רעיון נחמד , אני בפנים![]()
רעיון נחמד , אני בפנים![]()
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 20-02-2011 בשעה 14:23.
הייתי פה.
|
|
טוב אז קרה לי מקרה ומישהי מצצה לי עם שיניים (תדמיינו כן ואויצ' זה כואב כן.) אז נראלי שאני גם מצטרף כי כואב לי לעשות קצת ,
אבל אני אחד שגם אם אני אזיין 4 פעמים באותו היום , אני חייב להביא ביד.. ככה אני :\
אז אני אנסה.. עדיף לנסות מאשר סתם לדברבהצלחה לכולנו !!
^ אויצ' , בכל מיקרה לא ככה זה קרה , קצת אחרת אבל כן גם לי זה מאוד כאב אחרי שעברה הסטלה![]()
אני בפנים
הולך להיות כיף..
ניסיתי במשך הזמן המון פעמים , גג הצלחתי חודש וזה היה מטורף .
נשתדל להתחיל עכשיו יאללה , אפילו שאני עוד לא מומחה פיקאפ![]()
אני בפנים! אני מאמין שיהיה הרבה יותר קל שנעשה את זה ביחד ונביא פה חיזוקים כל אחד כי לבד הכי הרבה שהצלחתי שבועים שלוש וזה היה מטורף אז יאללה בהצלחה ושינויים זה תמיד דבר טוב!
לא אוננתי מעל חצי שנה ...
נשמע הזוי , אבל הגעתי למסכנה שזה לא תורם לי לכלום!
השבוע הזה כבר ממש קשה לי , האנרגיות לא נגמרות , מצד אחד זה כיף מצד שני כל מכה קטנה במרתף כמעט ומעלפת אותי XD
יאללה עפתי לראות DEEPTHROAT טוב. :]
וואלה שאני, מאמין באלוקים ושומר שבת, הדבר היחיד שמפריע לי בכל הקטע של הפיקאפ שכביכול אני גם דתי וגם לומד פיקאפ כדי לזיין - (מבלי להביא ילד, שזו עבירה) אז אמרתי לעצמי ככה - אני מביא ביד פעמיים בשבוע, אם בזכות הפיקאפ אני אפסיק להביא ביד, אז אני גם מקיים את רצון אלוקים, וגם לומד פיקאפ כדי לזיין ובסופו של דבר עדיף לזיין מדי פעם בגוף של בחורה מאשר לעשות כל פעם עבירה ולהביא ביד.
והמוטיבציה הגדולה שלי שעזרה לי לא להביא ביד זה ההצלחה שלי עם בנות - זה מה שמשכיח הכל ועוזר לי להתגבר ולא לאוננן - שזה ממש מצויין
אז כל מה שאני יכל להגיד שזה נפלא, פשוט נפלא לא לאונן - וכמה שאתם חושבים שזה קשה - ככה זה הכל חרטא ואחרי שבוע שבועיים היצר כמעט נעלם!
בהצלחה חבר'יס..
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
מה שהכי מצחיק אותי פה זה שאתם חושבים שיש קשר בין כמות הפעמים שאתם מזיינים לבין להביא ביד...שיעני אם לא תביאו ביד פתאום תתחילו לזיין ופתאום אם תפתחו סטים בצורה הזויה, בנות יזרמו איתכם...או שתתחילו לשדר משו שיגרום לכל אחת לקפוץ עליכם פתאום...
גם מיסטרי האליל שלכם מביא ביד. והרבה יותר ממה שאתם חושבים.
מי שמושך הוא נשאר מושך גם אם הוא מביא ביד 10 פעמים ביום ומי שאפס יכול לא להביא ביד כל החיים שלו ולהשאר בתול, ושלא יעבדו עליכם.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-02-2011 בשעה 01:33.
אני נאלץ להסכים עם טיילר בעניין
אני נהנה להביא ביד, וזה לא הורס את היכולת שלי להתחיל עם בנות
אחרי שאני מזיין מישהי אני חוזר הביתה ועושה ביד על איך שזינתי אותה
אף פעם לא הבנתי את העניין הזה של לא להביא ביד, ניסיתי פעם ולא הרגשתי יותר מדי שינוי
ההפך... תביאו ביד, תלמדו להנות מהמיניות שלכם (נשמע קצת היפי וריגשי אבל זה נכון), ותו כדי שאתם מביאים ביד תחשבו על הידידות האלו שאתם רוצים לזיין אבל מתביישים אפילו לחשוב על לזיין אותם (אולי אפילו יפתח לכם איזה מחסום בראש)
זה לא ה"להביא ביד" שהורס לכם, זה הרגשות אשמה שאתם מקבלים על זה שאתם עושים ביד ולא יוצאים... אתם לא באמת צריכים לבחור אתם יכולים לעשות ביד ואז לצאת, ואז אולי לזיין, אולי לא (ומה תעשו במקרה הזה?... -ביד!!!!-)
אם תשימו קוף בכלוב, אחרי איזשהו זמן הוא יתחיל לגעת בעצמו
זה טבעי, וזה בסדר, ואתם לא צריכים להרגיש רע עם עצמכם
ג'יזס
(אבל כל אחד והשיטות שלו, תהנו מהחודש הזה, אני יודע שאני אהנה בכל מקרה)
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 21-02-2011 בשעה 03:12.
היי,
טיילר וסטריט אתם מפספסים את כוונת המשורר.
החבר'ה פה לא יביאו ביד ------> ישארו חרמנים, ועם אנרגיות גבוהות -------> יחפשו דרכים אחרים לגמור -------> יצאו מהבית ------> יפתחו יותר סטים --------> מתמטית יזיינו יותר. (אם פתחתי 1000 סטים אני בטח יזיין יותר מאשר פתחתי 20 סטים).
אני רואה איך זה עובד עלי, למרות שאין דווקא כן יוצא הרבה ופותח הרבה, עכשיו זה קורה הרבה יותר בזכות זה שאני לא מביא ביד...