קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. לא יודע מה לעשות .. !!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 22:36
  2. לא יודע מה לעשות
    על ידי ~psysex~ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 13:29
  3. אני פשוט לא יודע מה לעשות!
    על ידי Shaked בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 22:43
  4. יש לי נשירה של שערות בזין לא יודע מה לעשות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 21:00
  5. לא יודע מה לעשות בקשר ל quake 4
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 01:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

לא יודע מה לעשות

  1. #1

    ברירת מחדל לא יודע מה לעשות

    אני מפחד שאני מכוער מדיי כדי להיות אומן פיתוי.

    אני כל הזמן מסתפר מטפח את עצמי הולך בגדים יפים מתגלח בושם דורדוראנט.

    אני פוזל אבל אני משלים אם זה והסביבה משלימה אם זה .

    אבל כל הזמן אומרים לי מכוער ומי יגע בך יא מכוער ואני לא מקשיב ואני בוטח את עצמי ויש לי דימוי עצמי.אבל עדיין אני מפחד שאני לא יצליח.

    תגידו את האמת.באמת כל אחד בכל מקרה יכול להצליח בפיקאפ ?

  2. קישורים ממומנים

  3. #2

    ברירת מחדל

    כל בנאדם כמעט יכול להראות טוב!
    אם אתה לא מרגיש שאתה נראה טוב אז אתה לא נראה טוב, אם אתה מרגיש שאתה נראה טוב אז אתה נראה טוב.
    אני לא אשקר לך אבל בגלל הפזילה אז או שתצטרך לטפל בזה או שתפצה על זה בתכונות אחרות שיש לך.
    להיות מטופח יותר חשוב מלהיות יפה.
    מה שאתה צריך זה ביטחון עצמי, תבנה אותו, תתחיל להאמין בעצמך יותר, תכיר את עצמך, תעריך את עצמך, תאהב את עצמך, זה מאד חשוב.
    תעריך את עצמך. "don't let 'em say you ain't beautiful"
    (Eminem - Beautiful)

    Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

  4. #3
    משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    תאריך הצטרפות
    07/2008
    הודעות
    576
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    מאמר טוב שיגרום לך להבין למה יורדים עליך, ולמה אתה מתייחס אליהם(בכלל מאמר שמומלץ לכולם) :
    ---
    במהלך הזמן שלי ב"גיים" פגשתי, עזרתי והדרכתי המון אנשים, מכל קבוצות הגילאים. חלק מהם האמת, הגיעו אליי דרך שיחות פלאפון ממספר חסוי ופתחו את השיחה בקול מגמגם של: "אהה וייב? אהה... תקשיב... זה שלומי (שם בדוי אוף-קורס!) נתן אמר לי שאתה יכול לעזור לי פה במשהו.... אממ תשמע... יש איזו בחורה אחת...." – ומשם ההמשך ידוע. בכל אופן, לאות העובדה שהמטרה שלי אף פעם לא הייתה להיות גורו של פיקאפ אלא להיות הבחור שרוצה לדעת למה אנשים עושים את מה שהם עושים, יצא לי להכיר גם הרבה "מדריכים" ומדריכים בתחום הזה בארץ. ואתה יודע מה למדתי? תנשום עמוק: ל95% מהאנשים שפגשתי מהתחום, כולל כמה מה "מדריכים המהוללים", יש בטחון עצמי ששואף ל0, ולעתים אפילו פחות. (אתה יכול לסגור את הפה )

    ועכשיו אני הולך להסביר לך טיפה על בטחון עצמי א-מ-י-ת-י ולא על בטחון עצמי מזוייף שאנשים כמו מיסטרי לימדו אותך עליו (אחריי הכל, יש לו כל כך הרבה בטחון עצמי שהוא מדוכא כל הזמן וגנבו לו את החברה שלו 3 פעמים ).

    במקרה שאתה מוצא את עצמך בשורות הבאות, תדע לך שזאת היא לא אשמתך! השוק מלא באנשים שקרנים ובמידע שגוי ואני אישית מתפלא איך אנשים עדיין מסוגלים לחייך כשהם מדברים אחד עם השני. בוא נתחיל מלמה אני חושב של95% מהפיקאפרים יש בטחון עצמי = 0:

    יש להם א-ג-ו מנופח אחושרמוטה!!! (טה דאם!!!) – אגו, הוא סוג של בטחון עצמי מזוייף. האגו נוצר מכך שבעל האגו משווה אנשים אחרים אל עצמו, ואז מנסה למצוא סיבות (ולרוב גם מוצא) למה הוא יותר טוב מהבן אדם שמולו, או במילים אחרות, הוא בונה לעצמו בטחון עצמי (מזוייף) על חשבון מישהו אחר, לדוגמא: "ט'חחחח כל האפסים האלו בפאב\מועדון! הם לא יודעים את מה שאני יודע! הם לא יודעים פיקאפ! חחחחחח הם תמיד ישארו בתולים\מעפנים\לוזרים ואני תמיד יהיה יותר טוב מהם!".
    עם אגו יש 2 בעיות כלליות ובעיה אחת שנוגעת ספציפית לתחום הפיקאפ:

    1)אגו הוא מאוד רגיש. מאוד רגיש. – אם יצאת והתחלת עם 100 בנות שנראות סבבה לטעם שלך, ואז החלטת לגשת לבחורה שנראית טיפה יותר טוב מהבנות הרגילות שאתה ניגש אליהן, עם מה שאתה חושב שזה בטחון עצמי (בזמן שמה שזה באמת זה אגו מאוד גדול) והיא והיא דחתה אותך, ודחתה אותך בצורה מגעילה : "תעוף מפה יא מכוער! מה זה האף הזה?! יאאא אני מתה!!!!" (כשכל הזמן הזה חשבתי שאני חתיך... ) האגו יתפורר וסביר להניח שהבן אדם (לא בהכרח אתה) יכנס לדכאון\יתעצבן בצורה יוצאת דופן וירגיש ממש ממש חרא עם עצמו בכללי.

    2)אגו גורם לך להשוות את הדברים הטובים שבך עם הדברים הפחות טובים אצל אנשים אחרים ולהיות מאוד ביקורתי כלפיהם, מה שאומר שבמוקדם או במאוחר אתה הולך להתחיל להיות מאוד ביקורתי כלפיי עצמך. כשיש אגו גדול זה פשוט בלתי נמנע, והבעיה פה זה שכשרוב האנשים ביקורתיים כלפיי עצמם, הם מנסים להשוות את עצמך לאיזושהיא "דמות מושלמת" שיש להם בדמיון, והם מיד הולכים להתבאס כי הם בחיים לא יגיעו לדמות הזאת (כי אי אפשר להיות מושלם, וזה גם חסר תועלת כי אם אתה מושלם אז אתה תקוע במקום ומונע מעצמך להתפתח). אגו גם גורם לך להיות מאוד שיפוטי ולחפש את הדברים הקטנים שאנשים פחות טובים בהם ממך.

    3)בעית האגו בתחום הפיקאפ: כשבחור מתחיל לצאת לשטח ולצבור הצלחות קטנות או גדולות (וזה קורה לכולם, 99% מהאנשים שאימנתי התקדמו בצורה מטורפת בהתחלה ולא רק אצלי אלה בכל חברת פיקאפ שיש בארץ, ומי שאומר לך שיש חברות שרוב התלמידים שלהם לא מצליחים בהתחלה סתם מזיין לך תשכל), אם הוא לא זהיר, אז הוא עלול להגדיל את האגו שלו מאשר את הבטחון העצמי שלו, בהתבסס ר-ק על פיקאפ. למה אני מתכוון? אני מתכוון לזה שבן אדם שיש לו בטחון עצמי אמיתי, מקבל את הבטחון מכמה תחומים מקבילים בחיים שלו: המצב הגופני שלו, האנרגיה שלו, כמות הכסף שיש לו, ההרגשה הפנימית של: "אני משאיר את חותמי בעולם" שלו, התרומה שלו לאנשים אחרים, הרגשת הצמיחה שלו ו, כמובן תחום מערכות היחסים שלו. ה5% של הפיקאפרים שפגשתי שכן יש להם בטחון עצמי טהור ואמיתי, שגשגו בלפחות אחד או יותר מהתחומים שרשמתי למעלה. (בצורה מטאפורית, אם הפיקאפ שלהם קורס, אז יש להם דברים אחרים "ליפול" עליהם שיחזיקו אותם, ומכאן בעצם נובע הבטחון העצמי שלהם).

    אני בטוח שקראת או שתקרא איפשהו שמומלץ להתעסק בעוד משהו חוץ מפיקאפ כשאתה נכנס לגיים, אני רוצה שתהיה מודע לזה שזה בגדר חובה. תמצא משהו להשקיע בו במקביל לפיקאפ, אני אישית תמיד הייתי רב-תחומי אז זה היה לי קל, אז תתחיל היום! מה אתה אוהב? לרקוד? לשיר? לעשות כסף? לקחת חברה קטנה על סף פשיטת רגל ולהפוך אותה לחברה מצליחה? מה א-ת-ה אוהב?, מה עושה ל-ך שמח במכנסיים? (חוץ מבחורות שוות וקריאת מאמרים שלי ) חוצמיזה, בחורה בחיים לא תשאר איתך אם הדבר היחיד שאתה יודע הוא פיקאפ (בחורה איכותית לפחות), אתה צריך זהות! מי אתה? רוצה דוגמא? קבל! לפניי כמה ימים Wile העלה לפה סרטון של איזו תכנית על גיים ועל 2 בחורים שמתחרים על בנות. אני רוצה שתראו את הפרק הספציפי הזה, ותיכף גם תקבל לינק, ותראה איך הבחור העשיר מתנהג. ראית? שמת לב כמה בטחון עצמי הוא מקרין? ואחת הסיבות לזה היא שהוא עשיר! (וזה רק עושה אותו פי100 יותר מלך בעיניי) תראו איך הוא הולך במועדון! יש לו מבט ושפת גוף של: “I OWN THIS SHIT!” ככה מתנהג גבר עם בטחון עצמי, טהור ואמיתי, שנובע מהצלחות אמיתיות שיש לו בחיים. (אני יודע שהשני ניצח ואני אישית לא מבין למה כי כל מה שהוא עשה זה להיות מוזר אחושרמוטה והוא גם הפסיד בכל הסיבובים, עוד הוכחה לזה ש99% ממה שמראים בטלוויזיה הוא זיון שכל, זה כאילו לקחו מצליחן מול מפסידן, ואמרו למפסידן שהוא זכה, גם אחריי שהמצליחן ניצח אותו בכל הסיבובים בתחרות חחח)

    עכשיו הנה עוד בעיה שהאגו יוצר: הוא גורם לאנשים לנסות להיות משהו שהוא לא הם במחשבה של: "כשיהיה לי בטחון עצמי מספיק גדול, אני ארשה לעצמי לצאת מהדמות שאני מנסה לשחק ואז אני יהיה עצמי" והבעיה כאן היא האיירוניה שהסדר הוא בדיוק הפוך: ברגע שתהיה עצמך ב100% ותקבל את עצמך כמו שאתה מאשר להיות: "פייק איט טיל יו מייק איט" (שזה המשפט אולי הכי דבילי שיצא לי לקרוא ולהקשיב לו מבטיח ליצור לכם אגו שהולך להתפורר לרסיסים יום אחד וישאיר אותך עם הזין ביד ועם טישו לדמעות ביד השנייה) הבטחון העצמי שלך פשוט יקרין את עצמו ויגרום לאנשים לרצות להכיר אותך!

    פינת הטיפים:

    •תתחיל לחפש תמיד את מה שטוב באנשים

    •תכבד את כולם, כולם! (לא בהכרח אומר שאתה חייב לאהוב אותם, ואם זה מישהו שאתה שונא אז שאל את עצמך: "מה יש בו, שאני כן יכול לכבד?" ואני מבטיח לך שתמצא, מילה שלי"

    •תשווה את עצמך רק עם עצמך! (שאלה:במה אתה של היום, יותר טוב מאתה של לפניי שנה?)

    •תזרוק את הביקורתיות כלפיי אחרים לפח, תוציא את הזבל ותוודא שהמשאית זבל תבוא לאסוף אותו ב6 בבוקר!
    •תמיד תנסה לחשוב למה הבן אדם עשה את מה שהוא עשה, בין אם זה לך או למישהו אחר (אולי הוא קרא לך הומו בגלל שאבא שלו הרגע פיצץ אותו מכות? אולי הוא קרא לך ככה כי ילדים אחרים קוראים לו ככה כל הזמן, אז מנגנון ההגנה שלו מנסה להשפיל אותך לפניי שאתה תוכל להשפיל אותו? תחשוב על זה.)

    •תעמוד מול המראה ותסתכל על עצמך. תחשוב על כל הדברים שהם אתה ופשוט תקבל את עצמך כמו שאתה. (עם קבלת העובדה שאתה הולך לשפר את כל הדברים הפחות טובים שאתה רואה בעצמך)

    •בכל פעם שמנגנון הביקורתיות שלך מופעל כלפיי מישהו, תכריח את עצמך למצוא 3 דברים שאתה כן אוהב בבן אדם הזה.
    • קבל את העובדה הזאת: יש בעולם אנשים שהם יותר טובים ממך בדברים שאתה רוצה להיות הכי טוב בהם. עכשיו המטרה היא להיות חכם וללמוד מהאנשים האלו, למה? כי יש להם משהו שאין לך ואתה רוצה!

    •זה בסדר שאתה לא יודע. גם אני לא ידעתי את כל מה שאתה קורא פה עכשיו ועם זאת, עכשיו אני יודע!

    •אם מישהו מבקר אותך ואתה נעלב\נכנס לדיכאון\מתבאס מזה, סימן שהאגו שלך עדיין שם והגיע הזמן לצבירת בטחון אמיתי. וכמו שאמרתי בטחון אמיתי מתחיל בקבלת עצמך כמו שאתה וקבלת אנשים אחרים כמו שהם. אחרת, אם הבטחון העצמי שלך באמת היה שם היית סה"כ אומר: "זה מאוד מצער שאתה רואה את העולם שלך בצורה הזאת" ומתנתק מהמטען הרגשי שהבן אדם האחר ניסה לזרוק עלייך.

    •תבין: אם מישהו מעביר עליך ביקורת, זאת בעיה שלו! הוא רואה את העולם בצורה הזאת! סתכל החוצה מהחלון על איזה עץ שעומד בחוץ, ותנסה לדמיין במקומו פרפר. העץ עדיין שם? נכון! אתה יודע למה? כי זה שאתה חושב שמשהו נכון, לא אומר שהוא נכון. זה שמישהו אומר עלייך משהו מגעיל, לא אומר שהוא צודק וזאת בעיה שלו.

    •תלמד לנתק קשרים עם אנשים בצורה אפקטיבית. אתה יודע כמה חברים טובים היו לי שכל מה שהם היו עושים זה לשפוט ולהעביר ביקורת על אחרים? המון! אתה יודע עם כמה מהם אני חבר עכשיו? אף אחד. אחד הדברים שיקדמו אותך בחיים ופיקאפ זה אנשים חזקים. ואנשים חזקים לא שופטים או מעבירים ביקורת על אנשים אחרים. (אלא אם כן כמובן זה מישהו שמדריך אותך על שפת גוף ומעביר ביקורת על שפת הגוף שלך בשביל לשפר אותך, למשל)

    •"אני חושב שלהיות עם אגו זה להיות מעפן, אם מישהו מקלל אותי אני אחזיר לו!" אתה יודע מה? ההפסד כולו שלך

    •יש לי גם חבר שרוצה להיות במאי מפורסם בהוליווד והוא כל הזמן מעביר ביקורת על אנשים, ולעתים על אנשים הרבה יותר מוצלחים ממנו. ולצערי הרב הרבה מהאנשים שמאוד אהבו אותו וכיבדו אותו בעבר, רובם החברים הכי טובים שלו אפילו מהילדות, וחלקם חבר'ה מאוד מצליחים, מספרים לי שהם איבדו את כל הערך שהיה להם אליו, וזה מאוד עצוב כי הוא בן אדם מאוד טוב בפנים. וכל זה בגלל אגו מפגר!

    •קח בחשבון שאגו לא קשור להגנה עצמית, אם מישהו מאיים עלייך או על האנשים שאתה אוהב בצורה פיסית, עלייך להגן על עצמך!

    •תשאל את השאלות הנכונות: המוח שלנו חייב לענות לנו על כל מה שאנחנו שואלים אותו, בין אם זה נכון או לא. אם תשאל את עצמך: "למה אני אוכל הרבה?" אז המוח שלך יגיד לך: "כי אתה חזיר שמן!" לעומת זאת אם תשאל אותו: "איך אני יכול להוריד במשקל, ולהנות מהתהליך?" הוא יהיה חייב לספק לךתשובה ישירה לשאלה שלך

    •אני אישית הכרתי מישהו שהיה יושב מול המראה לפחות שעה ביום (5 דקות פה 5 דקות שם, גם כשהייתי אצלו בבית) ואומר לעצמו: "אתה מושלם, אני מושלם" ומפריח נשיקות למראה, מספר לכל מי שהוא מכיר שהוא אומן פיקאפ מהולל בזמן שהוא היה שופט ומבקר את כ-ל מי שהוא היה מכיר. אתה יודע כמה חברים היו לו? אפס! זירו! נאדה! כולם שנאו אותו וסביר להניח גם עכשיו בעיר שלי כל מי שמכיר אותו שונא אותו. אתה יודע כמה הצלחה הייתה לו עם בנות איכותיות? אפס! זירו! נאדה! אתה יודע כמה הצלחה יש לו בחיים? נו טוב, אם הגעת לכאן סביר להניח שאם תנחש אז תקלע בול

    •למשהו זה עלה לי לראש: כשמישהו מקניט אותך ואתה מגיב לו, אצל מי אתה חושב שהכח נמצא? כמובן שאצלו! כשמישהו מקניט אותך ואתה לא מגיב(Keep talking while I’m walking away!) אצל מי הכח, והבטחון העצמי? אצלך!!!

    ותזכור: כשיש לך בטחון עצמי, העולם הוא שלך. תמיד תיקח את מה שמגיע לך ואני מבטיח לך, שמגיע לך הרבה יותר ממה שאתה חושב שמגיע לך עכשיו. תיקח את מה שמגיע לך ואתה תקבל. ואני רוצה שהחיים שלך יהיה מלאים בהישגים גדולים, חלומות מוגשמים והמון המון המון הצלחה ואושר!

    שיהיה לך הכי טוב ממהכי טוב, ואפילו יותר טוב מזה..

    ----------------

    יש לציין שהמאמר לא נכתב על ידי, לקחתי אותו מפורום אחר..
    אז קרדיט להם!!



  5. #4
    משתמש מתחיל האוואטר של bOrdO_AL
    שם פרטי
    אלון
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    107
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Shut up.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי Beatz צפיה בהודעה
    מאמר טוב שיגרום לך להבין למה יורדים עליך, ולמה אתה מתייחס אליהם(בכלל מאמר שמומלץ לכולם) :
    ---
    במהלך הזמן שלי ב"גיים" פגשתי, עזרתי והדרכתי המון אנשים, מכל קבוצות הגילאים. חלק מהם האמת, הגיעו אליי דרך שיחות פלאפון ממספר חסוי ופתחו את השיחה בקול מגמגם של: "אהה וייב? אהה... תקשיב... זה שלומי (שם בדוי אוף-קורס!) נתן אמר לי שאתה יכול לעזור לי פה במשהו.... אממ תשמע... יש איזו בחורה אחת...." – ומשם ההמשך ידוע. בכל אופן, לאות העובדה שהמטרה שלי אף פעם לא הייתה להיות גורו של פיקאפ אלא להיות הבחור שרוצה לדעת למה אנשים עושים את מה שהם עושים, יצא לי להכיר גם הרבה "מדריכים" ומדריכים בתחום הזה בארץ. ואתה יודע מה למדתי? תנשום עמוק: ל95% מהאנשים שפגשתי מהתחום, כולל כמה מה "מדריכים המהוללים", יש בטחון עצמי ששואף ל0, ולעתים אפילו פחות. (אתה יכול לסגור את הפה )

    ועכשיו אני הולך להסביר לך טיפה על בטחון עצמי א-מ-י-ת-י ולא על בטחון עצמי מזוייף שאנשים כמו מיסטרי לימדו אותך עליו (אחריי הכל, יש לו כל כך הרבה בטחון עצמי שהוא מדוכא כל הזמן וגנבו לו את החברה שלו 3 פעמים ).

    במקרה שאתה מוצא את עצמך בשורות הבאות, תדע לך שזאת היא לא אשמתך! השוק מלא באנשים שקרנים ובמידע שגוי ואני אישית מתפלא איך אנשים עדיין מסוגלים לחייך כשהם מדברים אחד עם השני. בוא נתחיל מלמה אני חושב של95% מהפיקאפרים יש בטחון עצמי = 0:

    יש להם א-ג-ו מנופח אחושרמוטה!!! (טה דאם!!!) – אגו, הוא סוג של בטחון עצמי מזוייף. האגו נוצר מכך שבעל האגו משווה אנשים אחרים אל עצמו, ואז מנסה למצוא סיבות (ולרוב גם מוצא) למה הוא יותר טוב מהבן אדם שמולו, או במילים אחרות, הוא בונה לעצמו בטחון עצמי (מזוייף) על חשבון מישהו אחר, לדוגמא: "ט'חחחח כל האפסים האלו בפאב\מועדון! הם לא יודעים את מה שאני יודע! הם לא יודעים פיקאפ! חחחחחח הם תמיד ישארו בתולים\מעפנים\לוזרים ואני תמיד יהיה יותר טוב מהם!".
    עם אגו יש 2 בעיות כלליות ובעיה אחת שנוגעת ספציפית לתחום הפיקאפ:

    1)אגו הוא מאוד רגיש. מאוד רגיש. – אם יצאת והתחלת עם 100 בנות שנראות סבבה לטעם שלך, ואז החלטת לגשת לבחורה שנראית טיפה יותר טוב מהבנות הרגילות שאתה ניגש אליהן, עם מה שאתה חושב שזה בטחון עצמי (בזמן שמה שזה באמת זה אגו מאוד גדול) והיא והיא דחתה אותך, ודחתה אותך בצורה מגעילה : "תעוף מפה יא מכוער! מה זה האף הזה?! יאאא אני מתה!!!!" (כשכל הזמן הזה חשבתי שאני חתיך... ) האגו יתפורר וסביר להניח שהבן אדם (לא בהכרח אתה) יכנס לדכאון\יתעצבן בצורה יוצאת דופן וירגיש ממש ממש חרא עם עצמו בכללי.

    2)אגו גורם לך להשוות את הדברים הטובים שבך עם הדברים הפחות טובים אצל אנשים אחרים ולהיות מאוד ביקורתי כלפיהם, מה שאומר שבמוקדם או במאוחר אתה הולך להתחיל להיות מאוד ביקורתי כלפיי עצמך. כשיש אגו גדול זה פשוט בלתי נמנע, והבעיה פה זה שכשרוב האנשים ביקורתיים כלפיי עצמם, הם מנסים להשוות את עצמך לאיזושהיא "דמות מושלמת" שיש להם בדמיון, והם מיד הולכים להתבאס כי הם בחיים לא יגיעו לדמות הזאת (כי אי אפשר להיות מושלם, וזה גם חסר תועלת כי אם אתה מושלם אז אתה תקוע במקום ומונע מעצמך להתפתח). אגו גם גורם לך להיות מאוד שיפוטי ולחפש את הדברים הקטנים שאנשים פחות טובים בהם ממך.

    3)בעית האגו בתחום הפיקאפ: כשבחור מתחיל לצאת לשטח ולצבור הצלחות קטנות או גדולות (וזה קורה לכולם, 99% מהאנשים שאימנתי התקדמו בצורה מטורפת בהתחלה ולא רק אצלי אלה בכל חברת פיקאפ שיש בארץ, ומי שאומר לך שיש חברות שרוב התלמידים שלהם לא מצליחים בהתחלה סתם מזיין לך תשכל), אם הוא לא זהיר, אז הוא עלול להגדיל את האגו שלו מאשר את הבטחון העצמי שלו, בהתבסס ר-ק על פיקאפ. למה אני מתכוון? אני מתכוון לזה שבן אדם שיש לו בטחון עצמי אמיתי, מקבל את הבטחון מכמה תחומים מקבילים בחיים שלו: המצב הגופני שלו, האנרגיה שלו, כמות הכסף שיש לו, ההרגשה הפנימית של: "אני משאיר את חותמי בעולם" שלו, התרומה שלו לאנשים אחרים, הרגשת הצמיחה שלו ו, כמובן תחום מערכות היחסים שלו. ה5% של הפיקאפרים שפגשתי שכן יש להם בטחון עצמי טהור ואמיתי, שגשגו בלפחות אחד או יותר מהתחומים שרשמתי למעלה. (בצורה מטאפורית, אם הפיקאפ שלהם קורס, אז יש להם דברים אחרים "ליפול" עליהם שיחזיקו אותם, ומכאן בעצם נובע הבטחון העצמי שלהם).

    אני בטוח שקראת או שתקרא איפשהו שמומלץ להתעסק בעוד משהו חוץ מפיקאפ כשאתה נכנס לגיים, אני רוצה שתהיה מודע לזה שזה בגדר חובה. תמצא משהו להשקיע בו במקביל לפיקאפ, אני אישית תמיד הייתי רב-תחומי אז זה היה לי קל, אז תתחיל היום! מה אתה אוהב? לרקוד? לשיר? לעשות כסף? לקחת חברה קטנה על סף פשיטת רגל ולהפוך אותה לחברה מצליחה? מה א-ת-ה אוהב?, מה עושה ל-ך שמח במכנסיים? (חוץ מבחורות שוות וקריאת מאמרים שלי ) חוצמיזה, בחורה בחיים לא תשאר איתך אם הדבר היחיד שאתה יודע הוא פיקאפ (בחורה איכותית לפחות), אתה צריך זהות! מי אתה? רוצה דוגמא? קבל! לפניי כמה ימים Wile העלה לפה סרטון של איזו תכנית על גיים ועל 2 בחורים שמתחרים על בנות. אני רוצה שתראו את הפרק הספציפי הזה, ותיכף גם תקבל לינק, ותראה איך הבחור העשיר מתנהג. [v ראית? שמת לב כמה בטחון עצמי הוא מקרין? ואחת הסיבות לזה היא שהוא עשיר! (וזה רק עושה אותו פי100 יותר מלך בעיניי) תראו איך הוא הולך במועדון! יש לו מבט ושפת גוף של: “I OWN THIS SHIT!” ככה מתנהג גבר עם בטחון עצמי, טהור ואמיתי, שנובע מהצלחות אמיתיות שיש לו בחיים. (אני יודע שהשני ניצח ואני אישית לא מבין למה כי כל מה שהוא עשה זה להיות מוזר אחושרמוטה והוא גם הפסיד בכל הסיבובים, עוד הוכחה לזה ש99% ממה שמראים בטלוויזיה הוא זיון שכל, זה כאילו לקחו מצליחן מול מפסידן, ואמרו למפסידן שהוא זכה, גם אחריי שהמצליחן ניצח אותו בכל הסיבובים בתחרות חחח)

    עכשיו הנה עוד בעיה שהאגו יוצר: הוא גורם לאנשים לנסות להיות משהו שהוא לא הם במחשבה של: "כשיהיה לי בטחון עצמי מספיק גדול, אני ארשה לעצמי לצאת מהדמות שאני מנסה לשחק ואז אני יהיה עצמי" והבעיה כאן היא האיירוניה שהסדר הוא בדיוק הפוך: ברגע שתהיה עצמך ב100% ותקבל את עצמך כמו שאתה מאשר להיות: "פייק איט טיל יו מייק איט" (שזה המשפט אולי הכי דבילי שיצא לי לקרוא ולהקשיב לו מבטיח ליצור לכם אגו שהולך להתפורר לרסיסים יום אחד וישאיר אותך עם הזין ביד ועם טישו לדמעות ביד השנייה) הבטחון העצמי שלך פשוט יקרין את עצמו ויגרום לאנשים לרצות להכיר אותך!

    פינת הטיפים:

    •תתחיל לחפש תמיד את מה שטוב באנשים

    •תכבד את כולם, כולם! (לא בהכרח אומר שאתה חייב לאהוב אותם, ואם זה מישהו שאתה שונא אז שאל את עצמך: "מה יש בו, שאני כן יכול לכבד?" ואני מבטיח לך שתמצא, מילה שלי"

    •תשווה את עצמך רק עם עצמך! (שאלה:במה אתה של היום, יותר טוב מאתה של לפניי שנה?)

    •תזרוק את הביקורתיות כלפיי אחרים לפח, תוציא את הזבל ותוודא שהמשאית זבל תבוא לאסוף אותו ב6 בבוקר!
    •תמיד תנסה לחשוב למה הבן אדם עשה את מה שהוא עשה, בין אם זה לך או למישהו אחר (אולי הוא קרא לך הומו בגלל שאבא שלו הרגע פיצץ אותו מכות? אולי הוא קרא לך ככה כי ילדים אחרים קוראים לו ככה כל הזמן, אז מנגנון ההגנה שלו מנסה להשפיל אותך לפניי שאתה תוכל להשפיל אותו? תחשוב על זה.)

    •תעמוד מול המראה ותסתכל על עצמך. תחשוב על כל הדברים שהם אתה ופשוט תקבל את עצמך כמו שאתה. (עם קבלת העובדה שאתה הולך לשפר את כל הדברים הפחות טובים שאתה רואה בעצמך)

    •בכל פעם שמנגנון הביקורתיות שלך מופעל כלפיי מישהו, תכריח את עצמך למצוא 3 דברים שאתה כן אוהב בבן אדם הזה.
    • קבל את העובדה הזאת: יש בעולם אנשים שהם יותר טובים ממך בדברים שאתה רוצה להיות הכי טוב בהם. עכשיו המטרה היא להיות חכם וללמוד מהאנשים האלו, למה? כי יש להם משהו שאין לך ואתה רוצה!

    •זה בסדר שאתה לא יודע. גם אני לא ידעתי את כל מה שאתה קורא פה עכשיו ועם זאת, עכשיו אני יודע!

    •אם מישהו מבקר אותך ואתה נעלב\נכנס לדיכאון\מתבאס מזה, סימן שהאגו שלך עדיין שם והגיע הזמן לצבירת בטחון אמיתי. וכמו שאמרתי בטחון אמיתי מתחיל בקבלת עצמך כמו שאתה וקבלת אנשים אחרים כמו שהם. אחרת, אם הבטחון העצמי שלך באמת היה שם היית סה"כ אומר: "זה מאוד מצער שאתה רואה את העולם שלך בצורה הזאת" ומתנתק מהמטען הרגשי שהבן אדם האחר ניסה לזרוק עלייך.

    •תבין: אם מישהו מעביר עליך ביקורת, זאת בעיה שלו! הוא רואה את העולם בצורה הזאת! סתכל החוצה מהחלון על איזה עץ שעומד בחוץ, ותנסה לדמיין במקומו פרפר. העץ עדיין שם? נכון! אתה יודע למה? כי זה שאתה חושב שמשהו נכון, לא אומר שהוא נכון. זה שמישהו אומר עלייך משהו מגעיל, לא אומר שהוא צודק וזאת בעיה שלו.

    •תלמד לנתק קשרים עם אנשים בצורה אפקטיבית. אתה יודע כמה חברים טובים היו לי שכל מה שהם היו עושים זה לשפוט ולהעביר ביקורת על אחרים? המון! אתה יודע עם כמה מהם אני חבר עכשיו? אף אחד. אחד הדברים שיקדמו אותך בחיים ופיקאפ זה אנשים חזקים. ואנשים חזקים לא שופטים או מעבירים ביקורת על אנשים אחרים. (אלא אם כן כמובן זה מישהו שמדריך אותך על שפת גוף ומעביר ביקורת על שפת הגוף שלך בשביל לשפר אותך, למשל)

    •"אני חושב שלהיות עם אגו זה להיות מעפן, אם מישהו מקלל אותי אני אחזיר לו!" אתה יודע מה? ההפסד כולו שלך

    •יש לי גם חבר שרוצה להיות במאי מפורסם בהוליווד והוא כל הזמן מעביר ביקורת על אנשים, ולעתים על אנשים הרבה יותר מוצלחים ממנו. ולצערי הרב הרבה מהאנשים שמאוד אהבו אותו וכיבדו אותו בעבר, רובם החברים הכי טובים שלו אפילו מהילדות, וחלקם חבר'ה מאוד מצליחים, מספרים לי שהם איבדו את כל הערך שהיה להם אליו, וזה מאוד עצוב כי הוא בן אדם מאוד טוב בפנים. וכל זה בגלל אגו מפגר!

    •קח בחשבון שאגו לא קשור להגנה עצמית, אם מישהו מאיים עלייך או על האנשים שאתה אוהב בצורה פיסית, עלייך להגן על עצמך!

    •תשאל את השאלות הנכונות: המוח שלנו חייב לענות לנו על כל מה שאנחנו שואלים אותו, בין אם זה נכון או לא. אם תשאל את עצמך: "למה אני אוכל הרבה?" אז המוח שלך יגיד לך: "כי אתה חזיר שמן!" לעומת זאת אם תשאל אותו: "איך אני יכול להוריד במשקל, ולהנות מהתהליך?" הוא יהיה חייב לספק לךתשובה ישירה לשאלה שלך

    •אני אישית הכרתי מישהו שהיה יושב מול המראה לפחות שעה ביום (5 דקות פה 5 דקות שם, גם כשהייתי אצלו בבית) ואומר לעצמו: "אתה מושלם, אני מושלם" ומפריח נשיקות למראה, מספר לכל מי שהוא מכיר שהוא אומן פיקאפ מהולל בזמן שהוא היה שופט ומבקר את כ-ל מי שהוא היה מכיר. אתה יודע כמה חברים היו לו? אפס! זירו! נאדה! כולם שנאו אותו וסביר להניח גם עכשיו בעיר שלי כל מי שמכיר אותו שונא אותו. אתה יודע כמה הצלחה הייתה לו עם בנות איכותיות? אפס! זירו! נאדה! אתה יודע כמה הצלחה יש לו בחיים? נו טוב, אם הגעת לכאן סביר להניח שאם תנחש אז תקלע בול

    •למשהו זה עלה לי לראש: כשמישהו מקניט אותך ואתה מגיב לו, אצל מי אתה חושב שהכח נמצא? כמובן שאצלו! כשמישהו מקניט אותך ואתה לא מגיב(Keep talking while I’m walking away!) אצל מי הכח, והבטחון העצמי? אצלך!!!

    ותזכור: כשיש לך בטחון עצמי, העולם הוא שלך. תמיד תיקח את מה שמגיע לך ואני מבטיח לך, שמגיע לך הרבה יותר ממה שאתה חושב שמגיע לך עכשיו. תיקח את מה שמגיע לך ואתה תקבל. ואני רוצה שהחיים שלך יהיה מלאים בהישגים גדולים, חלומות מוגשמים והמון המון המון הצלחה ואושר!

    שיהיה לך הכי טוב ממהכי טוב, ואפילו יותר טוב מזה..

    ----------------

    יש לציין שהמאמר לא נכתב על ידי, לקחתי אותו מפורום אחר..
    אז קרדיט להם!!
    מאיזה פורום?

  6. #5
    מנהל פורום היאבקות/WWE האוואטר של 1sexy1
    שם פרטי
    מאור
    תאריך הצטרפות
    01/2011
    הודעות
    830
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    haters gonna hate - I'M AWESOME
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    באמת!? באמת?!
    כל אחד יכול להראות יפה אם הוא רוצה
    אבל מה שחשוב באמת זה ביטחון עצמי וטיפוח.
    נערך לאחרונה על ידי 1sexy1; 10-02-2011 בשעה 17:09.

    The Greatest Man That Ever Lived
    A
    ustin Aries


+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect