|
|
חח הומואים... אם הייתי משקר הייתי אומר שקניתי פאקט של דווידוף אדום... גם אם הייתי בן 14-15 (ואני בן 22), אתם חיים בסרט שאתם חושבים שילדים בני 14-15 לא מעשנים. אולי כדאי שתרגיעו קצת עם הירוק
נערך לאחרונה על ידי kroen; 04-02-2011 בשעה 13:15.
במקום להתחמק תביא תהוכחה בלי תירוצים
אני לא מעשן .. לא אמתי אף פעם שאני מעשן ...
אני לא מאמין לך
א. שאתה בן 22 - אף בן 22 לא מדבר ככה \ לא יתחיל לעשן ויגיד " פאק הפחדת אותי אני צריך סיגריה להירגע"
ב. שאתה מעשן - אתה לא יודע בכלל נראלי מזה סיגרייה
ג. אם אתה כן מעשן \ רק עושה פוזות בפורום - נטו לפוזה , אין שום סיבה אחרת .
ד. תפסיק למכור חרא לכולם פה , אם אתה באמת בן 22 מעשן חודשיים ובטוח שאתה מכור - אתה בן אדם מוזר .
עריכה :
ה. לא מאמין שבן אדם בן 22 יקנה סיגריות (פאקט בשבילך ) - וילך להתלהב בפורום XD ....חחחחח
הוכחה הוא מתחמק מלהביא .. מה יותר מזה?
אני לא יריב איתך על זה - תעשה מה שאתה רוצה , לא כל כך אכפת לי .. אני פשוט פותח לך ולאנשים פה יותר תעייניים ..
לא פעם ראשונה שאני רואה שאתה עושה דברים לפוזה - ועוד בפורום !!- עצוב ..
שבת שלום שיהיה לכולם =]
ד"א תפסיק לערוך כל הזמן הודעות כי אתה יוצא סתום בהודעה וקולט אחרי שעונים לך .. חחח תפסיק כבר ...
נערך לאחרונה על ידי BIGMAN1234; 04-02-2011 בשעה 15:12.
שמע אם אתה באמת בן 22 אתה פשוט ילד כאפות שמעשן בשביל פוזה
די לשחק אותה יפי נפש. ברור שהתחלתי בשביל פוזה. כולם מתחילים בשביל פוזה. בנאדם לא קם בבוקר ופתאום מחליט "הי, בא נתחיל לעשן". כולם מתחילים מפוזה נקודה. אבל אחרי 4 חודשי עישון זה כבר ממזמן לא פוזה (עובדה שאת רוב הסיגריות שלי אני מעשן לבד). עכשיו אני כבר די צריך את זה. אם אני לא מעשן שעה אני מרגיש תחושת ריקנות ורצון עז לעשן. אם אני מתעלם מהתחושה הזאת, שאגב מאוד דומה לרעב, יוצא שאני מתחיל לאכול חטיפים. וכמובן שזה לא עוזר. וכשאני באמת רעב עישון לא עוזר. רעב לסיגריה אפשר לספק רק עם סיגריה. רעב לאוכל אפשר לספק רק עם אוכל. אחד לא יספק את השני. אם יוצא שאני לא מעשן כמה שעות אני לגמרי יוצא מפוקוס ולא יכול להתרכז בכלום. אי אפשר להתרכז במשהו כשכל הזמן מנקרת לך במוח המחשבה "אני רוצה סיגריה אני רוצה סיגריה אני רוצה סיגריה".
מה אכפת לכם בן כמה הוא תנו לילד להתלהב בשקט
ולנושא איזה מגניב אתה שקנית פאקט תהנה ממנו מה אתה רוצה מאיתנו
עזבו , אני רוצה שהוא יענה על ההוכחות שהבאתי ולא יתחמק כמו עד עכשיו ..
פוזה עלק
איזה הוכחות הבאת? אתה לא מבין שאף אחד לא מתייחס אליך כי אתה חי בסרט? איפה אתה חי שאתה חושב שבנאדם שאומר שהוא מעשן משקר? אפשר לחשוב טענתי שאני מסניף קוקאין... אפילו אם אתה בטוח 100% שאני בן 14-15 אתה הומו אם אתה לא מאמין שאני מעשן וזה לא מעניין אותי אז תזחול בחזרה לחור שלך