפת לי כי לא אהבתי אותה גם ככה

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

טוב אחי אין לי מה להגיד לך
    ממך התייאשתי אין עם מי לדבר.
    כמו לדבר לקיר

אתה אפילו לא מנסה לחשוב על הדברים
    אז למה אני מתאמץ כ''כ ..
    נערך לאחרונה על ידי Mr. TimTam; 08-02-2011 בשעה 00:24.

לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. TimTam צפיה בהודעה
    טוב אחי אין לי מה להגיד לך
    ממך התייאשתי אין עם מי לדבר.
    כמו לדבר לקיר

אתה אפילו לא מנסה לחשוב על הדברים
    אז למה אני מתאמץ כ''כ ..
    אין לי מה לחשוב בכלל על דברים לך יש תניסיון חיים שלך ולי יש את שלי ואני הבנתי מהנסיון שלי דברים וקיבלתי החלטות ואף אחד לא ישנה אותם ככה שלהתווכח איתי לא יעזור

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי Gaya צפיה בהודעה
    אולי לא הבנת אותי נכון.
    אני בעד זה שלא צריך קשר רציני בגיל הזה, אבל מכאן ועד בגידות? ממש לא.
    לך, תבלה, תעשה חיים. אבל למה אתה צריך את הבגידה? למה אתה לא יכול לבוא ולומר, זהו נגמר? למה?
    בגידה - דבר לפחדנים.
    טוב תקשיבי חמודה, את כולה בת 14 ומדברת כאילו ראית כבר עולם שלם, עברת 100 מערכות יחסים.
    צר לי לאכזב אותך אבל בגידה לא חייבת לקרות בכוונת תחילה אני אישית בגדתי כי הייתי ממש ממש ממש שיכור והבחורה שאיתה בגדתי פיתתה אותי, כן זה נשמע חארטה רצח אבל אלה עובדות.
    ועד היום אני מצטער על זה וכואב לי וניסתי לסדר את זה באלף דרכים.
    *אני מחכה לקירסטל שתבוא ותגיד כמה אני אידיוט וכמה זה לא קשור לאלכוהול הרי גם את מבינה ככ גדולה בבגידות.
    The Pod

משתמשת כבוד האוואטר של Gaya
    לייקים
    149
    נקודות
    457

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    טוב תקשיבי חמודה, את כולה בת 14 ומדברת כאילו ראית כבר עולם שלם, עברת 100 מערכות יחסים.
    צר לי לאכזב אותך אבל בגידה לא חייבת לקרות בכוונת תחילה אני אישית בגדתי כי הייתי ממש ממש ממש שיכור והבחורה שאיתה בגדתי פיתתה אותי, כן זה נשמע חארטה רצח אבל אלה עובדות.
    ועד היום אני מצטער על זה וכואב לי וניסתי לסדר את זה באלף דרכים.
    *אני מחכה לקירסטל שתבוא ותגיד כמה אני אידיוט וכמה זה לא קשור לאלכוהול הרי גם את מבינה ככ גדולה בבגידות.
    מה הקשר בכלל מה שאמרת למה שאני אמרתי? :\
    אני שאלתי אותו למה הוא חושב שזה בסדר לבגוד. ברור שיש דברים שקורים גם בלי להיות בהכרה ולהיות שיכורים.
    אבל אני לא מדברת על זה. אני מדברת על האם אחרי הבגידה זה בסדר?
    הוא כאן מדבר על זה שהוא בא במודע ובוגד. וזה לא קשור לגיל שלי, יש דבר שנקרא מוסר בסיסי. לבוא ולבגוד בכוונה?

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Reggae-Man צפיה בהודעה
    עם היו עושים לאחותי לא אכפת לי שהיא תסתדר עם זה היא צריכה לדעת עם מי היא יוצאת והבחורה קודם כל לא נפגעת כי היא לא יודעת ובי אישית בגדו ולא היה אכפת לי כי לא אהבתי אותה גם ככה
    אני רואה אתה גבר, בוגד בגדו בך. טוב אם זו אתה שאתה חושב ניראה לאן תגיע..

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ראגיי מן, השאלה היא אם אתה מתכוון ליזיזות או חברות...כי יש הבדל.
    אם זה חברות אז וואלה אתה יוצא דפוק, תזיין כמה שאתה רוצה, אבל למה לפגוע בבחורות?
    אני בטוח שהן היו זורמות איתך גם בתור יזיזות, למה לקחת את זה למשהו מעבר ולפגוע בהן?

לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    אני רואה אתה גבר, בוגד בגדו בך. טוב אם זו אתה שאתה חושב ניראה לאן תגיע..

אני יגיע רחוק מאוד שיבגדו בי בכיף ואני יבגוד כמה שבא לי כי בגיל הזה גם ככה הקשר לא שווה שקל ואף אחד מהצדדים לא באמת אוהב אחד תשני כי בגיל הזה אין אהבה יש משיכה זה כן וכשאני ירצה קשר רציני בגיל 25-30 להתחתן והכול ולהביא ילדים כמובן שאני לא יבגוד ולא כלום כי הקשר הזה יהיה הכי חשוב לי מהכול אבל בגיל הזה אין אהבה אז למה לא לבגוד אתם כנראה בפורום חיים באיזה סיפור סינדרלה או לא יודע

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    ראגיי מן, השאלה היא אם אתה מתכוון ליזיזות או חברות...כי יש הבדל.
    אם זה חברות אז וואלה אתה יוצא דפוק, תזיין כמה שאתה רוצה, אבל למה לפגוע בבחורות?
    אני בטוח שהן היו זורמות איתך גם בתור יזיזות, למה לקחת את זה למשהו מעבר ולפגוע בהן?

חברות אבל החברות בעצמן יודעות שזה סתם קשר זמני ואין הרבה יחס אחד כלפי השני ככה שאף אחד לא פוגע בבנות האלו פשוט הכי חשוב לא להשפיל אותה ולבגוד בה מול הפנים שלה ודברים כאלו אלא עם אני בוגד שזה ישאר רק ביני לבין זאת שהייתי איתה באותו רגע וזהו והחברה גם לא חייבת לדעת ואחי סך הכול אנחנו צעירים מאוד ואין בגיל הזה אהבה הכול רק משיכה ככה שאין דבר כזה לפגוע בבנות שאני איתם כי גם ככה גם מהצד שלהם זאת הייתה רק משיכה לא יותר ויש רק מקרים נדירים שאנשים בגיל ההתבגרות באמת אוהבים אחד את השני זה ממש ממש נדיר והם מחזיקים נגיד שנתיים+ אבל הרוב זה קשר של חודש גג
    נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 08-02-2011 בשעה 15:00.

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני יגיע רחוק מאוד שיבגדו בי בכיף ואני יבגוד כמה שבא לי כי בגיל הזה גם ככה הקשר לא שווה שקל ואף אחד מהצדדים לא באמת אוהב אחד תשני כי בגיל הזה אין אהבה יש משיכה זה כן וכשאני ירצה קשר רציני בגיל 25-30 להתחתן והכול ולהביא ילדים כמובן שאני לא יבגוד ולא כלום כי הקשר הזה יהיה הכי חשוב לי מהכול אבל בגיל הזה אין אהבה אז למה לא לבגוד אתם כנראה בפורום חיים באיזה סיפור סינדרלה או לא יודע
    מה הקשר סיפור סינדרלה? תעשה לי טובה מתי שתתבגר אז אתה תבין שמה שאתה אומר עכשיו לא בסדר. אבל אמרתי לך אלו הדעות שלך וההחלטות שלך והחיים שלך.

לייקים
    11
    נקודות
    1

מה הקשר סיפור סינדרלה? תעשה לי טובה מתי שתתבגר אז אתה תבין שמה שאתה אומר עכשיו לא בסדר. אבל אמרתי לך אלו הדעות שלך וההחלטות שלך והחיים שלך.

את לא מבינה שאני בן 17 ואף אחד בגיל הזה לא צריך מערכת יחסים רצינית כי זה גם ככה יסתיים בסופו של דבר וזה לא משהו שישרוד יותר מחודש ובמקרים קיצוניים חצי שנה-שנה

אז למה לפספס הזדמנויות אחרות ולהתקע עם קשר מסריח ועל תגידי לי להיפרד כי לא בא לי לאבד תבחורה כי אולי הבחורה לא רוצה רק סטוץ והיא חושבת שהיא אוהבת אותי או משהו אבל זה רק משיכה תאמיני לי בנות בגיל הזה שוכחות תחבר הקודם שלהן תוך פחות מחודש אז עם זה ככה זה ממש לא נקרא אהבה את כנראה אין לך מספיק נסיון חיים בשביל להבין למה אני מתכוון תאמיני לי היו בנות שחשבתי שאני אוהב אותם בעבר והם בגדו בי וגיליתי את זה ונפרדתי מהם וזה אפילו לא הזיז לי כי זאת הייתה רק משיכה וחשבתי שזאת אהבה זה מה שאני בא להסביר לך שבגיל הזה אין אהבה יש רק משיכה אז עם אני בוגד בבחורה זה ממש אבל ממש לא פוגע בה כל עוד אני לא משפיל אותה עם זה בפומבי מספר לחברים וכאלו מבינה את סתם עכשיו משחקת אותה או חיה בסרט שאת יכולה לאהוב מישהו וזה יכול להיות רציני בגיל הזה אבל זה חרטה
    נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 08-02-2011 בשעה 15:11.

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

את לא מבינה שאני בן 17 ואף אחד בגיל הזה לא צריך מערכת יחסים רצינית כי זה גם ככה יסתיים בסופו של דבר וזה לא משהו שישרוד יותר מחודש ובמקרים קיצוניים חצי שנה-שנה

אז למה לפספס הזדמנויות אחרות ולהתקע עם קשר מסריח ועל תגידי לי להיפרד כי לא בא לי לאבד תבחורה כי אולי הבחורה לא רוצה רק סטוץ והיא חושבת שהיא אוהבת אותי או משהו אבל זה רק משיכה תאמיני לי בנות בגיל הזה שוכחות תחבר הקודם שלהן תוך פחות מחודש אז עם זה ככה זה ממש לא נקרא אהבה את כנראה אין לך מספיק נסיון חיים בשביל להבין למה אני מתכוון תאמיני לי היו בנות שחשבתי שאני אוהב אותם בעבר והם בגדו בי וגיליתי את זה ונפרדתי מהם וזה אפילו לא הזיז לי כי זאת הייתה רק משיכה וחשבתי שזאת אהבה זה מה שאני בא להסביר לך שבגיל הזה אין אהבה יש רק משיכה אז עם אני בוגד בבחורה זה ממש אבל ממש לא פוגע בה כל עוד אני לא משפיל אותה עם זה בפומבי מספר לחברים וכאלו מבינה את סתם עכשיו משחקת אותה או חיה בסרט שאת יכולה לאהוב מישהו וזה יכול להיות רציני בגיל הזה אבל זה חרטה
    חח אז בוא אני יגיד לך משהו אם אתה חושב שאני חיה בסרט או משחקת אותה אז תדע שיש לי חבר כבר 8 חודש ואני אוהבת אותו הכי שבעולם ואני גם בת 17, ולא זו לא רק משיכה כי אם זאת הייתה רק משיכה אז לפעמים לא הייתי עזובה שאנחנו רבים ולא מנסה לתקן דברים כדי שיהיה לנו יותר טוב. אני לא חושבת שזה הגיל. אם זאת אהבה אתה מרגיש אותה. ואני יכולה להגיד לך שכן יש הרבה פיתוים בחוץ ואין לדעת מה יקרה בהמשך אבל בביטחון מלא אני אומרת לך שאני לא אבגוד.
    נערך לאחרונה על ידי Sapir.; 08-02-2011 בשעה 15:20.

לייקים
    11
    נקודות
    1

חח אז בוא אני יגיד לך משהו אם אתה חושב שאני חיה בסרט או משחקת אותה אז תדע שיש לי חבר כבר 8 חודש ואני אוהבת אותו הכי שבעולם ואני גם בת 17, ולא זו לא רק משיכה כי אם זאת הייתה רק משיכה אז לפעמים לא הייתי עזובה שאנחנו רבים ולא מנסה לתקן דברים כדי שיהיה לנו יותר טוב. אני לא חושבת שזה הגיל. אם זאת אהבה אתה מרגיש אותה. ואני יכולה להגיד לך שכן יש הרבה פיתוים בחוץ ואין לדעת מה יקרה בהמשך אבל בביטחון מלא אני אומרת לך שאני לא אבגוד.
    זאת רק משיכה או אובססיה וככה זה בגיל הזה ואני יכול להתערב איתך על מה שאת רוצה שאת וחבר שלך בסוף תיפרדו אני מבטיח לך את זה ועל תגידי לי שזה לא נכון שזה לא זה וכל החרטה הזאת

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

זאת רק משיכה או אובססיה וככה זה בגיל הזה ואני יכול להתערב איתך על מה שאת רוצה שאת וחבר שלך בסוף תיפרדו אני מבטיח לך את זה ועל תגידי לי שזה לא נכון שזה לא זה וכל החרטה הזאת
    אם ניפרד? אין לדעת הכל יכול להיות.
    ואל תגיד לי שזאת רק משיכה או אובססיה כי אתה לא יודע מה אני מרגישה ומה הוא מרגיש אז אל תזרוק סתם דברים באוויר.
    ואתה יודע מה אני אגיד לך עוד משהו כמה כבר משיכה יכולה להמשיך? גג חצי שנה לא יותר מיזה, אז הינה אני מביאה לך עובדה שזאת לא רק משיכה כמו שאתה אומר.
    נערך לאחרונה על ידי Sapir.; 08-02-2011 בשעה 15:27.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

חבר שלה לא יפרד ממנה אל תדאג...

לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    חבר שלה לא יפרד ממנה אל תדאג...

לא קשור מי יפרד ממי בסוף הקשר יסתיים בחיים לא שמעתי על זוג שהיו ביחד מגיל 16 ככה והתחתנו בסוף והכול היה מושלם והקשר שרד בסוף כולם נפרדים עד שגודלים קצת ומתבגרים ומבינים מה זה באמת קשר
    נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 08-02-2011 בשעה 15:29.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,503 | הודעות: 8,173,090 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect