מאמינים באהבה ממבט ראשון ?
האם כאשר פגשת את בת זוגת לראשונה ידעת שתיהיה אהבה בינכם ?
דיון מהנה
Mr.TimTam
|
|
אכן....
The Pod
תאמת? עוד לא קרה לי שהתאהבתי במישהו ממבט ראשון אז ככה שאני לא מאמינה בזה.
לדעתי אין דבר כזה אהבה ממבט ראשון אפשר אולי להידלק על מישהי ממבט ראשון חחח לא שאפשר אלא בטוח אבל להתאהב לא נראה לי
אין דבר כזה? בגלל אהבה ממבט ראשון אני תקוע עד היום בלי בת זוג!!!
בגלל אותה אחת שאהבתי אני מנפנף את כל אותן בחורות שאני מתחיל איתן... לשאול מי מאמין באהבה ממבט ראשון זה מיותר, מה שיותר יועיל זה לשאול האם יש תרופה לאהבה ממבט ראשון?
אם מישו יוכל להסביר מה זה אהבה ממבט ראשון אני אאמין בזה
לפני שכולם מצוטטים אותי
רק תבינו, שמה שאתם חושבים אהבה ממבט ראשון
זה זיק ראשוני שיש לכם כלפי מישהי/מישהו בגלל שהוא נראה לכם טוב או שנדלקתם "על ההתחלה"
על התנהגות כלשהי או החלטה שעשה
או שאמר איזה כמה מילות חכמה
אבל "אהבה" ממבט ראשון
" שיו התאהבתי "
- לא מאמין בזה
גם אני לא מאמין בזה.. תכלס אין כזה דבר אהבה ממבט ראשון.
אבל אני חוויתי כלפי מישהו את הדבר הבא:
אתה מביט בה - אתה מתרגש - אתה מבין שזה כל מה שחיפשת בחיים!
לא היה כאן שום הרגשת חרמנות, שום ייחס כלפי יופי ושום תשוקה כלשהי.. זה בא מתוך אהבה כנה, טהורה ונקייה מכל שאר האלמנטים החיצוניים (מראה, צורת התנהגות, רגשות..), כנראה שבגלל זה אני והיא לא ביחד היום.
אני מניח שלרוב המוחלט לא יצא לחוות את זה, אבל אני מאמין שיש כזה דבר "אהבה אמיתי" (מצחיק אותי לומר זאת בתור גבר שמתחיל עם בנות לא מעט) שהיא נטולת יופי, נטולת מין, נטולת רגש.. אהבה נטו! סוג של חיבור רוחני חזק מידי...
אבל לצערי הדבר הזה כמעט נכחד, כבר לא קיים וגם הרומנטיים ביותר שבננו יומרו שהם לא מאמינים בזה.
בזאת סיימתי עם דברי הפנטזיה שלי xD
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-02-2011 בשעה 00:52.
האהבה ממבט ראשון שהייתה לי זה כשהייתי בן 10 וראיתי מבעד לזכוכית בחנות מחשבים את המשחק half life.
אין כזה דבר אהבה ממבט ראשון, אתם חושבים שזו אהבה אבל באותו רגע אתם סתם נדלקים על אותה בחורה.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
פעם אחת זה קרה ליהאהבה הראשונה לעולמים
תאמינו או לא אך זה היה בכיתה ד'.. =]
היינו חברים שנתיים ..
הרבה טקסטים שלי ניכתבו עליה..
זה לא קרה לי עוד פעם....
הדבר היחיד שקרה לי זה שראיתי מישהי ממש כוסית והייתי בטוח שאני הולך להתחיל איתה... לא ידעתי בהכרך שנהיה ביחד או שאני אהיה מאוהב בה
אוקי אני חלוק בדעתי בנוגע לעיניין..
אני לא רוצה להאמין שזה קיים אבל קרה לי יותר מפעם אחת שראיתי מישהי וידעתי שזה הולך להיות טוב (למרות שמאיזה סיבה זה לא האריך שנים)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אין דבר כזה אהבה ממבט ראשון,זה סתם ביטוי ובולשיט של החיים.
איך אפשר להתאהב במישהי על השנייה שרואים אותה?הרי בשביל לאהוב מישהי צריך להכיר אותה,לדעת את התכונות שלה,במה היא טובה?במה היא לוקה בחסר?
המונח "אהבה ממבט ראשון" בא לידי ביטוי בכך שרואים מישהי שנראית טוב והיא מושכת את העין ואז כביכול מדברים איתה איזה מילה שתיים ובמילה השתיים הזאת היא כביכול "כבשה" אותם.
אבל כשבן אדם יפסיק להיות מטומטמם ויחשוב לעצמו:" מה מיוחד בה שאני אוהב אותה?" (כמובן על השנייה הראשונה שהוא רואה אותה)
הוא יבין שאין דבר כזה :" אהבה ממבט ראשון "![]()
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 09-02-2011 בשעה 13:10.
נספר סיפור שקרה לי:
ראיתי מישהי חמודה (מאוד אפילו), כזו שכן- אתה יכול להידלק עליה ממבט ראשון בגלל המראה החיצוני, אבל בשנייה שאתה מכיר אותה ורואה את התכונות אופי המגעילות שלה- יורד לך.
אני קורא לזה "זקפה ממבט ראשון".
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out