הייתי במיונים לפני שבוע וחצי וכשסיימתי לא הייתי צריך ראיון אישי, הלך לי ממש טוב (הצלחתי לפתור את כל השאלות במחשבון קרב כולל 10 עם חריגה של שורה ב2 שאלות ותרשימי הזרימה והאנגלית היו בסדר..) האם אי קבלת הראיון האישי אומרת שלא עברתי את המבחנים :\?
הייתי במיונים לפני שבוע וחצי וכשסיימתי לא הייתי צריך ראיון אישי, הלך לי ממש טוב (הצלחתי לפתור את כל השאלות במחשבון קרב כולל 10 עם חריגה של שורה ב2 שאלות ותרשימי הזרימה והאנגלית היו בסדר..) האם אי קבלת הראיון האישי אומרת שלא עברתי את המבחנים :\?
|
|
וואלה באמת לא יודע, אבל מאמין שאם הלך לך טוב אז אין סיבה שלא עברת
יכול להיות שמי שהסתבך במבחן אז עושים לו ראיון אישי , כדי לראות בכול זות שאולי יש סיכוי והוא מתאים לתפקיד..
*"איך היה המבחן קשה?.. כמה שאלות היו /כמה זמן זה היה?
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 20-02-2011 בשעה 21:20.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
סבבה מצטער, תודה רבה!
ובקשר למי ששאל על המבחנים, יש לך אנגלית ותרשימי זרימה שאין ממש מה להתכונן לזה (זה לא פשוט, אבל זה גם לא בשמיים, אל תלחץ אם לא תספיק את התרשימים הרב לא מספיקים עד הסוף), והמחשבון קרב גם... לא ברמה יותר מידי גבוהה, אם למדת שפת תכנות כלשהיא אתה תסתדר, אם למדת אסמבלר יהיה לך דיי קל, אבל עדיין זה טיפה שונה אז תעבור טוב טוב על החוקים של השפה שתבין בידיוק איך הכל עובד, חוץ משאלה 10 שאותה הצלחתי 2 דקות לפני הסוף השאר דיי פשוטות.