קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] בואו שתפו אותנו מהם 10 הסרטים הכי יפים שריאתם.
    על ידי morsavyon בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 29-09-2008, 12:03
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-06-2008, 12:58
  3. טראק שעשה לכם את היום בואו שתפו אותנו!!
    על ידי rapakost בפורום אלקטרונית
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 03-05-2006, 13:07
  4. אז.. מה שמעתם לאחרונה? שתפו אותנו בדברים חדשים(:
    על ידי techno barzel בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 17:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

בואו שתפו אותנו על רגע שמח / עצוב / מאכזב / מרגש שהיה לכם עם הקבוצה שאתם אוהדים!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ברירת מחדל בואו שתפו אותנו על רגע שמח / עצוב / מאכזב / מרגש שהיה לכם עם הקבוצה שאתם אוהדים!

יש לכם רגע עצוב / משמח עם הקבוצה שלכם? בואו שתפו אותנו ותחלקו חוויות!

אז נעשה את זה בצורה כזאת:

קבוצה אהודה - בית"ר ירושלים

מתי זה קרה? - בעונת 2006-2007.

המקרה:

הרבה זמן חיכיתי למשחק הזה, והיה לי באותה תקופה מנוי בחינם כי הייתי משחק בילדים של בית"ר.
    אבל אף פעם לא יכולתי ללכת כי לא היה מי שייקח אותי, שבוע לפני המשחק המורה שלי באה אליי לבית, והיא הייתה באה לכל הילדים בכיתה כדי לראות מה אנחנו אוהבים וכו'..
    ואז אמרתי לה שאני אוהד שרוף של בית"ר, והיא ראתה שכל החדר שלי היה עמוס בכדורי - רגל, וצעיפים וחולצות של בית"ר, ואז היא הציעה לי ללכת עם בעלה למשחק מול חיפה, והיא אמרה לי שגם הוא הולך. בהתחלה אמרתי לה, לא יודע, כי התביישתי והכל, אבל החלטתי בסוף שאני לא מוותר על המשחק הזה, והולך איתו למרות הבושות שזה יעשה לי XD

הוא היה נחמד מאוד בנסיעה, ואני הייתי מתוח מאוד לקראת המשחק, וכשהגענו התחלתי לעודד וכבר לא התביישתי מבעלה של המורה שלי ( שהייתה כוסית בטירוף, בת 25 בערך היא הייתה ), בקיצור המשחק התחיל ממש לא טוב, וספגנו גול אחרי רבע שעה בערך ממה שאני זוכר, והתבאסתי ממש, אבל אז ביתר התעוררו והתחילו לשחק כמו שצריך, מהלך אחרי מהלך הם ניסו ולא הצליחו, ואז בדקה 45 בית"ר קיבלה פנדל, מירוסביץ' ניגש לבעוט, ואני כולי מסתכל בפחד, ואז הוא מחטיא, הלב נפל לי לתחתונים, אבל שנייה אחר כך הוא שם את זה מהריבאונד, ולא היה מאושר ממני באותו רגע.

במחצית השנייה זה נראה אחרת לגמרי, בית"ר פתחה חזקה מאוד, ולא הפסיקה להניע כדור מושלם, ושיחקה כמו אלופה אמיתית, ואז הגיע הגול של אלברמן, ואז שוונקי שאני זוכר שהיה חלוץ טוב והיה כובש הרבה, שם את השלישי של בית"ר, וברוכיאן נעץ את האחרון!
    4-1 ענק לבית"ר, חזרתי הביתה מאושר, ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי באותו לילה מרוב טירוף ואושר מהמשחק.

מצאתי את התקציר ביוטיוב עכשיו

קדימה שתפו אותנו עם חוויות שלכם!

נערך לאחרונה על ידי iTayAs; 21-02-2011 בשעה 18:28.

סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים.
    ספוילר:

להבא הלינק לא ישמר.

http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Private
    לייקים
    0
    נקודות
    528

קבוצה אהודה : מכבי חיפה.
    מתי זה קרה: מאי 2010.
    המקרה: זה לא היה לפני הרבה זמן... למזלי חיפה שחקה אז בבלומפילד ולא הייתי צריך לסוע הרבה למשחק.
    הרבה מאוד זמן חיכיתי למשחק הזה, אני זוכר שאפילו אני וחברים שלי חיכינו מתי שפתחו את הקופות של הכרטיסים וקנינו כרטיס בתחילת המכירה.
    הייתי בטוח שננצח את בני יהודה וניקח עוד אליפות ונוכל לתקן את הרושם הרע שהיה לנו באירופה מהעונה הקודמת.
    בתחילת המשחק אני זוכר שראינו את כל בלומפילד ירוק והיתה הרגשה שהאליפות בדרך.
    המשחק נפתח רע והיה 0-0 ארוך אבל גם הפועל ת"א לא הצליחה לכבוש נגד בית"ר.אני זוכר שבערך בדקה השלושים קיבלתי SMS מבן דוד שלי שלהפועל יש פנדל וכל הקהל נכנס ללחץ אבל ברגע שהגיעה שמועה שהם החטיאו(מה שנכון) היתה שמחה מטורפת וכל הקהל הירוק התחיל לעודד חזק.
    אבל אז בדקה ה50 בערך צעירי כבש והתחלנו להלחץ, הפועל רחוקה שער אחד מלגנוב לנו את האליפות.
    שני המשחקים היו צמודים וכאשר טאשיירה כבש שני המשחקים היו ב1-1.
    המשחק שלנו היה סוג של גארבג' טיים, שחקני חיפה לא שיחקו וחשבו רק על המשחק השני בזמן שבני יהודה מתגוננת.
    אני זוכר שהשופט האריך את המשחק ב6 דקות וחשבתי שקרה משהו בטדי אפילו שלא ידעתי כלום בגלל שהמשחק כבר היה משעמם.
    עד הדקה ה95 היה משעמם וחשבנו שהמשחק השני נגמר ב1-1.
    אבל אז גילינו שהפועל כבשה ולחיפה היתה חצי דקה לכבוש- התקפה אחרונה.
    בהתקפה האחרונה מסיללה רץ באגף ושלח כדור לרחבה שהורחק והשופט שרק.
    אני באותו רגע ידעתי שאין אליפות אבל אני זוכר בעיקר את הרגע שחלק מהאוהדים חשבו שיש אליפות ולאט לאט כל הקהל שתק.
    קרדיט ל-AMIT- על החתימה^^^
    לשעבר shafoosha12

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

בכיתי בהפסד אליפות להבועל ת"א ...

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

קבוצה אהודה: מכבי חיפה
    מתי זה קרה: עונת 2008/2009
    המקרה:
    מכבי חיפה נגד אקטובה, גומלין, קרית אליעזר.
    אם מכבי חיפה עוברת את השלב הזה נשאר לה רק עוד קבוצה אחת לעבור והיא בליגת האלופות.
    במשחק הראשון נגמר תיקו 0-0 בקזחסטן.
    לא היה מקום ריק אחד באיצטדיון.
    אחרי כמה דקות של משחק, גול של הקזחסטנים, קרית אליעזר בהלם.
    לא חלפו 2 דקות ועוד גול של אקטובה, שקט מוחלט באיצטדיון חוץ מכה אוהדים ספורים של אקטובה.
    אחרי עוד 5 דקות, עוד גול של אקטובה, אני מתחיל לראות אוהדים עם הפנים באדמה, זהו הייתה הרגשה שכבר אין סיכוי.
    אחרי רבע שעה בערך, גול של יניב קטן, שמחה גדולה באיצטדיון, יכול להיות שזה אפשרי.
    אחרי 7-8 דקות בערך, 3-2 של גולאסה, מתחילים לראות שהיריבה מקזחסטן קבוצה ממש לא טובה שאפשר לעבור.
    3-2 לאקטובה במחצית.
    אחרי 10 דקות בערך, 3-3, גול של דבאלישווילי, שאגה כזאת הרבה זמן לא ראיתי בקרית אליעזר.
    חולפות עוד כמה דקות ועוד גול של דבאלישווילי, 4-3 לחיפה, שאגה יותר גדולה אפילו מאז ממקודם.
    מכבי חיפה מתחילה להסתגר ומורידה הילוך.
    אקטובה מתעוררת לחיים ומתחילה לתקוף, עד סוף המשחק היו לה מס' הזדמנויות מצויינת שכל הזמנות כזאת היה התקף לב בשבילי, במצב של שוויון 4-4 אקטובה עולה כמובן.
    לבסוף המשחק נגמר ב-4-3, אנחת רווחה גדולה, חלום ליגת האלופות עדיין חי ובועט.
    זה היה משחק מאוד מרגש, הייתה לי כל כך הרבה הערצה וגאווה לקבוצה הזאת, הייתי ממש גאה להיות אוהד מכבי חיפה אחרי המשחק הזה.
    זה משחק שאני לא אשכח כל חיי, אין ספק.

נערך לאחרונה על ידי -Max-; 21-02-2011 בשעה 21:56.

