הייתי עושה משהו שיתרום לאנושות כולה! הייתי הופך ל "אלוהים" (כן כן כמו זה שמספרים עליו) ועושה את עצמי לבן אלמוות, ככה הייתי מספר לדורות הבאים מה היה כאן בדורות הקודמים ומונע מהדורות הבאים להיות כאלה.
++++ הייתי מרוויח מכונית מעופפת חזקה!
הייתי עושה משהו שיתרום לאנושות כולה! הייתי הופך ל "אלוהים" (כן כן כמו זה שמספרים עליו) ועושה את עצמי לבן אלמוות, ככה הייתי מספר לדורות הבאים מה היה כאן בדורות הקודמים ומונע מהדורות הבאים להיות כאלה.
++++ הייתי מרוויח מכונית מעופפת חזקה!
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
דע לך שלכל בן אדם ישנה כמות נרקיסיסטית!
אם אתה אפילו טיפה לא נרקיסיסט, אתה לא תמצא סיבה לחיות.
כמובן שיש את אלה שהמפגינים זאת בצורה קיצונית ואת אלה שמנסים להסתיר זאת, אבל כולנו נרקיסיסטים!
כל טמבל חושב "לא, לא, אחי... אני מכבד אחרים, אבל אני באמת באמת באמת משהו מיוחד! אני משהו חריג.." לכולם ישנה אמונה זאת, אין מישהו שחסין ממנה! מי שחסין ממנה ילך להתאבד.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אוי שאלה קשה...
הייתי בוחר להיות מישהי ממש טיפשה וכוסית. סתם בשביל לדעת מה עובר לה בראש (אם עובר שם משהו בכלל)![]()
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אתה יודע, הגעתי למסקנה שלאדם תמיד רע.
אם אתה חכם אתה רוצה להיות דביל, ואם אתה דביל אתה רוצה להיות חכם.
האדם אף פעם לא מרוצה ממה שיש לו.
ככה שזה לא כזה משנה אם אני אהיה דביל או חכם, בשני המקרים אני ארצה להיות ההפך. ואם כבר בשני המיקרים אני ארצה להיות ההפך, אני מעדיף לרצות להיות דביל, מאשר לרצות להיות חכם.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין