אני מעשן בבצפר כמעט כל יום
יודעים מה זה לפתוח את הבוקר ולגמור את היום אם הפוך ויחידה נקסט![]()
אני מעשן בבצפר כמעט כל יום
יודעים מה זה לפתוח את הבוקר ולגמור את היום אם הפוך ויחידה נקסט![]()
|
|
כשהייתי מעשן אז לא הייתי מעשן בביצפר.
וכן התופעה של הקיבוץ נדבות של הסיגריות באמת משגעת.
אני בדרך כלל מתנהג אליהם יפה אבל שבאים לי ילדים מגעיילים כאלה ובוכים לי אני זורק להם את הסיגריה על הרצפה שירימו את זה כמו כלבים שיראו שמתחייסים אליהם כמו כלבים ויפסיקו לבקש
אבל אני מביא חופשי לחברים וזה ואנשים שמביאים לי ביום יום
יש לי פינת עישון בבצפר : )
וכן מעשן שם חחח
נערך לאחרונה על ידי False; 08-02-2011 בשעה 12:53.
התופעה הזאת מוכרת בכל הארץ נראה לי ואני מביא רק לחברים שאני יודע כשאני יצטרך הם יחזירו ויש את אלו שחיים רק על נדבות עליהם אני שם זין אבל לפעמים אני ממש מרחם עליהם זורק להם איזו סיגריה שיתחלקו עלייה 4 איש בלי להיות גזען או משהו אבל בדרך כלל אלו שהיו מבקשים אצלנו סיגריות ושאף פעם לא היה להם גם עם למדתי בפנימיה או בבית ספר בעיר שלי זה האתיופים בלי להיות גזען פשוט זה תמיד הם ויש משפט מפורסם שאומר למדת לעשן תלמד לקנות
חח מצחיק אותי שכולם פה אומרים שכל הזמן מבקשים מהם ואתם מדברים כאילו אתם לא מבקשים...
זה הכי פשוט, אם חבר מבקש ממני אני מביא לו בכיף, ואם אני מבקש ממנו הוא מביא לי בכיף, ככה שאם אין לי אז יש לחבר שלי ואני יכול לקחת ממנו ואם אין לו הוא יכול לקחת ממני ..
הכי פשוט בעולם.
ואל תשחקו אותה כאילו אתם טחונים ותמיד יש לכם סיגריות ואתם לא מבקשים אף פעם ><
אני מוכן לשים עכשיו את כל הכסף שבעולם שלפחות לאחד ממכם קרה פעם שהוא שכח את הקופסא בבית וחברים שלו נגיד לא באו לבצפר והוא רואה את הילד שכל הזמן מבקש ממך סיגריות מעשן ואתה מרגיש מסריח אחושרמוטה