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    קבוצה אהודה: מכבי חיפה
    מתי זה קרה: עונת 2008/2009
    המקרה:
    מכבי חיפה נגד אקטובה, גומלין, קרית אליעזר.
    אם מכבי חיפה עוברת את השלב הזה נשאר לה רק עוד קבוצה אחת לעבור והיא בליגת האלופות.
    במשחק הראשון נגמר תיקו 0-0 בקזחסטן.
    לא היה מקום ריק אחד באיצטדיון.
    אחרי כמה דקות של משחק, גול של הקזחסטנים, קרית אליעזר בהלם.
    לא חלפו 2 דקות ועוד גול של אקטובה, שקט מוחלט באיצטדיון חוץ מכה אוהדים ספורים של אקטובה.
    אחרי עוד 5 דקות, עוד גול של אקטובה, אני מתחיל לראות אוהדים עם הפנים באדמה, זהו הייתה הרגשה שכבר אין סיכוי.
    אחרי רבע שעה בערך, גול של יניב קטן, שמחה גדולה באיצטדיון, יכול להיות שזה אפשרי.
    אחרי 7-8 דקות בערך, 3-2 של גולאסה, מתחילים לראות שהיריבה מקזחסטן קבוצה ממש לא טובה שאפשר לעבור.
    3-2 לאקטובה במחצית.
    אחרי 10 דקות בערך, 3-3, גול של דבאלישווילי, שאגה כזאת הרבה זמן לא ראיתי בקרית אליעזר.
    חולפות עוד כמה דקות ועוד גול של דבאלישווילי, 4-3 לחיפה, שאגה יותר גדולה אפילו מאז ממקודם.
    מכבי חיפה מתחילה להסתגר ומורידה הילוך.
    אקטובה מתעוררת לחיים ומתחילה לתקוף, עד סוף המשחק היו לה מס' הזדמנויות מצויינת שכל הזמנות כזאת היה התקף לב בשבילי, במצב של שוויון 4-4 אקטובה עולה כמובן.
    לבסוף המשחק נגמר ב-4-3, אנחת רווחה גדולה, חלום ליגת האלופות עדיין חי ובועט.
    זה היה משחק מאוד מרגש, הייתה לי כל כך הרבה הערצה וגאווה לקבוצה הזאת, הייתי ממש גאה להיות אוהד מכבי חיפה אחרי המשחק הזה.
    זה משחק שאני לא אשכח כל חיי, אין ספק.

הייתי במשחק!!!

שלי עם ריאל מדריד עונת 2007, כל מילה מיותרת.
    פשוט חוויה עצומה עד דמעות! אם אתם מבינים כדורגל אז לא צריך אפילו לספר על האירוע, אם אתם שואלים מה קרה לריאל ב2007 אז אתם סתם טמבלים שלא מבינים כדורגל! פשוט העונה הכי טובה בהיסטוריה!!!

משתמש כבוד האוואטר של -OmeR-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

איזה דיון!

טוב לא זוכר מתי זה היה ניראה לי ב 2007 גמר גביע בית"ר נגד הפועל תל אביב! 120 דקות חושך של משחק אני על הרגלים חח לא יכול כבר לעמוד אין לי כוח לזוז הולכים לפנדלים. הכול הולך חלק עד שבאוטנג מחטיא פנדל בבית"ר ואני כבר עם הדמעות זה הפועל מכניסה אין גביע = אין דבאל. בא שחקן של הפועל לבעוט מחטיא ! ישששששש! הבועט הבא של בית"ר שמעון גרשון מכניס בקושי תכדור גול בפוקוס מטורף יעני, ואז שחקן של הפועל אם הוא מחטיא יש גביע! קאלה נותן עצירה של החייםםם והגביע נוסע לירושלים ! התרגשתי לא יכולתי לעמוד על הרגלים באמת רגע ענק, יש לי צמרמורת עכשיו שאני מספר אותו.

תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היה איזה משחק לפני שנתיים-שלוש ממש אדיר של ריאל-ולנסיה

ריאל כבשה את הראשון ואז ולנסיה השוותה ואז ריאל כבשה שוב ואז ולנסיה השוותה ואז שוב ריאל כבשה!

היה משחק טוב מאוד... אני זוכר שהייתי מאושר אחריו

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

קבוצה אהודה - רומא

מתי זה קרה? - בעונת 2009~2010

המקרה:
    זה היה ב25.4.2010 רומא-סמפדוריה במחזור ה35 3 מחזורים לסיום
    רומא היתה נגד סמפדוריה דקה 14 1-0 לרומא משער של פרנצ'סקו טוטי, רומא המשיכה לתקוף והית פיבוריטיט עם כמה בעיטות לעמוד והרבה התקפות שיכלו להסתיים בגול אבל בגלל חוסר מזל לא נכנס.
    ואז דקה 52 היה 1-1 ודקה 85 היה 2-1 לסמפדוריה שהרס לרומא את האליפות.
    אני ראיתי את המשחק הזה ואני פשוט בכיתי דמעות במשך כמה ימים, לא הלכתי לבית ספר כמעט כמה ימים פשוט לא יכול להיות עם הכאב הזה היתי עצוב כמעט שבוע ולא הצלחתי לצחוק וגם כשניסיתי זה היה מאולץ וכשנזכרתי ברומא כל הזמן היתי שוב בוכה ובכלל כשחשבתי על מקסס שבכה אחרי המשחק עוד יותר גרם לי לבכות.
    במחזורים האחרונים רומא ניצחה הגיע המחזור האחרון (38) רומא נגד קייבו (2-0 לרומא) אינטר ניצחה 1-0 בקושי את סיינה אחרי גול בדקה ה50 ומשהו ואז התחילה לשחק מגעיל (ב10 דקות האחרונות סיינה לחצה עליה אז היא שיחקה מסירות מסריחות באמצע המגרש.)

וזהו.. רומא לא זכתה באליפות ואני שוב בכיתי..
    Erik Lamela 8

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,662 | הודעות: 8,173,249 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect