מעלה ל1500 על תומר!
נכתב במקור על ידי Funy כולכם מבוטלים XD ידוע כבר שפרידה תיההיה מועמדת. אסור להצביע לפרידה כמה מועמדים יש בכלל?? 4?
נכתב במקור על ידי kolimon1 כמה מועמדים יש בכלל?? 4? לאיודע הם תמיד משנים את זה
לפתיחת אתר מאוחסן ומעוצב עם דומיין Com&Co.iL לבחיתרכם חינם לחצו כאן להורדת התוכנה שיוצרת Virtual Credit Cards בחינם + מזייפת זהויות לחצו כאן
נכתב במקור על ידי Funy לאיודע הם תמיד משנים את זה 750 נופר ושוב אותו דבר כמו שרשמתי בהודעה הראשונה מתאים לך?
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 949 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינקים לא ישמרו. http://img263.imageshack.us/img263/958/130983008776.png
מי המעומדים?
תקרא מה כתוב! זה הימור מי יהיה מומעד...
100 נופר כסף קל $$
300 נופר
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי ביסלי 750 נופר ושוב אותו דבר כמו שרשמתי בהודעה הראשונה מתאים לך? לא.... אם תרוצה אתה מאושר על 750 בלי כל מיני חוקים אחרים
נכתב במקור על ידי Funy לא.... אם תרוצה אתה מאושר על 750 בלי כל מיני חוקים אחרים אתה במילא חייב לי 750,אז אם אני מנצח אתה תשלח לי 1500 ואם אני מפסיד אתה לא חייב לי כלום..
נכתב במקור על ידי ביסלי אתה במילא חייב לי 750,אז אם אני מנצח אתה תשלח לי 1500 ואם אני מפסיד אתה לא חייב לי כלום.. לא.....
נכתב במקור על ידי ביסלי אתה במילא חייב לי 750,אז אם אני מנצח אתה תשלח לי 1500 ואם אני מפסיד אתה לא חייב לי כלום.. נכתב במקור על ידי Funy לא.... אם תרוצה אתה מאושר על 750 בלי כל מיני חוקים אחרים אל תמשיכו את השיחה כאן. תודה. פעם הבאה אזהרה/קנס.
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינק לא ישמר. http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg
נכתב במקור על ידי Funy לא..... מה לא? אתה חייב לי 750 נק' טוב בקיצור יודע מה אני עדין מהמר על 750 נק' אם אני מפסיד אתה לא חייב לי וזהו ואם אני מנצח אתה שולח לי ת750 נק' להימור הזה..
נכתב במקור על ידי ביסלי מה לא? אתה חייב לי 750 נק' טוב בקיצור יודע מה אני עדין מהמר על 750 נק' אם אני מפסיד אתה לא חייב לי וזהו ואם אני מנצח אתה שולח לי ת750 נק' להימור הזה.. אם אני מפסד אני מביא לך 750. אם אתה מפסיד אתה מביא לי750. נסגר הסיפור
אמרו לכם לא להמשיך את השיחה כאן והמשכתם ?
חוקי הפורום