הדעה שלי דומה לדעה של GUNWICH בעניין הזה לפחות
צריך להראות מעניין, לפחות קצת, אבל הרעיון הוא לא לשים כובע סניה ולחשוב שאתה מיוחד או לצאת עם חלוק ורוד, להיות "שונה" זה לא תמיד טוב
טעם, מה שחשוב פה זה טעם טוב וקצת סטייל
נסו לחשוב בלבוש שלכם לא על חולצה מגניבה או מכנס יפה, תחשבו על השילוב של כל הדברים ביחד. נסו ללכת למשל על צבע אחד או גוון אחד אבל לשבור אותו בכמה מקומות.
כמה חוקים ששמעתי ואספתי מפה ושם
נעליים, פגשתי כמה בחורות שאומרות משום מה "תמיד להסתכל לגבר על הנעליים" למה? אין לי מושג, אבל מסתבר שזה חשבו, נעליים במידה שלכם, לא גדולות עליכם, נקו את הנעליים, אם הם מעור צחצחו מדי פעם. אני ממליץ על מגפים (סטיל בוקרים), אגב אם אתם לובשים נעלים מעור הם צריכות להיות בגוון של החגורה, וכדאי לשים או צמיד מעור או שעון עם רצועה מאותו צבע... אם יש תיק גם
לא ללבוש דברים צבעוניים מדי solid colours... צבעים חלקים אם יש משהו עם ציור מסויים אז רק משהו אחד, לא להראות כמו פאזל
בקשר לפיקוק עצמו, משהו קטן ומיוחד, תמיד טוב, שרשרת לא בולטת יותר מדי אבל עם סימן וסיפור או שער (לבעלי שער ארוך) מסורק בצמה או בדרך מעניינת (שוב מעניינת לא מוזרה)
ובקשר לסגנונות מסוימים במקומו מסויימים והמראה הכללי תואר לדעתי הכי טוב ע"י GUNWICH "
תארו לכם באר במערב הפרוע, כולם לבושים פחות או יותר אותו הבר, פאנצ'ו, כובעי קאובוי, מגפיים, מכנסיים חומות, פתאום נכנס משהו שכולו בשחור, מגפי עור שחורות כובע קאובוי שחור, מכנסיים שחורות ומעיל עור שחור... הוא מיוחד הוא בולט אבל הוא שומר על המראה הכללי...
אם יכנס לשם מישהו עם כובע ורוד פרוותי וחלוק פשוט ירו בו
והטיפ הכי טוב... תחשהו על מראה, שאם הייתם רואים מישהו ברחוב שמתלבש ככה הייתם אומרים "ואלה... הוא נראה מגניב" ותתלבשו ככה

ציטוט ההודעה