חברים שלכם שומעים מוזיקה כמו שלכם?
אתם שומעים איתם מוזיקה? מייעצים להם/הם לכם?
אני כן, יש חבורה קטנה של חברים שומעים ביחד וזה מכירים להקות![]()
חברים שלכם שומעים מוזיקה כמו שלכם?
אתם שומעים איתם מוזיקה? מייעצים להם/הם לכם?
אני כן, יש חבורה קטנה של חברים שומעים ביחד וזה מכירים להקות![]()
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
|
|
כל הכיתה שלי מכירה אותי בתור "הקיצוני הזה ששומע מטאל" ודווקא אני השמעתי ל3 חברים שלי מהכיתה את השירים שאני שומע ועכשיו גם הם איתי בחבורה כזאת..![]()
Live,
Love,
Die
כל הבנות בכיתה שלי אוהבות את זה שאני שומע מטאל ורוק כבד חחח הצליח לי בעיקרון אני שומע מוזיקה בערך כמו של
רק אחד מהחברים שלי וגם הוא פרש לאסף אבידן אני לבד בעולם המוזיקה בכיתה שלי
אני לא ממש שם לב
אני פוגש חברים בהופעות ואז אני משתמש בחוכמה המופלאה שלי להבין שהם אוהבים מטאל.
ווואי שכחתי להגיד! אחים שלי אני לא מבין למה אתם לא שומעים Three Days Grace זאת הלהקה שגרמה לי להתאהב ברוק ומטאל! ואתמול קרה לי משהו מוזר בבצפר... שמעתי TDG בפלאפון פתאום איזה 5-6 חברים באו אליי ישבו לידי ושאלו אותי איזה להקה זאת והם בכלל שומעים מזרחית! וואי איזה שינוי!!!!
Live,
Love,
Die
בדיוק בגלל הסיבה הזאת.
הם ולינקין פארק וכל הלהקות האלה הם להקות נחמדות בהתחלה. אחר כך אתה כבר מתחיל להבין את הז'אנר ומתחיל להכיר להקות הרבה הרבה יותר טובות.
אבל אני לא פה בשביל לנסות לשכנע אותך להפסיק לשמוע אותם, אני מכבד אותם כאמנים. אני פה בשביל לשכנע אותך להישאר פה בקהילה![]()
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
לזה שלמעלה לא אמרתי שיש רע באסף אבידן אחלה זמר ואני לא שומע גראולים בכלל ושרון צודק כל הלהקות האלה
הם בזאנר של פאן בויז כאלה כמו גרין דיי אתה מתבגר ומבין שיש יותר מזה ומתחיל לשמוע להקות אחרות
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 11-02-2011 בשעה 10:19.
אני אישית זורם עם המוזיקה - מזרחי, רוק וטרנסים. העיקר שלי 90% זה רוק- הארד רוק - רוק אלטרנטיבי אבל לא מטאל. כמו Breaking Benjamin, Skillet, Three Days Grance , סינרגיה , קיזאן -להקות ישראליות
מזרחי אני שומע אולי פעם בה במחשב אבל כעקרון אני אוהב לשמוע רק במסיבות.
ו10% השני אני שומע טרנסים אמנים כמו -Armin , Tiesto, אינפקטד משרום, Ferry Crosten
כול החברים הטובים שלי שומעים רק מזרחי אף אחד לא אוהב את הסגנון שלי רק בן דוד שלי אז אני די שונה מכולם.
יש לי עוד שני חברים ששומעים רוק
אבל אני היחיד ששומע גם מטאל![]()