קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-10-2010, 08:11
  2. [שאלה] שמאוד מעניינת אותי בקשר לאירן
    על ידי lir the king בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-01-2010, 20:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

מעניינת אותי דעתכם לגביי

ברירת מחדל מעניינת אותי דעתכם לגביי

אהלן חברים, אני לא ממש יודע איך להגדיר את המצב הזה..אני בן 21, אף פעם לא היתה לי חברה, וזה בגלל שאף פעם לא ממש היה אכפת לי זאת אומרת, זה לא עיניין והיה לי טוב לבד, אבלבתקופה האחרונה אני פשוט ממש מחפש את זה..וגיליתי שאין לי בעיה להצחיק ולדבר עם בחורות אבל שזה מגיע לקטע שאני צריך להגיע למישהי בידיעה שהיא מצאה חן בעיניי ובמטרה לצאת עם מספר אני מאבד את הצפון..לדוגמא מישהי שהייתי נפגש איתה כמה פעמים בשבוע לא משנה איפה, תמיד צחקנו וזרם מעולה היא אפילו עשתה לי מסג פעם..והחלטתי שאני מוציא מספר גימגמתי והיא נלחצה והיה על הפנים, לא משנה שבסוף היה לה חבר..

בקטע של לוק, אני נראה סבבה, מטר 82 ..מתאמן בחדר כושר הרבה זמן אז אני יכול להתגאות בגוף שרירי..
    אני באמת עדיין לא יודע אם להאמין לכל הקטע הזה של הפסיכולוגיה והפיתוי ,אני לא ממש אחד של סטוצים, אני מתאהב בקלות ,ורוצה מישהי רצינית.

בקטע של ביטחון עצמי, הייתי ביישן בצורה מטורפת, אחרי הצבא ואחרי המון שעות בחדר כושר בניתי אחלה ביטחון עצמי, לא רק עם בחורות בכלל, אני לא מתרגש ליד אנשים ומרגיש מעולה אבל שוב בקטע של להוציא מספר יש לי בעיה, כשאני מתחיל שיחה עם מישהי בידיעה שאני רוצה אותה אני כבר מגיע לחוץ ולא מצליח לקבל מספר אפילו..

בפייסבוק קיבלתי כבר מלא מספרי פלאפון ממלא בחורות..נפגשתי עד עכשיו עם אחת שהיתה מהממת אבל דפוקה כמו נעל, ויש עוד מישהי שמתה שנפגש ודיברנו שעות בפלא אבל אני לא סגור על זה..
    בקיצור יש כלי שיכול לתת לי את הרוגע בלעמוד מול מישהי ולקב את הפלא שלה בלי שום לחץ? טיפים משהו?

סליחה על החפירה ותודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

היי בחור,

ראשית, אני שמח לראות שאתה משקיע בעצמך ומתאמן בחדר כושר. זה מאד יפה ומראה על כח רצון מאד חזק ורצון לשיפור.

תראה, לגבי הבחורה שאמרת, אני יכול רק להסיק שהיא רצתה אותך, אולם בגלל שלא הפגנת דומיננתיות, היא פשוט החליטה שאתה לא רוצה אותה, והלכה.

זה מעולה שהצבא בנה לך ביטחון עצמי, ואני מקווה בהחלט שזה ביטחון עצמי אמיתי שבאמת מביע אותך בצורה בטובה ביותר. אבל, אני חושב שאני יודע מה מעקב אותך ברגע שאתה רוצה לקבל את המספר טלפון הזה. אתה מריץ תסריטים בראש, אתה חושב לעצמך מה הולך לקרות אם היא תגיד לא, ואז זה יהיה ממש מביך, ואתה מפחד שהיא תבין שאתה רוצה אותה ואז היא לא תלך על זה ובלה בלה בלה.

שכח.

למה לך להתחיל שיחה עם מישהי בידיעה שאתה רוצה אותה? היא נראית טוב, מעולה, זה פלוס, אבל אולי היא טיפשה, או מעשנת או כל דבר אחר שיכול להפריע לך. אל תתן לעצמך להפריע לך. אתה מגיע עם מטרה מסויימת, וזה מעכב אותך. תדע לא להציב לעצמך מטרות ספציפיות, כי זה רק ייקח אותך צעד אחורה. זה מה שמעכב אותך עכשיו, אתה דואג כל כך ממה שייקרה כשתבקש את המספר, ואתה כל כך רוצה את המספר שאתה מפחד שלא תצליח להשיג את המטרה.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך בקשר לסגירה של מספר, שזה הדבר הכי פשוט שיש. תחשוב לעצמך, אתה רוצה לשמור איתה על קשר? נהנת איתה בשיחה? תאמר לה את זה! היא כנראה גם ממש אהבה לדבר איתך, אז תגיד לה שאתה רוצה לקחת אותה לאכול את הפיצה הטעימה ההיא שאתה ממש אוהב, ופשוט תתן לה את הנייד שלך, וברגע שהיא מחזיקה אותו, היא כבר תדע מה לעשות.

האשליה היא שאתה מפחד שהיא תראה שאתה רוצה להתחיל איתה. אבל תדע לך, שלא רואים את זה על הפנים שלך, ולאף אחד אין יכולת לקרוא מחשבות. חוץ מזה, שיכול להיות שהיא רוצה שתתחיל איתה והפיצה שאתה רוצה לקחת אותה לטעום זה רק תירוץ כדי שתיפגשו שוב. תהיה חברותי!
    שתדע לך שאני הייתי אפילו לוקח מספרי טלפון מבחורים שהייתי מכיר כי הם נראו לי אחלה אנשים וקבעתי איתם להסתובב. אל תחשוב על זה בתור צעד שאתה עושה כדי להשכיב אותה. תחשוב על זה בתור צעד שאתה עושה כדי להכיר אותה טוב יותר, הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות זה שהיא תגיד לך לא.

אגב, ברגע שתסגור את המספר הראשון שלך, אתה תראה שזה לא נורא ותוכל להתפתח בצורה ממש מהירה.

מקווה שעזרתי.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

דמיון מודרך
    כשאתה יודע בדיוק מה אתה אמור לעשות , ואיך זה פחות או יותר צריך להתבצע , יהיה לך הרבה יותר פשוט לעשות את זה !
    הבעיה היא , כנראה , שאתה נלחץ מזה , אתה לא יודע איך לבקש ואיך הבחורה תגיב.
    כשאתה חושב על זה "בשטח" , אחד על אחד מול הבחורה , אתה לא במיטבך , מה הכוונה?
    אתה לא בדיוק חושב על ה"משפטים" , ה"שורות" , הדרך הכי טובה לעשות את זה.
    למרות שלא צריך יותר מדי בשביל לסגור מספר..
    כל תירוץ יעבוד. כל סיבה.
    "אהה אז את יודעת לבשל?... אני חייב לבדוק את זה ! מה המספר שלך?"
    "כן , אני משחק כדורגל.. רוצה לבוא לראות? " - "בטחחח" - "תביאי את המספר שלך , נדבר כשיהיה משחק "

לא צריך להיות גאון גדול.
    איזו ידידה אחת שהכרתי (ומהר מאוד ירד לי ממנה אחרי שגיליתי בת כמה היא) , באה אליי איזה יום אחד ממש ככה
    לקחה לי את הפלאפון - "יש לך את המספר שלי? אה לא. הנה עכשיו יהיה" ורשמה לי אותו.
    "אל תתקשר אחרי שעה 8 , ובשבת"
    חחחחחחח כאילו אני אתקשר .><
    למה אני מספר לך את זה? שתראה כמה שבחורות מתות להביא לך את המספר שלהן !
    כל שורה תתפוס כאן !

אז בשביל מה הדמיון המודרך?
    בעיקר בשביל שלא תיתקע ברגע שהיא אומרת לך 'לא' או בוחנת אותך , שלא תגמגם ותדע פחות או יותר מה להגיד ואיך לבקש , לפחות בהתחלה - כשכל הנושא הזה עוד מלחיץ ומרתיע אותך.

יום מצויין ובהצלחה בחור
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 16-02-2011 בשעה 15:54.
    הייתי פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה גם אתה התבאסת על עצמך בגלל יום האהבה המסריח הזה?

תאמין לי אתה לא צריך חברה, סתם בזבוז של זמן.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ,אני לא ממש אחד של סטוצים, אני מתאהב בקלות ,ורוצה מישהי רצינית.
    אתה לא יכול להגיד את זה אם אף פעם לא היה לך סטוצים או חברה רצינית
    אין לך עם מה להשוות

אני הייתי במצב דומה לשלך פעם, מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את ההפרדה בין מין ואהבה שיש לך בראש
    אתה חושב שאם אתה מתאהב בבחורה אז אתה לא יכול להיות מיני איתה
    שזה אמור להיות בדיוק ההפך
    מה שחסר לך זה את הצעד הקטן הזה של מיניו, של לנסות לנשק אותה כשאתה חושב שזה מתאים, או לנסות למשוך אותה עליך, פאקינג איי.. עשתה לך מסאג' מה יותר משדר -תזין אותי- ממסאג', ואתה ביקשת מספר....

אתה צריך לשנו דרך חשיבה, לא טריקים להעלאת בטחון עצמי
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 16-02-2011 בשעה 12:26.

טוב תודה על התגובות..
    דבר ראשון היו יכולים להיות לי סטוצים..לא רציתי..בשיא הרצינות זה נראה לי פשוט לא נכון..אבל כל אחד ודעתו בנושא.
    דבר שני, אני צריך לתקן משהו לגביי מתאהב מהר, אולי פעם בחיים התאהבתי באמת, אם הייתי חוזר לזה היום הייתי עושה הכל כדי לגרום לזה להצליח אבל לומדים מהעבר, מאז היתה אחת או שתיים שעשו לי את זה..
    אני פשוט מרגיש שבגלל שבעבר זה לא כל כך עיניין אותי ופתאום אחרי הצבא זה הכי בא בעולם, כאילו פתחתי פער של ידע שזה די מתסכל..
    חח ואני בדיוק מתכתב עם מישהי בפייסבוק, ממש רוצה שניפגש אבל היא לא הטעם שלי ולא נראה לי שזה יקרה..וכבר מזמן קיבלתי את הפלא שלה..

ואני עדיין לא סגור על השיטות האלה ועל כל הפסיכולוגיה הזו אני עדיין בודק..בכל אופן, אני מתחיל ללמוד עכשיו ומחפש עבודה חדשה ואולי נמצא מישהי שתגרום לי להרגיש כמו ההן מפעם..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ידידי,

אל תאמין לכל השיטות האלו והפסיכולוגיות האלו.
    הכל בולשיט.
    צא ותבדוק. ואז תודיע לכולנו אם זה עובד או לא, ככה אני בדקתי, ואני בטוח שגם הרבה מהמשתמשים פה בדקו זאת בעצמם.

אל תאמין, תבדוק.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

אין משהו שישנה אותך ברגע, עם הניסיון זה מגיע.
    פעם כשניגשתי לבחורה היה לי פרפרים בבטן, היה לי להקיא, השתנה לי הקול, מלמלתי, עזוב אל תשאל, פשוט דיברתי כמו מפגר הייתי לחוץ ברמות.
    אחרי כמה פעמים אתה מבין שזה סתם חרטא וזה עובר.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

אל תקח קשה, יש לי חבר בגילך בתול, שלא התנשק עם מישהי אף פעם.
    הרעיון הוא לא לבכות על זה שאתה בן 21 ולא הייתה לך חברה, תעשה עם זה משהו להמשך. זה הכל. על רוב האנשים העבר משפיע יותר מדי.

אחי חלילה אני לא בוכה על זה..בכלל בכלל לא..רק שלא תחשבו שאני בדיכאון בגלל זה..ממש זה לא המצב..פשוט סתם פתאום בא לי מישהי ,עוד לא ממש ניסיתי כמו שצריך אז אני לא מתבאס או משהו כזה.

ועל הדרך, שלחתי למישהי בפיסבוק שהיא מוכרת לי (היא לא) ,היא אישרה אותי והתחלנו לדבר בצאט..עצרתי אותה כי הייתי אחרי חדר כושר והייתי חייב מקלחת..אמרתי שנדבר יותר מאוחר..קיצר, אני שולח לה הודעה בצאט והיא לא עונה אמרתי ביי נדבר יותר מאוחר..ראיתי אותה שוב מחוברת ושלחתי שאני רוצה לברר מאיפה אני מכיר אותה ,אחרי שתי שניות היא מתנתקת..להמשיך איתה?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אוקיי כמה דברים:
    1.זה שאתה בן 21 ובתול לא אמור להפריע לכלום ,זה אמור אפילו לעזור, לתת לך מוטיבציה.

2.תצא מהמחשבה של "אני צריך חברה" וגם מהמחשבה של "אני רוצה אותה" עוד לפני שנפגשת איתה.
    תזרום עם בחורה שנראית לך ,אם זה מוביל לחברה,אז בכיף,אם זה מוביל ליזיזות,אז גם בכיף ,אם זה לא מוביל לכלום ,לא נורא מנסים עם הבאה בתור.
    ואל תשכנע את עצמך שאתה רוצה מישהי עוד לפני שהכרת אותה ,מפני שאתה לא יודע איך היא (בדיוק כמו הבחורה הנעל שהכרת).
    זה שאתה משכנע את עצמך שאתה רוצה מישהי ,מראה על זה שאתה חושב שהערך שלה גבוהה יותר (וכנראה תמיד יהיה) משלך,שזה ממש לא טוב,בחורות קוראות אותך ורואות את זה עליך ומגיבות בהתאם.

אז מה כן לעשות ?
    תהיה פחות תלוי בפייסבוק ,פייסבוק זה רק כלי ,אתה חוזר הביתה,תחשב חצי שעה תחפש בחורות חמודות מהאיזור לך ותנסה את מזלך ...זה שבחורה אחת פתאום תתנתק באמצע שיחה או שמישהי פתאום מסננת לא אמור להפריע לך ,אתה שולח את אותה הודעה לעוד 20 בחורות ובכל מקרה אתה גם תצא לשטח ותכיר בחורות,ככה שאם כמה מסננות זה לא אמור לדגדג לך את הדגדגן שאין לך.
    אפילו אם אתה יוצא,מתחיל ו "נכשל" ,זה עדיין עדיף בהרבה על זה שלא תיגש,רק אם תיכשל,תלמד להצליח.

אני לא בתול, וגם אם הייתי זה לא ממש היה מפריע לי, בגלל ש"לעשות את זה" זה ממש קל, ויכול להיות שבגלל זה אני לא מחפש את זה..
    וכל האשכול הזה היה בקטע של לנסות להבין מה תוכלו לייעץ לי מהסיבה שאני לא ממש סגור על כל הפסיכולוגיה הזו..אבל סבבה תודה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ענתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומנית הפיתוי

לב אוהב אינו טועה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי ענת לוין צפיה בהודעה
    לב אוהב אינו טועה.
    לב אוהב זה אינו טועה?
    לב אוהב זה כמו שיכור שמנסה לפתור תשבץ...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני לא בתול, וגם אם הייתי זה לא ממש היה מפריע לי, בגלל ש"לעשות את זה" זה ממש קל, ויכול להיות שבגלל זה אני לא מחפש את זה..
    וכל האשכול הזה היה בקטע של לנסות להבין מה תוכלו לייעץ לי מהסיבה שאני לא ממש סגור על כל הפסיכולוגיה הזו..אבל סבבה תודה.
    אה סליחה...פשוט אני מכיר מישהו באותו מצב כמו שלך,רק שהוא בתול ,אז קישרתי סיטואציות.

פיקאפ זה לא מדע מדוייק,אבל התחום הזה הוא מוכח,אין יותר מידי מה "להאמין" ,זו לא דת .
    הגיוני שאם תגיע למקום מסויים שיש בו בנות ,עם חיוך,תתחיל שיחה בכך שאתה צריך עצה ,תמשיך בלגרום לה לחשוב שאתה לא מתחיל איתה ובכך להוריד לה את ההגנות שהיא שמה לכל אחד שמנסה להתחיל איתה...לתהחבר אליה,לפלרטט איתה ולהגיע משם לנוחות,להיפגש כמה פעמים,אתה תוכל להגיע להרבה מצבים שבהם תשכב עם הבחורה מהר מאוד ותוכל לקחת את זה לאן שתרצה (קשר,סקס חד פעמי,יזיזות,ידידות...מה שבא לך).

פיקאפ זה לא רק להכניס בחורות למיטה ולזרוק,אין אומן פיתוי אחד שדוגל בשיטה הזו.
    בפיקאפ יש שלבים שלמים שבהם מסבירים על איך ליצור נוחות וחיבור,מה שיעזור בעתיד לייסד קשר אוהב ובריא עם הבחורה.

אתה רוצה לנסות להתקדם ? תתחיל בכך שתיכנס ללינקיה ותתחיל לקרוא קצת,תראה מה מתאים לך,תיכנס טיפה לתחום.
    אחרי שקראת קצת,תצא מייד להתחיל עם בחורות,תנסה את מה שלמדת,אפילו אם תקבל רק דחיות,העיקר שתיגש...
    תחזור קצת לקרוא ותבין איפה טעית,ככה תמשיך ותתפתח.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect