קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 03:26
  2. מזל טוב לגל מנהל אומנות הפיתוי והפיקאפ
    על ידי ירדן בפורום הכרזות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-05-2010, 00:48
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 18:06
  4. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 21:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

הבסיס של אומנות הפיתוי (או: המערכת בגדול) - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

חבר'ס - אין על מה להתווכח - זה מדע - מדע לא מדויק אבל עדיין מדע, זה משהו שהתפתח עם השנים וגילו תקטיקות חדשות בעניין, שמבוססות על מדע פסיכולוגי.

נכון שלא כל הבנות אותו הדבר ונכון שלא לכולם זה מצליח - אבל מי שבאמת מצליח להפעיל את אותם תבנייות התנהגות מסויימות, בהחלט יש לו מעל 80 אחוזי הצלחה מובטחים!

ולגבי סוניק, זה שאנחנו לא מצליחים זה לא אומר שזה לא מדע - גם מתמטיקה זה מדע ואין הרבה אנשים שיכולים לעבור לך עכשיו בגרות חמש יחידות ובשביל להצליח למשוך את הדוגמנית שאתה רוצה, אתה באמת צריך לשלוט בחמש יחדות פיקאפ...

נ.ב: נאטס - לא יעזור לך שום דבר! אני חייב לפגוש אותך יום אחד ולהיות איתך בשטח כמו מסטיק בנעל שלך
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 13-02-2011 בשעה 23:38.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    חבר'ס - אין על מה להתווכח - זה מדע - מדע לא מדויק אבל עדיין מדע, זה משהו שהתפתח עם השנים וגילו תקטיקות חדשות בעניין, שמבוססות על מדע פסיכולוגי.

נכון שלא כל הבנות אותו הדבר ונכון שלא לכולם זה מצליח - אבל מי שבאמת מצליח להפעיל את אותם תבנייות התנהגות מסויימות, בהחלט יש לו מעל 80 אחוזי הצלחה מובטחים!

ולגבי סוניק, זה שאנחנו לא מצליחים זה לא אומר שזה לא מדע - גם מתמטיקה זה מדע ואין הרבה אנשים שיכולים לעבור לך עכשיו בגרות חמש יחידות ובשביל להצליח למשוך את הדוגמנית שאתה רוצה, אתה באמת צריך לשלוט בחמש יחדות פיקאפ...

נ.ב: נאטס - לא יעזור לך שום דבר! אני חייב לפגוש אותך יום אחד ולהיות איתך בשטח כמו מסטיק בנעל שלך
    ההבדל בין מתמטיקה לפיקאפ זה שאת הפיקאפ כל אחד יעשה בסופו של דבר, כולם מתחתנים וכולם מזדיינים, זה הטבע של האדם, להבדיל מלחשב מספרים. אם פיקאפ היה מדע מדוייק, כל שהיה עלינו לעשות זה לגלות את המדע הזה (מה שכבר נעשה), להוציא עליו ספר מסכן ושכל בחור שיש לו את הספר הזה יהפוך למכונת פיקאפ משומנת, מה שלא קרה עד עכשיו.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ההבדל בין מתמטיקה לפיקאפ זה שאת הפיקאפ כל אחד יעשה בסופו של דבר, כולם מתחתנים וכולם מזדיינים, זה הטבע של האדם, להבדיל מלחשב מספרים. אם פיקאפ היה מדע מדוייק, כל שהיה עלינו לעשות זה לגלות את המדע הזה (מה שכבר נעשה), להוציא עליו ספר מסכן ושכל בחור שיש לו את הספר הזה יהפוך למכונת פיקאפ משומנת, מה שלא קרה עד עכשיו.
    זה לא קרה עד עכשיו כי זה לא קל! זה דורש אימון ומוטיבציה, זה דורש כוח נפשי ויכולת לשנות את עצמך לפעמים ב180 מעלות וגם לא כולם גילו את זה וכ''ו וכ''ו...

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אז קצת סדר, כמה דברים:
    א' - הדעות שהיו לי כשכתבתי את המאמר הזה היו שונות מהדעות שלי היום על גיים ואינטרקציות חברתיות. לא באופן קיצוני, אבל שונות.

ב' - עד היום אני חושב שאסטרטגיה וסדר לדברים הוא הפיתרון לגיים מוצלח, גם אם אני לא מסכים בדיוק עם הסדר שמופיע במודל הM3.

ג' - מי שהיה אז בפורום יבין למה התכוונתי שכתבתי את הדברים, לא היה פה בסיס ל"פיקאפ". היה פה אולי פורום על "מה דעתכם על איך מתחילים עם בנות". אחר"כ הגיעה תקופת ה- "תקרא את הספר של מיסטרי" - שבדיעבד גם היא חזרה אלינו בבומרנג עם גל בלתי פוסק של "תקרא את הספר של מיסטרי וMB", אבל פשוט לא היה חומר מקצועי אחר בעברית.

ד' - עד היום, אני לא חושב שיש שיטה שעובדת בצורה אוניברסלית (ז"א בלי שום קשר לכישורים חברתיים קודמים, יכולת ניהול שיחה, כריזמה אישית, מראה וכו...) כמו המיסטרי מת'וד. דווקא בגלל הרוטינות, הסדר, וה"חוקים" (לספור 3 IOIים..? באמת? או.. 7 שעות?!?!),
    השיטה נותנת לאנשים להשתמש במודל השפעה מאוד בסיסי (ואגרסיבי) - גם בלי לדעת מה להגיד.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אז קצת סדר, כמה דברים:
    א' - הדעות שהיו לי כשכתבתי את המאמר הזה היו שונות מהדעות שלי היום על גיים ואינטרקציות חברתיות. לא באופן קיצוני, אבל שונות.

ב' - עד היום אני חושב שאסטרטגיה וסדר לדברים הוא הפיתרון לגיים מוצלח, גם אם אני לא מסכים בדיוק עם הסדר שמופיע במודל הM3.

ג' - מי שהיה אז בפורום יבין למה התכוונתי שכתבתי את הדברים, לא היה פה בסיס ל"פיקאפ". היה פה אולי פורום על "מה דעתכם על איך מתחילים עם בנות". אחר"כ הגיעה תקופת ה- "תקרא את הספר של מיסטרי" - שבדיעבד גם היא חזרה אלינו בבומרנג עם גל בלתי פוסק של "תקרא את הספר של מיסטרי וMB", אבל פשוט לא היה חומר מקצועי אחר בעברית.

ד' - עד היום, אני לא חושב שיש שיטה שעובדת בצורה אוניברסלית (ז"א בלי שום קשר לכישורים חברתיים קודמים, יכולת ניהול שיחה, כריזמה אישית, מראה וכו...) כמו המיסטרי מת'וד. דווקא בגלל הרוטינות, הסדר, וה"חוקים" (לספור 3 IOIים..? באמת? או.. 7 שעות?!?!),
    השיטה נותנת לאנשים להשתמש במודל השפעה מאוד בסיסי (ואגרסיבי) - גם בלי לדעת מה להגיד.
    פששש אז לפורום הזה יש מורשת אני מבין.
    למה שלא תיקח על עצמך פרוייקט קטן לבנות מדריך בעל שלבים מסודרים ביותר בנוסח ארץ-ישראלי?
    בכל זאת, מיסטרי יותר עובד בחו"ל לא כאן. אני מאמין שאם תבנה מדריך, שרובו כבר נכתב (כישורים טבעיים), זה מאוד יעזור ויעניק לכולנו סדר, תכלס אני צריך עכשיו סדר כי ממש התבלגנתי עם עצמי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-02-2011 בשעה 13:20.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

פששש אז לפורום הזה יש מורשת אני מבין.
    למה שלא תיקח על עצמך פרוייקט קטן לבנות מדריך בעל שלבים מסודרים ביותר בנוסח ארץ-ישראלי?
    בכל זאת, מיסטרי יותר עובד בחו"ל לא כאן. אני מאמין שאם תבנה מדריך, שרובו גבר נכתב (כישורים טבעיים), זה מאוד יעזור ויעניק לכולנו סדר, תכלס אני צריך עכשיו סדר כי ממש התבלגנתי עם עצמי.
    הMM עובד בכל מקום שיש בו בני אדם שמקיימים אינטרקציה חברתית אחד עם השני.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    הMM עובד בכל מקום שיש בו בני אדם שמקיימים אינטרקציה חברתית אחד עם השני.
    עכשיו הכל מובן, בגלל זה אני לא מצליח ליישם את ה-MM בחיים שלי, מכיוון שאנחנו חיות, לא בני אדם!
    תכלס הפוסט הזה נתן לי רעיון, מה דעתכם שכולנו נבנה כאן איזה ספרון בשם "צור עולם פיקאפ משלך" או משהו כזה שבו יהיו פרקים שכולנו נחבר, מכיצד להירגע, לא לפחד, להשלים עם עצמך, לחייך ועד כיצד לגרום לבחורות לפתות אותך בעצמן. רק שלהבדיל משאר המדריכים הקיימים באינטרנט, הספרון הזה יהיה 100% מעשי. לא יהיו כתובים בו משפטים בסגנון "תהיה עצמך/תהיה רגוע/תתגבר על הפחד/גע בה/עקוץ אותה" אלא משפטים שמסבירים לך כיצד לעשות זאת, בנוסח של "קום בבוקר, שטוף פנים, הבט במראה - חייך ותהנה ממה שאתה רואה!"/"תומר לבחורה "היי", המתן עד שהבחורה תגיב, תשתמש בהוק שהבחורה סיפקה לך" כמה שזה ישמע רובוטי ומטומטם, לפחות תהיה כאן פרקטיקה ולא מילים באוויר.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-02-2011 בשעה 13:28.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

עכשיו הכל מובן, בגלל זה אני לא מצליח ליישם את ה-MM בחיים שלי, מכיוון שאנחנו חיות, לא בני אדם!
    תכלס הפוסט הזה נתן לי רעיון, מה דעתכם שכולנו נבנה כאן איזה ספרון בשם "צור עולם פיקאפ משלך" או משהו כזה שבו יהיו פרקים שכולנו נחבר, מכיצד להירגע, לא לפחד, להשלים עם עצמך, לחייך ועד כיצד לגרום לבחורות לפתות אותך בעצמן. רק שלהבדיל משאר המדריכים הקיימים באינטרנט, הספרון הזה יהיה 100% מעשי. לא יהיו כתובים בו משפטים בסגנון "תהיה עצמך/תהיה רגוע/תתגבר על הפחד/גע בה/עקוץ אותה" אלא משפטים שמסבירים לך כיצד לעשות זאת, בנוסח של "קום בבוקר, שטוף פנים, הבט במראה - חייך ותהנה ממה שאתה רואה!"/"תומר לבחורה "היי", המתן עד שהבחורה תגיב, תשתמש בהוק שהבחורה סיפקה לך" כמה שזה ישמע רובוטי ומטומטם, לפחות תהיה כאן פרקטיקה ולא מילים באוויר.
    יש משהו במה שהבחור הזה אומר...

פיקאפ, תסכימו או לא, בסופו של דבר זה תחום שנגזר מביולוגיה ומפסיכולוגיה.
    זה אוסף של שיטות, שאתה בתור אומן פיתוי, אוסף לעצמך במודע או לא במודע, בשביל להצליח עם נשים.
    כל אחד את הסגנון שלו לפיקאפ, אבל בסופו של דבר, אם תפרקו את כל השיטות וכל הסגנונות של כולם תגיעו לאותם מרכיבים בסיסיים.
    אגב, לפי מה שאני ראיתי, בסופו של דבר השיטה לא משנה. כל עוד אתה מציג את אותן אבני בניין של המשיכה, לא משנה באיזה סדר ואופן, תהיה משיכה והכול פתוח...

ממש לא חייבים לקרוא מדריכים, ממש לא חייבים לדעת אפילו על פיקאפ, ברגע שאתה יוצא ואתה באינטראקציה עם נשים, בסופו של דבר כל אחד ישיג את אותן אבני בניין של המשיכה וירכיב לעצמו את השיטה שלו. מיסטרי עשה את זה ב10 שנים ולדעתי זה הרבה (מאוד).
    ככה זה, ככה הטבע האנושי פועל (אלא אם אתה פגום שכלית...), הכול מבוסס על זכרון העבר ולמידה מטעויות החיים.

עכשיו, נחמד ויפה לדעת שנשים נמשכות אליך על פי סיכויים מתמטיים, שאתה יכול להגדיל את אותם סיכויים בעזרת תכונות מסוימות שאתה רוכש לעצמך, איך אתה משיג את את התכונות האלה?
    זה למה הרעיון שסוניק הציע יפה. מתי מתחילים?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברור שיש בזה משהו, קוראים לזה שעות של ביזבוז זמן.
    ה"כישורים חברתיים" זה שיחה 101. מה נקרא - ב-ס-י-ס-י. דברים אלמנטריים שכתובים בכל מיני מקומות והיה לי מגניב להכניס לרשימה של כתבות. זה ממש לא אסטרטגיה, שיטה, "מת'ודה" או משהו שאפשר לבוא וללמד כיתה ולראות אפסים מתחילים עם בחורות.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

היי.

התחלתי לקרוא והפסקתי מיד כשאמרת "אין ניחושים,זה מדע מדויק".
    קח בחשבון שלא קראתי שום תגובה אחרי, יכול להיות שכולם תומכים בך או שכולם מתנגדים אליך, זה לא מעניין אותי ממש.
    זו הדעה שלי - אי אפשר, בשום צורה, לכתוב מאמר על אומנות הפיתוי\פיקאפ ולהשתמש בביטוי כמו "זה מדע מדויק".

מתמטיקה - מדע מדויק.
    אומנות הפיתוי - נתון לכ"כ הרבה פרשנויות, יש כ"כ הרבה גישות ודרכים, אין נכון ולא נכון, יש עובד ולא עובד. זה הכל.

בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 15-02-2011 בשעה 00:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

^^ שים לב שזה מ2009 ואני זוכר שפעם נכנסתי לפורום ובאמת לא היה שום סדר ולא היו מדריכים
    אז יחסית לתקופה זה היה מדריך טוב כי זה היה "התקופה של מיסטרי"...
    שמח שעבר כבר התקופה הממוחשבת הזאת ועכשיו אנחנו בתקופה עם יותר חופש ביטוי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דיון מעניין מאוד,
    אשמח לראות עוד כאלה בעתיד.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,234 | הודעות: 8,173,821 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect