בוא אתה תעלה תמונה
ואם זה אתה בחתימה שלך..
אמרתי את כל מה שיש לי להגיד
איזה קוקסינל זה שבתמונה זה הבן של בוב מארלי DAMIAN MARLEY אתה רק מוכיח שאתה טיפש כל פעם מחדש וכנס לתמונות גולשים כמעט בכל עמוד תראה כמה תמונות שלי שם ואתה שוב מעביר נושא בוא תעלה תמונה שלך אני הראתי לך איפה יש תמונות שלי עכשיו בוא תראה לי תמונות שלך
עמית למה אתה מתווכח אתם?
כבר 6 הם בטח צריכים לישון... עזוב תן להם לישון
איזה צחוקות איתך.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
עמית למה אתה מתווכח אתם?
כבר 6 הם בטח צריכים לישון... עזוב תן להם לישון
תפרסם תמונה שלך בינתיים אתה זה שעבריין מקלדת רק מדבר מאחורי המסך ומזיין תשכל בלי להראות תמונה בלי כלום עלק לישון ב 6 סבתא שלך הזונה תלך לישון בשש עם אתה כזה גבר בוא תתקשר אליי 0547482240 דבר איתי ישרמוטה
צחוקות?!
מוגבל בה'... מה לעשות יש אנשים לא בסדר בעולם הזה..
כל תגובה אתה מוכיח שאתה סתם לקקן מפגר.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
תפרסם תמונה שלך בינתיים אתה זה שעבריין מקלדת רק מדבר מאחורי המסך ומזיין תשכל בלי להראות תמונה בלי כלום עלק לישון ב 6 סבתא שלך הזונה תלך לישון בשש עם אתה כזה גבר בוא תתקשר אליי 0547482240 דבר איתי ישרמוטה
אני לא חייב לזונות כלום...
וזה כולל את סבתא שלך יבן זונה
ואללה יש לך פלאפון?! איפה מצאת? בין הסלעים או בזבל?
אני לא חייב לזונות כלום...
וזה כולל את סבתא שלך יבן זונה
ואללה יש לך פלאפון?! איפה מצאת? בין הסלעים או בזבל?
גם לא מעלה תמונה שזה כבר מראה שאתה מפחד גם מתקשר מחסוי אומר היי ומתנתק ולא יכול לדבר כמו גבר מאחורי המילים שלך לפחות בפלאפון ומצאתי אצל אימא שלך הזונה בכוס
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קוקסינל הוא התקשר אליי מחסוי אמר היי וניתק הוא היה נשמע כמו בחורה
מה אתה מצפה כבר מילד שמכור לwwe