מה עשיתם עם המומחה?
מה עשיתם עם המומחה?
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
|
|
ואוא ישלך הרבה לענות אז אני מבקש עזרה לבעיה קטנה
אני במועדון ומלא מסתכלות עליי אבל לא נעים לי פתאום לבוא אליה מאחורה ולרקוד איתה וגם היתה איזה אחת שהינו לידה אז היא רצתה לזרום איתי ולא התחלתי איתה אז רציתי לעשות צעד התביישתי ובסוף איזה ילד אחד בא שאל אותה תגידי אין לך חבר וזה זרם... זה שיטה טובה להכיר?
בבאן לצמיתות הוא ניסה למכור את המשתמש שלו למרבה במחיר חחח
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מה קורה מומחה??
אני צריך עזרה דווקא בפייסבוק.
אז ככה, הוספתי כמה בחורות שנראות ממש ממש טוב שאני לא מכיר ואמרתי נראה איך זה ייזרום.
עכשיו נניח אני מתחיל לדבר איתן באונליין, יש לך איזה משהו לפתוח איתו? כיוון כללי?
נניח אני פשוט אומר: "היי" אז היא תחזיר לי:"היי, אנחנו מכירים?"
מה אני עושה מפה?
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
היי.
חזרתי.
אענה לכולם עכשיו.
בקשר לבאן- הייתה אי הבנה ביני לבין אור. סידרנו את זה. הכי חשוב שעכשיו אני כאן ואפשר לחזור לעבודה, ולהוציא מכם משהו, חבורת בלמים קטנים שלי![]()
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 16-02-2011 בשעה 20:38.
Kaka123 - בדיוק שמתי פוסט על פתיחים בבלוג שלי. אתה מוזמן לבקר.
Giltas - שאלה טובה. לפי דעתי, מועדונים הם מקומות שדיי קשה (כן, אני אומר את זה...) להתחיל בהן עם בנות.
למה?
-ערסים.
-מוזיקה רועשת.
-המון פליירינג(המצאתי מילה לכל הבלאגן עם האורות והפלאשים) מסביב, אותי אישית זה מבלבל...
בכל זאת? פתיחים פיזיים והרבה שפת גוף. חלק כיפים לאנשיםבוא למישהי, קח אותה ביד ותתחיל לרקוד איתה.
תחקה בנות שרוקדות באופן שצוחק עליהן.
תבוא מול בחורה , עמוד, אל תזוז! תסתכל עליה רוקדת, ואז תגיד לה "THATS ALL YOU GOT?!" ותדפוק ריקוד (גם אם זה דפוק) זה יהיה מצחיק.
תן למישהי להזמין אותך למשקה (זרוק את זה כד"א).
אני לא אוהב מועדונים, זה לא מה שהיה פעם. היום גם יש סלקטור על כל אסלה, צריך לצאת עם מישהי מהמסיבה כדי לזיין, ואם לוקחים מספר הוא לא איכותי. קיצור, רדו מזה. עדיף במכולת.
מבטיח לענות לכל מי ששאל, יקח לי קצת זמן כי רק עכשיו חזרתי לפורום.
XAN-
ד"א, הבא שקורא לי מומחה אני בועט לו בגבה...
הכותרת הייתה בשביל להצחיק ולהעביר את הרעיון בלי לחפור... חחח מפגרים...
ממש לא מסובך. תפסיקו לסבך כל דבר.
פשוט מאד. כשעברת את שלב המשיכה.
כשהיא מראה IOI. אתה אמור להרגיש את זה. עברת את הביצ' שילד שלה, אפשר לרדת מהעץ, וזה הזמן להראות לה עניין.
חשוב מאוד! כדי שלא תתפס כסתם שחצן והיא עוד עלולה לחשוב שאתה בכלל לא מעוניין, וחבל.
יפה, שאלה טובה.
Xan.
שלחתי לך בפרטי ואז ראיתי את הפוסט הזה
לא מובן לי משהו.
לא משנה מה היא לא לוקחת אותי ברצינות
אני עושה לה נאגים או שהיא עושה כאילו לא שומעת אותי או שעונה בזילזול
אני רוצה לעשות עליה איזה רוטינה (תותים/קובייה/מספרים) אותו דבר או שאומרת לי עזוב אותי מהשטויות שלך(עם חיוך)
או שצוחקת ואני לא מצליח לסיים
(אנחנו באותה כיתה אז אני יושב לפעמים לידה בשיעור או בהפסקה מדבר איתה)
מה אתה אומר איך נגרום לה לקחת אותי ברצינות?
עוד משהו שנזכרתי עכשיו יום אחד רציתי לשבת איתה על איזה בירה או משהו אז אמרתי לה
בואי אני ישאל אותך 5 שאלות את צריכה לענות בשקר וכדי שזה יהיה מעניין המפסיד מזמין את השני לבירה ובמקום שהיא תזרום היא אומרת לי דברים כאלה :"מה הטעם לענות בשקר?..."
התחלתי להגיד לה:יש סיבה תזרמי..יש טעם.. אבל כבר ה"אומץ/חשק" שהיה לי כדי להזמין אותה הלך..
מן הסתם שאת העניין עם הבירה היא לא לקחה ברצינות כי אז היא הייתה מבינה את הסיבה היא לא עד כדי כך סתומה וגם לא המשכתי
בקיצור גבר מה עושים?
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 16-02-2011 בשעה 22:32.
היי.
תשאל את עצמך, אבל תהיה אמיתי. כמה אתה מאמין בדברים שאתה עושה?
מהסיטואציה שאתה מתאר, נשמע כאילו אתה מאלץ את עצמך לעשות, אבל לא באמת יודע כמה זה עובד. זה בסדר כן. אבל אתה משדר את ההרגשה הזו לסביבה, ואז כשאתה עושה משהו, הוא נראה טיפשי\מאולץ\רובוטי, גם אם אתה לא שם לב לזה. לבחורות יש אינטואציה הרבה יותר טובה משלנו. (רוב המקרים). תתחיל לקחת את עצמך ואת התחום ברצינות, והסביבה תגיב.
תנסה ותגיד לי אם עובד.
בהצלחה .
Xan-