מאושר, על האימייל שלי. נחליף אימייל זה לא בעיה. הוא נקי, אין באן באף משחק. אין שום קראק שפותח את המשחקים. מתחייב עליו. תציעו נק'. בלי ספאם..
יוסי ברנס | Yossi Baranes מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע HTML.co.il
אתה יכול להתחייב בלי שום ספק שהסטים לא ישוחזר או ייחסם בפתאומיות?
קנוי / פרוץ?
נכתב במקור על ידי Brod` אתה יכול להתחייב בלי שום ספק שהסטים לא ישוחזר או ייחסם בפתאומיות? אתה מתחייב שלא תמות מחר ? מאיפה אני יודע מה יקרה מה השאלות המטומטמות האלו. נכתב במקור על ידי ZipNos קנוי / פרוץ? פרוץ. ואל תעשו לי פה ספאם, גם ככה אין לשתיכם מספיק נק'.
1000 נק' ואני רציני,כי סטים כזה רוב הסיכוים שלו שהוא ישוחזר! וגם אין לך עוד אחת כזה אז אתה תתחיל להביא 50 סטימים שיש בהם אותם משחקים שיש בסטים הזה?
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 949 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינקים לא ישמרו. http://img263.imageshack.us/img263/958/130983008776.png
סטים בהחלט מעניין אבל אי אפשר להחליף אימייל וסיסמה למה התכוונת שאמרת נחליף אימיילים ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao סטים בהחלט מעניין אבל אי אפשר להחליף אימייל וסיסמה למה התכוונת שאמרת נחליף אימיילים ? שאני מביא לך את הקוד שמגיע לאימייל. הוא מאושר על האימייל שלי. נחליף אימיילים זאת אומרת שנחליף את האימייל בחשבון.
נכתב במקור על ידי Yoske שאני מביא לך את הקוד שמגיע לאימייל. הוא מאושר על האימייל שלי. נחליף אימיילים זאת אומרת שנחליף את האימייל בחשבון. אה אוקיי ויחד עם הקוד אני יכול לשנות סיסמה ? זאת אומרת אפשרות לשנות סיסמה ואימייל אחרי הכל .. לא ככה ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao אה אוקיי ויחד עם הקוד אני יכול לשנות סיסמה ? זאת אומרת אפשרות לשנות סיסמה ואימייל אחרי הכל .. לא ככה ? ברור, החשבון שלך לכל דבר.
נכתב במקור על ידי Yoske ברור, החשבון שלך לכל דבר. יש אפשרות לקנות ממך בדולרים ? אם כן אני מציע 5 דולר
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao יש אפשרות לקנות ממך בדולרים ? אם כן אני מציע 5 דולר אם זו ההצעה שלך, חבל שבכלל הגבתי לך.
3 דולר?
נכתב במקור על ידי TzachO 3 דולר? פעם אחרונה שאתה מגיב בכזה ספאם / הורס עסקאות / מקלל אזהרה בע"פ, פעם הבאה אתה תנוח לזמן מה
תגובות הספאם נמחקו, הבא שיספים שוב יענש.
חוקי הפורום