אתם חייבים לעזור לי.
אז ככה אין לי חברים וידידות בכלל ושאני אומר בכלל אז בכלל.
אבל ביום אחד הכל השתנה:פתחתי אשכול פריקה וניפגשתי עם מישהו בבית הספר שלי והא הכיר לי את ידידה שלו.
דיברתי איתה עד הצלצול לסיום ההפסקה וזהו.אחר כך באתי הביתה וצירפתי אותה לפייס.עבר הזמן ולא יכלתי להשיג אותה בפפיס והיום נפגשתי איתה.התחלנו לדבר והיא אמרה לי שאם אני מרגיש לבד אני תמיד יכול להיפגש איתה.ואז היא הביאה לי את מספר הפלאפון שלה ונאלצנו ללכת כל אחד לדרכו כי הרכזת צעקה עלינו
בקיצור אני כולי מאושר פעם ראשונה שהצלחתי להשיג מספר פלאפון של בחורה xd .
ועכשיו יש לי בעיה:
אני רוצה לדבר איתה מחר וגם לבדוק אם המספר שהיא הביאה לי נכון.
אז החלטתי לשלוח לה מחר sms ולשאול אותה עם בא לה להיפגש איתי כי משעמם לי להיות לבדאבל היא לא יודעת את מספר הפלאפון שלי ולכן היא לא תדע שאני כתבתי את ההודעה ,בקיצור איך אני יכול להפגש איתה דרך הודעה בפלאפון ושתזה שזה אני או שאני אתקשר אליה אבל אני לא יודע מה להגיד לה(כאילו איך להתחיל את השיחה )אולי ב-מה קורה? ואז ב-רוצה להיפגש בהפסקה מספר x זה טוב?(כאילו אני מעדיף sms כי אם אני אתקשר אליה אולי היא לא תענה)ועוד שאלה:דיברתי איתה היום וניפגשנו אז זה בסדרלהציעה לה להפגש איתי מחר?
תודה לעוזרים![]()

אבל היא לא יודעת את מספר הפלאפון שלי ולכן היא לא תדע שאני כתבתי את ההודעה ,בקיצור איך אני יכול להפגש איתה דרך הודעה בפלאפון ושתזה שזה אני או שאני אתקשר אליה אבל אני לא יודע מה להגיד לה(כאילו איך להתחיל את השיחה )אולי ב-מה קורה? ואז ב-רוצה להיפגש בהפסקה מספר x זה טוב?(כאילו אני מעדיף sms כי אם אני אתקשר אליה אולי היא לא תענה)ועוד שאלה:דיברתי איתה היום וניפגשנו אז זה בסדרלהציעה לה להפגש איתי מחר?
ציטוט ההודעה