נכתב במקור על ידי רועי1456 אבל מה זה קשור להתקנה של המשחק ? DUBUG MODE זמנית מטפל ברוב הבאגים שיכולים לקרות. חבל לא לנסות.
נכתב במקור על ידי Olimpius Inferno DUBUG MODE זמנית מטפל ברוב הבאגים שיכולים לקרות. חבל לא לנסות. ניסיתי זה עדיין לא פועל... :\..
נערך לאחרונה על ידי FlyingSoul; 16-02-2011 בשעה 22:53.
קרא חוקי חתימות
נכתב במקור על ידי רועי1456 ניסיתי זה עדיין לא פועל... :\.. תביא את התמונה במקום לפרסם פורום אחר. :\
נכתב במקור על ידי FlyingSoul תביא את התמונה במקום לפרסם פורום אחר. :\ http://up351.siz.co.il/up3/kiqzytjly1mm.png סליחה טעות שלי...
תנסה להריץ את ההורדה מוינדוס XP. קליק ימני על ההורדה>מאפיינים>COMPIBALITY אני חושב שהבעיה שיש לך וינדוס 7.
נכתב במקור על ידי Olimpius Inferno תנסה להריץ את ההורדה מוינדוס XP. קליק ימני על ההורדה>מאפיינים>COMPIBALITY אני חושב שהבעיה שיש לך וינדוס 7. ניסתי...לא עובד עוד רעיונות ?
נכתב במקור על ידי רועי1456 ניסתי...לא עובד עוד רעיונות ? שלח לתמיכה תכנית שלהם מכתב מפורט והם יענו לך מהר.
נכתב במקור על ידי Olimpius Inferno שלח לתמיכה תכנית שלהם מכתב מפורט והם יענו לך מהר. אני לא משהו באנגלית... הם לא יבינו מילה
נכתב במקור על ידי רועי1456 אני לא משהו באנגלית... הם לא יבינו מילה תכבה את הפיירוול ואת האנטיוירוס כשאתה מוריד. תנסה להתקין מחדש את DOWNLOADER.
חוקי הפורום