קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 03-01-2012, 20:26
  2. [מדריך]איך להיות GM טוב בשרתים מקצועיים !
    על ידי Refaelosh בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 01-01-2010, 07:20
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-12-2007, 18:50
  4. שאלה|איך אפשר לראות יותר טוב בעשן
    על ידי MrD1ck בפורום Counter Strike
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-10-2007, 04:24
  5. לא יודע מה לעשות איך להיות יותר גברי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 15:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

איך להיות טוב יותר במיטה.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ברירת מחדל איך להיות טוב יותר במיטה.

היי בנות,

אני במצב רוח שטותי ויש לי כמה דקות עד שאני מסיים את הנס קפה ונותן לו להתעכל לפני הריצה אז למה לא..נעזור לכם במיטה! אני אקפיד פחות על שפה גבוהה וכאלה...תתמודדו ;]

עברתם את כל המכשולים, התמודדתם עם פחד גישה, סגרתם מספר, יצאתם, צחקתם, התחרמנתם וחזרתם...
    ועכשיו הגיע החלק הכיפי...S.E.X ! איי לאב פוסי! יאאאאא בייבי! וויי גונ' גט סום אסס טודי ביצ'! (שמים לב להתלהבות או שצריך להקצין עוד? ;] )

טוב טוב בואו נרגע...אנחנו לא רוצים שזה ימשך 5 דקות...מצד שני לא כולנו בכושר מטורף ורוצים שזה ימשך שעות (זה גם נמאס מתישהו)
    מה עושים?
    נתחיל עם הקדמה...

ספורט, באופן כללי....תתחילו להתאמן.

אני מעריץ גדול של ספורט. חולה ריצות...כרגע מתאמן גם באיגרוף...גלישה...כל מה שקשור.
    למה? יש כל כך הרבה סיבות...תקראו מאמרים.
    א' בלי קשר לסקס הוכיחו קשר ישיר בין ספורט להתפתחות של תאים במוח (בקיצור ספורטאים הופכים לחכמים יותר בהכרח...או לפחות הופכים את המוח שלהם לטוב יותר ופעיל יותר וכך קל להם להיות חכמים יותר)
    ב' זה בריא למערכות בגוף...
    ג', ומה שיותר קשור למאמר, אתם תחזיקו יותר בסקס. למה? סיבולת, שרירים וכו'...אתם לא תתחילו לרעוד פתאום כשאתם למעלה..ויהיה לכם כוח לתת עוד...סה"כ סקס זה דבר מאוד פיזי...
    ד' יהיה לכם גוף טוב, מה שיהפוך אתכם ליותר בטוחים בעצמכם, למושכים יותר, ולכיפים יותר לנשים (ולעצמכם) במהלך סקס...

אל תביאו ביד לפני, בבקשה!

למה? למה זה טוב? אתם מורידים לעצמכם רמות טוסטסטרון, מתעייפים ויורד לכם גם החשק...מה הקטע לענות את עצמכם? אני גם ממש לא חסיד של אלה שמנסים לעצור את הגמירה..אם הגעתם למצב שאתם עומדים לגמור ואתם חושבים שזה מהר מדי, הבעיה הרבה לפני...לא היה מספיק פורפליי כדי לענג את הבחורה...תגמרו ולהבא תשקיעו יותר...אל תנסו לעצור זה סתם כואב ומעפן!

"לא מגדלים פרח בשדה קוצים"

המשפט הזה מוכר לכולנו (לא הוא לא, הרגע המצאתי אותו...אני כזה שקרן.. :] ) ...
    מיסטרי אומר להכין את החדר עם הבחורה...אני אומר שמיסטרי צודק רק חלקית...
    אולי רק בקטע של לכבות את האור כדאי לתפעל אותה...ואם אתם מדליקים נרות כמו שהוא אומר א' אתם גייז, ב' אתם חייבים להבין שמיסטרי אמריקאי, אמריקאים הם קצת נשיים מה לעשות...לא צריך נרות עם ישראליות...הן אוהבות שמזיינים אותם כמו שצריך ולא שמזיינים את השכל...(יחסית לאמריקאיות...הייתי עם כמה אמריקאיות, זה ממש ככה..הן רואות יותר מדי אמריקן פיי וכאלה).
    חוץ מזה תדאגו תמיד שהחדר שלכם יהיה נקי ומריח טוב. אתם לא מבינים כמה זה משפיע על בנות, כל עניין הריחות והניקיון..הן מתות על זה! לנו קשה להבין כי אנחנו גברים מסוקסים אבל באמת...תשאלו ידידות...אחיות..לא משנה מה..זה קריטי קיצר..

*מישהו אמר פור פליי?

קודם כל, אתם לא נכנסים ישר עם קפטן הוק... מה ז"א? טייק איט איזי. לא מעניין אותי שהבחורה האחרונה שראיתם בעירום הייתה ג'נה ג'יימסון וגם זה היה בPAY PER VIEW. תשתלטו על עצמכם.
    תנשקו אותה, תלקקו אותה, תנשכו אותה...באוזניים...בצוואר...תרגישו אותה..
    אל תבואו עם צ'ק ליסט ותקראו "אהה XANAX אמר לנשק מאחורי הצוואר, *נשיקה מאחורי הצוואר*, עוצרים לקרוא מהטיפים של XANAX, XANAX אמר ללטף לה את השדיים..טוב הבנתם את הרעיון ומרגיש לי דיי מטומטם לדבר בגוף שלישי אז...חאלס עם זה
    תרגישו את הבחורה..את הוייב...בטח ראיתם סרט או שניים...תעתיקו מה שראיתם בסרט...תהנו מהמגע של הבחורה
    נשים הן דבר מדהים, הן מריחות טוב, הן חלקות והן נעימות למגע..( ד"א זו אחלה אינדקציה, אם אחד מ3 התנאים האלה לא מתקיימים זה הזמן לעוף משם...אפילו לכם יש סטנדרטים)
    אני ממש לא חושב כשאני מתחרמן עם בחורה..אני מגיב לגוף שלה..אתם תראו אותה זזה, היא תקרב אליכם חלקים שהיא תרצה שתגעו בהם
    אם היא מסתובבת פתאום תנו לה איזה סמאק על הטוסיק...אל תהיו אדישים!

להחליק את האצבעות למטה..יש לנו אחלה אינד' לדעת אם זה הזמן...אם רטוב שם אז יש אישור כניסה...
    זה לא אומר שאתם חייבים להכנס מיידית, אבל זה אומר שהיא חמה מספיק...לפחות פיזית ביולוגית פסיכולוגית אנלוגית וזאולוגית (ממילא חוץ מפיזית לא הבנתם כלום אז למה לא להשמע חכם...)

"תזיין אותי חזק"

מתנצל על השפה הגסה (לא אני לא...אבל למקרה שערוץ 2 יפלוש גם לכאן ויקריא את הפוסט שלי, לפחות אני מנומס )
    אבל לי יצא כמה פעמים לשמוע את האמרה החכמה הזו במהלך INTERCOURSE (מת על המילה הזאת! אין על אנגלית)
    היא מבקשת, תתנו לה...תגבירו קצב...תנשכו אותה..תמשכו לה בשיער...תחנקו אותה ( ממליץ לעבור בפורום רפואה ובריאות לפני, למקרה שחנקתם יותר מדי יש אחלה פוסט על החייאה)
    יאמי! עשיתי לעצמי חשק לסקס...איזה כיף שיום שישי היום..!
    בכל אופן, תגיבו. לא רק לאמרה הזו, לכל דבר שהיא אומרת...הן נותנות לכם הנחיות..."אל תפסיק" (דיי ברור מה היא רוצה לא?)
    "חזק יותר" (כנל...)

שיט!! אני גומר!

גומרים מהר מדי? רוצים לדעת איך עוצרים את הגמירה או מאטים אותה?
    אני לא בעד. אלא אם אתם גומרים אחרי 20 שניות (זה הזמן להתייעץ ברופא). תהנו מהסקס..אל תחשבו על שטויות...
    לי אישית ממש מוריד לחשוב על סבתא שלי באמצע סקס...כאילו מה אני עם בחורה סקסית במיטה, למה לערב את סבתא יוכבד עכשיו? חוץ מזה סבתא אישה מבוגרת היא לא צריכה להתרוצץ במחשבות כאלה בשעות הקטנות של הלילה...
    קיצר רדו מהשטויות האלה.
    תהנו, עם הזמן תיישמו את הטיפים האלה, תזיינו יותר, וכך גם תהיו טובים יותר ויקח לכם יותר זמן לגמור (גם כי אתם מזדקנים..מה לעשות).

הכי גרוע אפשר להמשיך לעוד סיבוב...ד"א זה בכלל לא גרוע..אפילו עדיף...

I hate to see her go, but I love to watch her leave

מת על המשפט הזה...של LIL WAYNE...
    אל תהיו חארות חסרי רגישות. למה?
    לא כי אכפת לכם( האמת, לי אכפת .. הבחורה גרמה לי להנות איתה...למה להיות בן זונה? )
    פשוט כי היא תספר לחברות שלה ותפיץ את השמועה, כי בנות מדברות על כל דבר (כל דבר...לא יאמן פשוט...)
    חוץ מזה, למה לשרוף איתה? אולי יום אחד תתקעו בלי סקס (זה יקרה באחריות..גם אם אתם תותחים)
    ותרצו להחזיר אותה...למה לא להשאיר אופציות פתוחות?
    חוץ מזה שאנחנו אנשים ולא חיות. תשארו להתחבק איתה עוד קצת במיטה...תדברו על איך היה..
    אני אוהב לקחת פיידבק (באמת?! כן ! באמת...) "איך היה לך?" אתם צריכים להיות ממש בטוחים בעצמכם כדי לשאול את השאלות אחרי סקס
    אני שואל מה היא אהבה יותר ומה פחות..והן עונות...זה פידבק מטורף חברים...ילמד אתכם להבא...ככה לומדים...

טוב הטיפ האחרון הוא מוזיקה. אין לי כוח להרחיב ואני חייב לצאת לריצה כבר...הנס התעכל מזמן...
    מוזיקה תכניס את שניכם למוד. בטח אתם יודעים איזו מוזיקה הבחורה אוהבת...שימו משהו באמצע שגם אתם תהנו.
    אם אתם בקטע של שחורה והיא במזרחית שימו סאבלימינאל (איך האלתור? יפה לא? ) סתם , אל תשימו סאבלימינל הוא בושה לראפ...
    בכל אופן שימו משהו שקט ונחמד כזה...
    ותכבו את האור...בנות כל כך לא בטוחות בעצמן...הן יבקשו מכם לכבות את האור ואנחנו רוצים לראות שדיים וכוס, אני יודע אני יודע..גם לי יש בעיה עם זה..אבל תכבדו אותה...היא רוצה חושך..תמששו מה זה משנה.

יאלא לכו להזדיין!
    אהבתם? תעשו לייק...(בעצם אין פה לייק..אור יהומו תוסיף אופציה כזו..)

באהבה רבה(מה לי ולכם?)
    -Xan.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אחלה מאמר, רק תשתדל שיהיה מאופק יותר מבחינת מצב הרוח שלך - ולך תזדיין יא' פילוסוף!

אהבתי נורא את המאמר שלך, ואת האמת שאני חושב שבנאדם שראוי לזה כבר מבין חצי מהדברים שכתבת לבד חח (אני למשל חושב שאני ראוי מאוד לזה אבל יש לי דפקה נוראית במוח שמונעת ממני להתקדם לכיוון הזה בתקופה המסריחה הזאת שעוברת עליי) בכל אופן במיוחד אהבתי את הקטע של הפורפליי, לי זה די ברור מאליו שאם זאת בחורה מושכת הכי כיף זה להמשיך שעות להתחרמן איתה ולעבור חלק חלק, כמו שממקלחת רותחת בחורף לא יוצאים תוך שניה.. חח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

זה לא כיצד להיות טוב במיטה, זה כיצד להיות רשע!!!! כמו שאני אוהב גרגרגר

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

דיי בסיסי, אבל לפעמים צריך שמישהו יסכם את הדברים בשבילנו כדי להזכיר לנו...
    שמח שנהנתם לקרוא...עכשיו תתחילו ליישם

אמן...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציפיתי למאמר קצת יותר מפורט (טכניקות ,טיפים מדוייקים יותר כמו דוגי סטייל ולשים יד מקדימה לשחק לה בדגדגן תוך כדי) אבל גם זה נורא עוזר לחלק מהפורום פה...סחתיין

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    ציפיתי למאמר קצת יותר מפורט (טכניקות ,טיפים מדוייקים יותר כמו דוגי סטייל ולשים יד מקדימה לשחק לה בדגדגן תוך כדי) אבל גם זה נורא עוזר לחלק מהפורום פה...סחתיין
    אני מעדיף לא לתת פרקטיקה יותר רעיון כללי...
    לשים יד מקדימה ולשחק לה בג'י ספוט לצורך העניין זה אתה יכול לקרוא בכל מאמר שתמצא בגוגל על גוף האישה אתה לא צריך אותי...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect