קיבלתי את הזימון שרשום בכותרת ובסוף הזימון רשום המשפט הבא: "חשוב לדעת: ויתור על התפקיד\הקורס יכול להיעשות ביום המיון בלבד, ולא אחריו..." מה זה אומר? אם אני עובר את יום המיונים אני חייב לשרת בתפקיד שיבחר לי ואין דרך לשנות את זה?
קיבלתי את הזימון שרשום בכותרת ובסוף הזימון רשום המשפט הבא: "חשוב לדעת: ויתור על התפקיד\הקורס יכול להיעשות ביום המיון בלבד, ולא אחריו..." מה זה אומר? אם אני עובר את יום המיונים אני חייב לשרת בתפקיד שיבחר לי ואין דרך לשנות את זה?
|
|
כן. אם הלכת למיון ועברת, אתה מבחינתם מיועד לתפקיד הזה וכאן בעצם נחרץ גורלך![]()
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 17-02-2011 בשעה 19:42.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אם יש לך גיבוש אז אני חושב שזה כבר משהו אחר.... אני ממש לא בטוח, הכי טוב שתתקשר למדור סיירות ותשאל.
נכתב במקור על ידי אושרי
גיבוש חובלים מבטל הכל.. מוזר מאוד ששלחו לך מיון לפני שהיית בגיבוש.. אבל בכל מקרה.. גם אם תעבור, גיבוש החובלים שלך עדיין יהיה תקף..
כל ההבדל זה שאם תעבור את הגיבוש חובלים תלך לחובלים ואם לא אז תלך לתפקיד רפואי הזה
הייתי בזה שנה שעברה זה בעצם מיונים למדריך חובש קרבי ולפרמדיק אם אתה רוצה הרחבה על מה עושים שם תגיד,אני הייתי בזה ולא קיבלתי תשובה במשך חודשיים ככה ואחרי שהלכתי לגיבוש סטילים וחיל הים לקח אותי אז זה כאילו ביטל את המיון הזה בעצם,ובשבילך אחי אל תלך לחובלים![]()
[CENTER]
תאמין לי שאני יודע מה אני אומר,אם הוא ילך לגיבוש הזה ולא יעבור הוא יתקע בסטילים ואם הוא יעבור ויפול באמצע הוא גם יפול לסטילים אז שידע למה הוא נכנס, המסלול הזה לא מתאים להרבה אנשים ואם הולכים צריך להבין מה ההשלכות שיכולות להיות,אני עשיתי את הטעות הזאת פחות או יותר עדיף לו לוותר וללכת על הרפואה הזה![]()
[CENTER]
מי סיפר לך תשטויות האלה ? זה שאתה מטומטם וחתמת על הטופס "הישארות בחיל הים" זה בעיה שלך..
מציעים לך לחתום.. אומרים לך שכדי לך.. אבל מה שאתה צריך לעשות עם הטופס הזה זה למעוך ולהעיף לפח.. בטח כל הגיבוש שלך זרק לפח ורק אתה דביל חתמת
ואם אתה כבר בקורס.. הסיכוי שלך להישאר בחיל הים אפסי.. אלא אם עברת את שלב מתקדם ואז עושים ממך קשל"ט (קצין שליטה)
אני לדוגמא חתמתי ויתור אחרי ימ"פ והעיפו אותי על טיל מחיל הים.. כנ"ל חבר שלי שחתם אחרי בסיסי..
בקיצור אם אתה לא מבין תשתוק
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 18-02-2011 בשעה 20:45.
דבר ראשון אחי רוב הגיבוש לא חתם ויתור,ולמה אתה אומר שטויות שאתה לא מבין כלום,מטרתו של חיל הים להשאיר את האנשים בחייל כי זה חייל קטן הוא מעיף רק אנשים שעושים צרות לרוב או אנשים עקשניים ממש שחושבים שבירוק הרבה יותר טוב,בקיצור לחיל אין אינטרס לתת את החיילים לירוק ולצאת מהחייל זה לא פשוט כמו שאתה מצייר את זה בדיוק,ואם המפקד בסיס של הבה"ד לא ניסה להשאיר אותך בכל הכח בבסיס זה אומר משהו עלייך![]()
[CENTER]
שמעו שניכם, אני הייתי בגיבוש וסיימתי אותו, ואמרו לכל מי שלא עבר שהוא יכול לבקש שישלח לו זימון לראיון סטי"לים.
הזימון הזה לא מחייב, זה מחייב רק אם אתה הולך ועובר... אני הלכתי (ועברתי כמובן) כי לא הייתה לי ברירה אחרת... זה היה או זה או גולני.
ואני מסכים עם מוגי, חיל הים לא משאיר בכוח אם אתה נופל מהקורס.
נכתב במקור על ידי אושרי
חיל הים לא משאיר בכלל אם אתנ נופל מהקורס לפני סיכת המפקד.. רק אחרי זה אתה חיב להם ואז מזינים אותך בתור קשל"ט שמע לי הייית בקורס אני יודע!
ולגבי הגיבוש אם לא עברת הם לא יכולים להשאיר אותך בחיל הים נגד רצונך ועם עברת אתה זכאי לחתום ויתור כי זאת יחידה היתנדבותית..
אל תתווכח עם בנאדם שהיה בקורס לגבי הקורס זה מטומטם.