אני חושב על זה ואני אומר שאתרי Bux פשוט לא שווים כלום. כלום!
יש לי משתמש ב Onbux היו לי 6 מופנים עד שהתחלתי להרוויח מהם כעבור כמה ימים הם הסתיימו! פשוט איטיים!
יש לי משתמש ב Neobux עם 11 מופנים! אין פשוט לא שווה כלום! לא יכול ליהיות שמס' הלחיצות שהם עושים יותר נמוך מהכמות שלהם!!!!! הם עושים 6 לחיצות, 8 לחיצות, 4 לחיצות!
ציפיתי לפחות ל 22 לחיצות ביום! שזה עוד נמוך..
אני חושב שכבר הייתי צריך לא לקנות מופנים בNeobux ולהוציא את הכסף שיכלתי!
הדבר היחידי שממשיך להניע אותי באתר Onbux וNeobux זה הPayments Proofs שאני רואה.. שיש הרבה מאוד שעשו הרבה מאוד סכומים גבוהים (אפילו כאלה שעשו כמה פעמים 5,500$)..
וכמובן שיש את אתרי הBUX עם "Minimum Payouts של 0.00$"! אחרי ה Payout הראשון ה"בלי מינימום בקשת תשלום" נהפך ל3$! וכמה כסף אתה עושה מפרסומת? 0.005$ וכמה ממופנה? 0.001$! וכמה עולה מופנה אחד? 0.40$ לא שווה שקל!
לא רק שמי שמנהל את האתר זה תלמיד בתיכון (לא שיש לי משהו נגדם, אני עוד בחטיבה) ועוד העמלה על כל Payout מגיע כמעט ל0.2 אז גם הם לא שווים שום דבר!
וזה הנושא העיקרי שרציתי לדבר עליו: אני שם לב שהכסף האמיתי (אני לא מדבר על הייפים כי אף פעם לא הייתי באתר כזה) הוא באתרי הורדות! עם 2 הורדות של דמואים! שאף אחד לא מכיר! פשוט לא מוכרים בכלל! רק במקום אחד! על היום הראשון שלי! אני עושה 0.6$+!
אז אולי בשבילכם פה זה מאוד קצת אבל בשבילי זה מלא! כי אני רגיל לקבל מאתרי BUX סכומים כמו 0.08$ ביום/בUploading משהו כמו 0.03$ ביום = כבר חודש וחצי! אז אני רגיל לראות דברים מאוד נמוכים! ועוד שאני אמשיך לעלות דברים ועוד הרבה יותר שווים הסכומים רק יעלו! ואז בקלות עוברים את ה20$ כל כמה ימים!
אז מה דעתכם? זה לא רק אני שחושב שאתרי הורדות הרבה יותר שווים מאתרי Bux?

ציטוט ההודעה