כבר כמה זמן שכל יום נושרות לי 2-3 שערות כל יום וכבר יש לי בערך חצי ממה שהיה לי.
אני בן 14.
בינתיים זה לא מפריע לי אבל אני לא רוצה שזה ימשך צריך לעשות משהו?
כבר כמה זמן שכל יום נושרות לי 2-3 שערות כל יום וכבר יש לי בערך חצי ממה שהיה לי.
אני בן 14.
בינתיים זה לא מפריע לי אבל אני לא רוצה שזה ימשך צריך לעשות משהו?
|
|
נו ו?!תנסה למשוך בעדינות כמו ליטוף עם קצת כח שערות מהביצים.. תראה כמה נושרות .. ככה זה...
יו זה מטריף אותי כמה שאנשים כאן עלובים פחדנים !! למה להיות אנונימי? זה בכלל לא בעיה....
כל אחד משאיר שערות ביצים במקום שבו הוא ישב!!
כמו שאמרו מעליי...
זה טבעי ככה נברא האדם...
וממה אתה מתבייש..למה אנונימי?..?..?..
2-3 שערות זה לא נשירה...
האמת זה דווקא ממש קצת...
אבל ממש ממש קצת...
ומה כבר אפשר לעשות נגד זה??
אולי אתה מתעסק איתם הרבה ובגלל זה
אם נשרות...
מה נשירה זה בכלל לא נשירה
אני כל פעם שאני מושך שערות יוצאות איז ה5 כל יום נופלות לי איזה מאה חחחח
מה אתה מפחד זה כלום
למה אתם מתייחסים לכל דבר כאילו זה איזה מחלה
אחד מסתכל לי על נקודות על הזין אחד מסתכל על הביצים שהם לא באותו גודל אחד אומר שהזין שלו קטן
למה אתם כל כך מתעניינים בזין כאילו מה כולה זין מה אכפת לכם כל דבר חושבים שזה איזה בעיה מה זה החרא הזה
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
שטיות .... לכל אחד יוצא כמה זה לא משהו מיוחד ....
ממש שטויות ..
אני יודע שאומרים לא לרדת על אף נושא ... אבל לפני שאתם רושמים תחשבו קצת בהיגיון ... =\
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
עדיף בלי שירות בזין זה מציק סעממק
ומה שיש לך זה כלום כל יום יוצא לי מלא ככה סתם
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
זה טבעי לכולם זה ככה... ואל תדאג 2-3 שערות זה לא נשירה...
נגיד ואם נושר לך שיער משם.... מזה מפריע לך? חח שינשור.. גם ככה לא ינשור הרבה וישאר פחות.... וזה עדיף מיותר מדיי
DimA
יא אללה איזה ילדים (ה4 ההודעות הראשונות) תנסו לענות יותר נחמד ואם הוא באנונימי<???אז מה למי איכפת אז הוא מתבייש..
תנסו לענות יפה...אחי זה לא נשירה זה טיבעי כמו כל דבר....מהשיער בראש לא נושר לך כל יום כמה שיערות תשחק בשיער ותיראה תנושר קצת חפיף גבר...
שערות בגוף נושרות וצומרות בצורה מחזורית, גם בלי שתשים לב. כנראה אתה עדין לא בשבלבים מאוחרים של תהליך ההתבגרות, ככה שכל נשירה באה לידי ביטוי. אין לך מה לדאוג, כל עוד הנשירה היא לא מסיבית. סמוך עלי שעוד כמה שנים ינשרו לך הרבה יותר מ-2 שערות ביום :]
טוב חלאס הסבירו לו שזה טבעי ואין מה לדאוג אחי לכולם זה קורה, אפשר לנעול כדי שלא יהיה ספאם
נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 25-10-2005 בשעה 22:35.
Vicious Delicious 2006