אז ככה יש לי מורה מעצבן כזה ואני רוצה לעשות לו קטע באמתע השיעור משהו מצחיק יש מצב אתם מביאים לי רעיונות?
ולא אבטיח ודברים כאלה כי כבר עשיתי לו חח
תודה ושבוע טוב
אז ככה יש לי מורה מעצבן כזה ואני רוצה לעשות לו קטע באמתע השיעור משהו מצחיק יש מצב אתם מביאים לי רעיונות?
ולא אבטיח ודברים כאלה כי כבר עשיתי לו חח
תודה ושבוע טוב
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!
|
|
תוריד תצלצול של חפר שים על המזגן צלצל ותהנה .
מי זה חפר ?
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!
תפרק לו ת'כיסא ?
ספוילר:
חחחח עשיתי פעם את זה עם הגניחות XD
שכחתי אחרי זה להעיף את זה מהצילצול .. ובשיעור של אותו המורה ביום למחורת הפל' צילצל לי XD
תגיד לו "המורה יא חזיר" ואז הוא יגיד לך "מה אמרת?!?!?" אז תגיד לו "אמרתי שאתה מסתיר".
ואני גם כן עשיתי את הזה עם הגניחות רק שבמקום לשים את זה במזגן שמתי את זה בתוך התקרה.
תגיד למישהו להתקשר אליך תקנה תחפושת של סופרמן שים מתחת לבגדים הרגילים שלך [ההסבר שמישהו מתקשר אז אתה אומר הנה אני בא ואז מוריד את הבגדים שמתחת לחליפת סופר מן ואז פתח תדלת ותעשה את הפוזה של סופרמן שאתה יוצא החוצה![]()
]
נערך לאחרונה על ידי NesT1e; 19-02-2011 בשעה 20:51.
אני בקטעים כאלה מה זה מאלתר.. בלי לחשוב
זה כמו פיקאפ אם אתה חושב על זה לפני ומתכנן אתה כולך לחוץ ויוצא מזויף ..
חחחחח של חפר זה גניחות כזה
ויש גם טראנס גניחות, תחפש בגוגל
אבל יש כמה דברים, אתה שואל כזה את המורה, המורה אפשר לספר משהו? ואז אתה מוציא מכונת גילוח עושה גאלח לאיזה אחד שעושה כל הזמן גאלח או בכיוון, כמובן ששואלים אותו קודם ומתכננים איתו, או..לשפוך מים על השולחן ואז להגיד המורה אפשר להוציא משהו לנגב? ולהוציא צלחת עם חומוס וזה ופיתה עיראקית, אמממ..מה עוד? המורה אפשר להוציא פרי? אתה מוציא אבטיח, המורה אפשר להוציא משהו לשתות? ואז מוציא אלכוהול
ויש עוד, יש סרטן אחד שכזה מישהו כאילו מקבל שיחת פלאפון ומפשיל את הבגדים שלו שמתחת יש לו בגדים של סופרמן, וכזה אחרי שהוא עונה לפלאפון הוא אומר "מה!? טוב אני בא!" ואז יוצא מהשיעור כאילו הוא סופרמן, ואחד עשה את זה גם וקפץ מהחלון, חחחחחחחחחחחח
חחחחח תגיד למורה שלך : "המורה אתה יודע מחר אני עובר ניתוח!" אז ישאל אותך:כן?! במה?" אז תגיד לו "בשקדים!!!" ואז תוציא שקית שקדים ותחלק לכל הכיתה עשיתי את זה סוף שנה שעברה היה מה זה מצחיק XD
נערך לאחרונה על ידי the game4; 19-02-2011 בשעה 22:47.
Live,
Love,
Die
כולם פתאום עומדים והמורה לא מבינה מה קורה ואז היא מסתובבת ואז להביא לה כדור ניר בראש .
תחביא את התיק שלך בהפסקה ותשחק אותה שכאילו גנבו לך ואתה רוצה את המנהלת שתעשה בירור ובסוף הוא יימצא אחר כמה זמן