באמת,אני לא מבין למה לערבים כן מגיע בתי ספר משלהם ששם הם כמעט ולא מדברים עברית והם גרים במדינת ישראל !
ולמה לדוברי רוסית שגרים בפתח תקווה ,בבית הספר מלמדים אותם עברית בטור שפה רשמית ועוד שפה משנית שהיא רוסית ואנגלית?!
למה שלערבים יהיו מאות בתי ספר בארץ ולדוברי הרוסית לא יהיה כלום?
למה שלחרידים יהיה עשרות אם לא מאות בתי ספרים נדבלים רק בשבילם ולדוברי הרוסית לא יהיה כלום?
כמה כבר בתי ספר בארץ יש שהרוב שם הוא רוב דובר רוסית ?
אחד !
סך הכל אחד ,לא יותר מיזה.
ואף אחד לא מבקש יותר.
איך שאתם קוראים להם "רוסים" קודם כל מי שקורא להם רוסים הוא ראשית כל גזעני זה אני אומר מראש (בלי לפגוע כן חברה?,פשוט
יותר נהוג לומר "דובר רוסית" ויותר מקובל אצלינו לומר כך.)
דבר שני ,אותם דוברי רוסית הם צברים !
הם נולדו כאן בארץ ,ולא ברוסיה או בברית המועצות לשעבר כמו שטוענים כאן בארץ.
בית ספר גורדון הוא בית ספר שנותן לתלמידים שלו השכלה גבוה!
יש שם הישגים מצוינים למדינת ישראל ,אבל משרד החינוך ,מפלגות פוליטיות כאלה ואחרות מעדיפות לנהוג בגזענות הכי אכזרית
שיכולה להיות ופשוט כל מי שרוצה להרשם לבית הספר הזה בפתח תקווה ניגש להרשמה איפו שזה לא יהיה בעירייה ואומרים לו שם "אתה יודע שזה בית ספר רק לרוסים ? ,"אתה יודע שזה גטו שם רוסי שם "? ,"אנחנו במקומך לא היינו נרשמים לשם".
וככה הם אומרים לכל מי שבא לרשום את הילד שלו לשם!
ושתבינווווו בבית ספר הזה כולם מדברים עברית ,לא תשמעו מילה אחת ברוסית חוץ משיעור שהם מעבירים לשפה הרוסית.
ועוד רוצים לסגור את הבית ספר הזה ,בושה.
עושים לדוברי הרוסית את אותם פרובוקציות כמו שעשו לאתיופים בזמנו !
כולם יודעים איך זה יגמר בסוף,אנשים יפתחו בשביתות ענקיות.
משרד חינוך מפגר ,לא מספיק שהוא הרס את החינוך של כל האשכנזים והספרדים עכשיו הוא רוצה גם להרוס
את החינוך של הצברים דוברי רוסית?
הרי הבית ספר הזה לא גזעני והוא פתוח לכולםםםםםםםםםםם והם בחיבוק ידים מקבלים כל מי שרוצה להרשם !!!
ומחכים להורים שירשמו את הילדים שלהם וזה בית ספר נורא נורא משכיל ,שקיים כבר מעל 40 שנה במדינת ישראל.
שישרפו כל משרד החינוך ,והאינטרסטים המוגבלים ואני מאוד מקווה שהבעיה של הבית ספר הזה תפטר ואם לא נדאג
להחזיר לאותם מושחטים עלובים ומפגרים.

ציטוט ההודעה

.