שלום לכולם פרסמתי בכוונה יותר מוקדם מכיוון שאני לא יהיה כמעט היום בבית וגם לא בערב עם יש לכם משהו לומר תגידו בפרטי ואני מבטיח לחזור אליכם כאשר אני יחזור הביתה כנראה רק מחר אז לעניין...
למי שכבר התחיל לחגוג שהדם חזר ל-WWE ואין יותר PG, אז מצטער לאכזב.
אמש CM פאנק דימם יחסית קשות מאפו בזמן סאגמנט עם רנדי אורטון.
נראה כי אורטון בטעות שבר את אפו של פאנק, מה שגרם לפרץ הדם. כמובן שהדם לא היה מתוכן, ווינס מאוד כעס על הצלמים שעשו קלוז-אפים של פאנק בזמן שהוא עוד דימם.
בסוף השבוע, כריס ג'ריקו ירד בטוויטר שלו על ה-UFC, וכתב כמה דברים ממש לא נעימים על הארגון ועל לוחמי ה-UFC. ג'ריקו אמר שאף לוחם UFC לא יכול לעשות מה שהוא ושאר המתאבקים בעולם עושים, ושכל הספורט הזה (ה-UFC) משעמם אותו מאוד.
אמש ג'ריקו פרסם בטוויטר שלו שהוא מצטער על מה שכתב ביום שבת, וכנראה הוא היה קצת שיכור כשכתב את ההודעות על ה-UFC.
סיפור מאוד מעניין התפרסם אמש, נראה כי לפני מספר חודשים (כשטייקר עדיין לא נפצע), ה-WWE תכננו לעשות קרב שלישי במניה בין טייקר ושון מייקלס. כמובן שהרעיון היה על הנייר בלבד, בגלל שמייקלס סירב תוקף לחזור לזירה בתור מתאבק, ואפילו וינס בעצמו התנגד לרעיון הזה. אבל מעניין לדעת שהקרייטיב טים תכנן את זה.
אמש R-טרות' בטעות (או במודע) התבלבל כנראה במיקום הגיאוגרפי שלו, ובטעות פנה לקהל כגרין ביי, כשהאירוע בכלל התקיים בעיר אחרת.
נראה כי כמעט כל הטאלנט התפקע מצחוק כששמע את R-טרות' טועה, ונראה שלא יותר מדי אנשים הופתעו מהטעות הזו.
ועוד משהו שקרה אמש, אבל הקהל בבית לא ראה. בזמן אחת הפרסומות, CM פאנק וג'ון סינה עשו "קרב ראפ" לעיניי הקהל.
הרטייניג של תוכנית הסמאק האחרונה הוא 2.0.
הרבה אתרי חדשות ירדו קצת על וינס ועל ה-WWE בגלל שהארגון מנסה לגרום לרסלמניה להיראות כמו אירוע גדול יותר מהסופר בול.
ה-WWE יקיימו האוס שואו גדול של RAW בניו יורק ב-20 מרץ. המיין איבנט צפוי להיות קרב כלוב בין רנדי אורטון והמיז על אליפות ה-WWE.
בנוסף, ג'ון סינה יעשה טאג עם טריפל H נגד הנקסוס, כלומר אפשר לצפות לחזרה של טריפל בשבועות הקרובות (עד סוף פברואר לפחות).
אמש שודר פרומו נוסף של מה שכנראה תהיה החזרה של האנדרטייקר ב-RAW. בפרומו הזה נשמע השיר של ג'וני קאש: Ain't No Grave.
אולי זה צירוף מקרים מוזר, אבל ה-WWE השתמשו בשיר הזה ממש כדי לקדם את הקרב של טייקר ומייקלס שנה שעברה במניה.
למי ששואל למה לא ממש רואים את דיוויד אוטנגה מתאבק באופן סדיר, אז זה כמובן בגלל שה-WWE מנסים להשתמש בו כמה שפחות בתור מתאבק בזירה, ולהשתמש בו בעיקר בתור פרופורמר של הנקסוס. בקיצור, נראה שלפחות יש מישהו ב-WWE שמבין שיש אנשים שפשוט אין להם סיבה להיכנס לזירה.
הנה בו נעשים ניסויים לקראת מופע הזיקוקין שצפוי לנו ברסלמניה:
TNA
נראה כי קורט אנגל זועם על TNA, וזה בגלל כל הסטוריליין הנוכחי בו הוא תקוע. קורט מרגיש שכל הסטוריליין מוציא אותו מאוד רע, וגורם לו להיראות כמו איזה אבא ובעל מחורבן. אנגל אמר שהסטוריליין הזה יורד לפסים אישיים, ומרגיש שזה מאוד לא מתאים.
נראה כי למרות הרבה שמעוות שהסתובבו ברשת, ריק פלייר באמת נפצע במופע של TNA באירופה, והוא צפוי לעבור מחר ניתוח, מה שאומר שלא נראה בקרוב את פלייר ב-TNA.
קורט אנגל חשף בטוויטר שלו שאולפן הפקות סרטים קטן בצפון אמריקה פנה ל-TNA במטרה לקדם עסקה בין שני הצדדים, שתוביל לכך שTNA יתחילו להפיק סרטים בשיתוף עם האולפן, כשכוכבי TNA הם השחקנים הראשיים בסרטים. נראה כי האולפן הזה מאוד מעוניין לעשות סרט אקשן דל-תקציב כשקורט אנגל הוא הדמות הראשית.
הרוק
הנה הספוט (פרסומת) ששודר בסופרבול לסרטו הבא של הרוק, מהיר ועצבני 5, שצפוי לצאת בקיץ. מה אם הרוק היה נראה ככה בזמנו ב-WWE. כך או כך הסרט נראה מגניב מאוד:
- R טרות' רשם הודעת התנצלות בטוויטר בשביל העיר מילווקי בגלל הטעות שלו בראו האחרון.
- ה-WWE חושבים על לפרק את האוסוס (ארג..)
- סטינג נמחק מהאתר של TNA. למה? לא ידוע.. אולי TNA יודעים משהו שאנחנו לא? מקווה שכן.
- פול ברר הודיע שיהיה ברסלמניה אקסס. מה שאומר שבTNA הוא כבר לא יהיה (יש יש יש יש יש יש)
- גולדאסט היה מאחורי הקלעים של ראו ומאחורי הקלעים של סמאקדאון.
- קרב בין נטליה ואיב על אליפות הדיוות הוכרז לשבוע הבא בראו. (אם לייקול נכנסות אחרי הקרב ונקבע ביניהם קרב ביניהן לאיב ב-EC אני חותך את החוטים של המחשב)
- דניאל בריאן הגיב על הציוות שלו עם ג'רי לולאר בראו האחרון ואומר: "אני הצטוותי לג'רי לולאר בראו האחרון, האם זה היה חלום? החיים שלי הם סוריאליסטי" (מייקל קול בתגובה: "איזה חנון" )

ציטוט ההודעה