קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות וספויילרים לתאריך 31.7
    על ידי PsyKick בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 02-08-2006, 21:29
  2. חדשות וספויילרים לתאריך 31.7
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-07-2006, 23:39
  3. חדשות וספויילרים לתאריך 20.7
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-07-2006, 17:23
  4. חדשות וספויילרים לתאריך-19.7
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-07-2006, 21:36
  5. חדשות וספויילרים לתאריך 10.3.06
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 18:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

חדשות וספויילרים 7.2.11

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile חדשות וספויילרים 7.2.11

דייב מלצר אמר בתוכנית הרדיו האחרונה שלו שאין מגעים בין ה- WWE לסטינג, אך מקור ב- WWE אומר שהצעה כבר ניתנה לסטינג, אך סביר להניח שהוא לא יסכים לה מכיוון שמעוניינים ב- WWE שהוא יעבוד בלו"ז מלא.
    מקור אחר אומר שסטינג למעשה כבר האריך את החוזה שלו ב- TNA אך זה עדיין לא פורסם. מאחורי הקלעים ב- TNA לעומת זאת מאמינים שסטינג כבר סגור ב- WWE.

ריי מיסטריו ספג במסע הופעות באירופה פציעה בכתפו, לאחר שהתבקש ע"י רופאים לא לטוס מאחר והוא סובל בנוסף מזיהום באוזנו. מיסטריו טס בכל מקרה בידיעה שהוא אינו מתאבק אך הוא התבקש בכל זאת לערוך קרב ובו הוא נפצע. בשל תחושת אי נעימות, ה- WWE על מנת לפצות אותו נותנים למיסטריו אפשרות לבחור את יריביו מעכשיו, וזה מה שהוליך לפיוד העכשווי שלו עם קודי רודס כשישנה אפשרות שהם יתמודדו ברסלמניה ובמידה ולא, מיסטריו יהיה חלק מה- MITB. מיסטריו מקווה לעבור ניתוח במהלך "תקופת ההחלמה". בעקבות הפציעות, קרבות היחידים שלו יהיו אך ורק ב- PPV'S ובתוכניות, ובהאוס שואוס יעבוד בקרבות זוגות בלבד.

קורט אנגל אמר בראיון לתוכנית רדיו בקנדה שהחוזה שלו ב- TNA מסתיים באוגוסט. בראיון ל- ESPN, נשאל קווין נאש האם ישנה אפשרות שנראה איחוד של המיין איבנט מאפיה ב- WWE עכשיו כשהוא ובוקר טי הצטרפו לשם ובעקבות העובדה שאנגל מסיים חוזה בקיץ ונאש השיב שזה עשוי לקרות בעקבות סיום החוזה של אנגל. אנגל התייחס בטוויטר שלו לעניין: "החוזה שלי מסתיים באוגוסט ואני לא פוסל אף אפשרות. אין לי תכנונים לעזוב את TNA, אבל גם לנאש ולבוקר טי לא היו, כש 2-3 שבועות לפני הראמבל הם עדיין היו חתומים ב- TNA אך ביקשו שחרור."
    ל- WWE אין כוונות בשלב הזה להחזיר את אנגל או להציע לו להצטרף וסביר להניח שתהיה לו בעיה להתמודד עם הלו"ז התובעני של ה- WWE במיוחד שהוא לא בריא במאה אחוז.

לפני כשנה, אלברטו דל ריו ביקש את שחרורו מה- WWE בטענה שהוא לא מבין מדוע הוא אינו מתקדם מטריטוריות הפיתוח, כשבאותו שלב הוא התחרה שם במשך מס' חודשים בלבד. דל ריו ביקש לעזוב בחזרה למקסיקו שם לטענתו הוא יכול להרוויח שכר גבוה יותר. על מנת לרצות אותו, לדל ריו נתנו להופיע בהאוס שואוס של הרוסטר הבכיר שם הוא משך את עיניהם של הכותבים של התוכניות הראשיות ולבסוף הצטרף לסמקדאון ביוני האחרון. בנוסף, לדוד שלו, מיל מסקארס, שייצג את דל ריו במו"מ, הובטח מקום עתידי בהיכל התהילה.
    בראיון שנערך איתו לאחרונה, קולט קאבאנה חשף כי סיפור דומה היה גם עם האחיות בלה: "הן הגיעו למשרד הראשי ואמרו, "היי, אם אנחנו לא מצטרפות לרוסטר הבכיר, אנחנו עוזבות, ולמחרת, הן כבר היו בדרכים. סביר להניח שאם אני הייתי מאיים את אותו איום הייתי מפוטר."
    עוד בענייני דל ריו, ישנה אפשרות שהוא יתמודד באליניישן צ'מבר מול קופי קינגסטון.

לקס לוגר במו"מ עם ה- WWE על מנת לערוך הופעה ברסלמניה. עדיין לא ידוע היכן ישתלב באירוע ואם כניסה להיכל התהילה כלולה בעניין. עוד קצת בנושאי היכל התהילה, טריפל אייץ' הציעה להנהלה להכניס השנה את עבדללה דה בוצ'ר והוא כרגע המועמד המוביל להצטרף לשון מייקלס בכיתת 2011.

מיסטיקו לוחץ על ה- WWE לצרפו כשאחת הסיבות שהוא רוצה מאוד להצטרף היא ההתקדמות של דל ריו, מאחר ומיסטיקו מאוד רוצה להתפרסם בזכות ב- WWE ואמר כי הוא מתחרט שלא חתם בסופו של דבר שם ב- 2007.
    במידה ומיסטיקו אכן יחתום, הוא צפוי להתחרות בטריטוריות הפיתוח ללא המסיכה שלו. דל ריו חשף כי נאמר לו ביום שהוא חתם שהוא לא יאלץ להסיר את המסיכה שלו, אך ברגע שהגיע לפיתוח נאמר לו להסיר אותה. תמיד קיימת אפשרות שה- WWE יאפשרו למיסטיקו לשמור על המסיכה, במיוחד אם הם רוצים שהוא יתפוס את מקומו של מיסטריו.

סיד וישס, שנעצר לאחרונה על אחזקת סמים ושוחרר בערבות, צפוי להודיע בקרוב על פרישתו מהיאבקות לטובת עסקי בניית גוף, כשהוא מתכונן בימים אלה לתחרות השנייה שלו מהסוג הזה. סיד, שכיום מתאבק באינדיז, מקווה כי לפני פרישתו יוכל לערוך הופעה אחת אחרונה ב- WWE.

קצת שינויים בעמודי הרוסטר ב- WWE.COM: אלכס ריילי הצטרף ל- RAW, בוקר טי לסמקדאון. ג'ואי מרקיורי, פינלי (שמעכשיו ישומש כמפיק), פול ברר וקלי קלי (שפוטרה סטוריילינית ע"י ויקי גררו בסמקדאון האחרון) הוסרו.

לאחר שפורסם בתחילת השבוע שנטליה סובלת מפציעה, היא הודיעה בטוויטר שלה שהיא כשירה ושלא ספגה שום פציעה.

סי אם פאנק הגיב לג'ים רוס שכינה אותו "הנבל הטוב ביותר" בטוויטר: "כשמישהו שאני מכבד נותן לי מחמאות, זה יותר טוב מכל זכייה בכסף. הארלי רייס, פאט פטרסון, בלקג'ק לנזה ועכשיו ג'ים רוס אומרים שאני הנבל הטוב ביותר? מי אני שאתווכח עם זה?"

לאחר שביום שבת האחרון ניצח את דולף זיגלר בקרב על אליפות העולם בהאוס שואו שנערך בטורונטו, אדג' פנה לקהל: "נשאר בי כוח לאולי עוד שני מופעים שיערכו פה, אני רוצה לסיים את הקריירה פה בטורונטו, אולי כשמניה תיערך פה."

פול היימן נתן בטוויטר שלו טעימה קטנה מספרו האוטוביוגרפי שיצא בהמשך השנה: "זה מצחיק. וינס מקמהן שנא את זה שקראתי לברוק לסנר 'הדבר הגדול הבא', פשוט שנא את זה ורצה שאפסיק לקרוא לברוק ככה. אני אספר את הסיפור המלא... ועוד הרבה... בספר שיצא השנה. ברוק אישר את הסיפור הזה גם בספר שלו. זו הייתה באמת מלחמה לשכנע את וינס שאמשיך לקרוא לברוק 'הדבר הגדול הבא'."

בסקרמנטו, שם יערכו הקלטות סמקדאון של ה- 22 לפברואר, פרסומים אומרים שאנדרטייקר יהיה חלק מהתוכנית. להזכירכם, ההקלטות האלה הן יום לאחר ה- 2-21-11. בנוסף, מפרסים גם את הביג שואו, אדג' ומיסטריו מול דל ריו ודה קור בקרב של 5 נגד 3.

נונזיו הצטרף רשמית מחדש ל- WWE בסוף השבוע האחרון כשהתחיל לשמש כשופט.

ג'ון מוריסון חשף בטוויטר שלו שהוא יוציא בקרוב ב- DVD תוכנית כושר משלו שהצילומים עליה יחלו בקרוב.

סקיפ שפילד עבר ניתוח שני ברגל לפני מס' שבועות, ולמרות שהפסיק להשתמש בקביים, זה יאריך את זמן ההחלמה שלו ונכון לעכשיו אין אפילו תאריך חזרה לפעילות משוער.

סיקור למה שיהיה ב- DVD של "DX: The Last Stand" שיצא השנה, ניתן למצוא בקישור.
    http://nodq.com/wwe/298877144.shtml

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Roi.Z
    שם פרטי
    Roi
    לייקים
    59
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    O.o Ass Kicker

פשש איזה השקעה תודה רבה על החדשות

משתמש משקיע האוואטר של Private
    לייקים
    0
    נקודות
    528

ציטוט נכתב במקור על ידי ZamRock צפיה בהודעה
    פשש איזה השקעה תודה רבה על החדשות
    אסור בשום אופן לפרסם ספאם כמו תודה רבה בפורום(בנעוץ) קיבלת אזהרה בה"פ פעם הבאה תקבל בפרטי!
    קרדיט ל-AMIT- על החתימה^^^
    לשעבר shafoosha12

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

חבל שסטינג לא חוזר, חזרה שלו הייתה יכולה להחזיר הרבה צופים של ה-WWE שהפסיקו לצפות בגלל ה-PG בשנים האחרונות.
    סקיפ שפילד ווייד בארט הם לדעתי שני המתאבקים היחידים מנקסוס המקורית שיכולים להשתלב ב-WWE כמתאבקים יחידים, שפילד אחלה מתאבק ונקווה שהוא יחזור בהקדם להתאבק.
    מיסטיקו בהחלט יכול להיות ממשיך דרכו של מיסטריו ואם הוא יישאר הרבה זמן בחברה אולי, אולי אפילו יותר טוב ממנו.
    הוא היי פלייר מטורף והפוטנציאל שלו בשמיים, אם הוא יגיע ל-WWE אני מקווה מאוד שהם ישתמשו בו וביכולות שלו נכון.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,607 | הודעות: 8,200,200 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect