קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום]הנה עוד סרטון
    על ידי sn00p בפורום Counter Strike
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-12-2007, 20:54
  2. עוד סרטון מצחיק ובדיחות מצחיקות.
    על ידי nitzan60 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-10-2007, 07:25
  3. עוד סרטון קורע!
    על ידי EnForcer בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-06-2006, 01:56
  4. עוד סרטון מצחיק..קורע!!
    על ידי איתי המאגניב בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 14:23
  5. עוד סרטון מבית היוצר של Fps DOUG (boomaheadshot)
    על ידי MaRoKaY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 23:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

עוד סרטון על הנושא

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל עוד סרטון על הנושא

לפני שאנשים יתחילו לפתח תאוריות על ריבים וקונספירציות, סטס אישר לי לצלם את הסרטון הזה .

נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 23-02-2011 בשעה 15:50. סיבה: כפל טקסט

2. קישורים ממומנים

חחח הרגת אותי סניה.
    ראיתי את החרא הזה מזמן ביוטיוב צחקתי כמו מטורף, כל כך פתטי ועלוב...

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

תכלס אני דיי בטוח שאף אחד כאן לא באמת ניסה.. גם אתה סניה..
    גם שמתי לב שכל הנסיונות של סטס היו בדי גיים לכו תדעו איך היה הולך בנייט גיים..
    לדעתי יש בחורות שאתה תבוא אלייהן ככה בשיטת האקדח עם חיוך וטון מתאים והם יתפוצצו מצחוק במובן הטוב למרות שאני לא ניסיתי את השיטה אבל אני עדיין לא פוסל כי אפשר לעשות את זה בצורה נכונה שלא תעשה ממך צחוק אלה תוציא אותך גבר עם בטחון עצמי שעושה שטויות ושם זין אם יגידו לו משהו על זה

משתמש משקיע
    משתמש כבוד
    מעצב מוזיקה מקצועי
    האוואטר של -DoLeV-
    לייקים
    3
    נקודות
    41

חחחח איזה שרוטים,סרטון ענק צחקתי איזה רבע שעהה D:

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

השיטה עצמה היא מדהימה, מי שמבצע את השיטה קצת פחות.
    אגב, סניה, מה הקטע? לא אמרת שפרשת? ראית את סטס ואת שאר החבר'ה מתפרסמים באמצעות הרעש של הפמיניסטיות ואתה התחלת גם? יאלההה.. שתהיו בריאים כל אומני הפיקאפ האלה שהדבר היחידי שהם מצליחים לפתות זה רק את הגברים החרמנים שחשובים שהתחום יעזור להם.

סניה, יש לך כישרון, למה לבזבז אותו על פיקאפ לעזאזל?
    פתח קורס על ביטחון עצמי או משהו.. ככה גם הפמיניסטיות בעצמן ילמדו אצלך.
    תכלס, גם סטס אידיוט.. הקריב את השם שלו למען התחום במקום להפוך לאיזה קואצ'ר או משהו ולעשות כסף.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

חחח בוא נגיד שלא הבנתי כלום , אבל נשפכתי מוות

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי adamthe צפיה בהודעה
    תכלס אני דיי בטוח שאף אחד כאן לא באמת ניסה.. גם אתה סניה..
    מה קשור... זה מטומטם לגמרי
    אם אני אגיד לך לבוא לבחורה , ךחרבן לידה ולהגיד לה תריחי... תנסה? איך אתה חושב שזה לא יצליח לא ניסית

אני ראיתי את הסרוון הזה מזמן, ולי זה נרא כמו פדופיל שמנסה... לא יודע מה, הוא נראה לי כמו פדופיל סוטה שמנסה משהו

רוצה לנסות משהו... תנסה ללכת להגיד "היי" יעבוד לך אותו דבר

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    השיטה מדהימה?? די דבילי לקרוא לזה "שיטה" זה סתם שטות שרוסי שאין לו דמיון עושה וחושה שזה מראה שיש לו דמיון (אני גם רוסי, זה עובד בשיטה של לכושים מותר לקרא אחד לשני כושים, אז אני יכול לקרא לרוסים רוסים מסריחים, במיוחד אם יש ריח לא נעים)

ה"שיטה" הזאת וסטס הזה ממש ממש מעצבנים אותי, כל ה"שיטה" שלו והדרך שלו ואיך שהוא מנסה להראות את כל זה נראה כמו משהו שממש מנסה לפגוע באינטלגנציה שלי...
    מעבר לזה שהסרטונים שיש לו לא מראים שום דבר, רק מישהו שעושה משהו מוזר, בלי שם סגירה, יש לו עוד סרטוון שלו מדבר עם 2 בנות
    עם הקרינות המוזרה הזאת ברקע

אני לא יודע למה אבל הוא ממש ממש מעצבן אותי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

השראה כבדה מRWJ ו+100500 הא?

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אגב, סניה, מה הקטע? לא אמרת שפרשת? ראית את סטס ואת שאר החבר'ה מתפרסמים באמצעות הרעש של הפמיניסטיות ואתה התחלת גם? יאלההה.. שתהיו בריאים כל אומני הפיקאפ האלה שהדבר היחידי שהם מצליחים לפתות זה רק את הגברים החרמנים שחשובים שהתחום יעזור להם.

סניה, יש לך כישרון, למה לבזבז אותו על פיקאפ לעזאזל?
    פתח קורס על ביטחון עצמי או משהו.. ככה גם הפמיניסטיות בעצמן ילמדו אצלך.
    תכלס, גם סטס אידיוט.. הקריב את השם שלו למען התחום במקום להפוך לאיזה קואצ'ר או משהו ולעשות כסף.

חחח?

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    אם אני אגיד לך לבוא לבחורה , ךחרבן לידה ולהגיד לה תריחי... תנסה? איך אתה חושב שזה לא יצליח לא ניסית

אני ראיתי את הסרוון הזה מזמן, ולי זה נרא כמו פדופיל שמנסה... לא יודע מה, הוא נראה לי כמו פדופיל סוטה שמנסה משהו

השיטה מדהימה?? די דבילי לקרוא לזה "שיטה" זה סתם שטות שרוסי שאין לו דמיון עושה וחושה שזה מראה שיש לו דמיון (אני גם רוסי, זה עובד בשיטה של לכושים מותר לקרא אחד לשני כושים, אז אני יכול לקרא לרוסים רוסים מסריחים, במיוחד אם יש ריח לא נעים)

ה"שיטה" הזאת וסטס הזה ממש ממש מעצבנים אותי, כל ה"שיטה" שלו והדרך שלו ואיך שהוא מנסה להראות את כל זה נראה כמו משהו שממש מנסה לפגוע באינטלגנציה שלי...
    מעבר לזה שהסרטונים שיש לו לא מראים שום דבר, רק מישהו שעושה משהו מוזר, בלי שם סגירה, יש לו עוד סרטוון שלו מדבר עם 2 בנות

וואלה מסכים איתך, הוא נראה לא יותר מאשר עוד מוזר שמנסה ליצור איזושהי "שיטה" שכולם עוד כמה זמן אולי יעשו, אבל בתכלס הוא רוצה להראות שיעני יש לו בטחון עצמי ו "הנה אני מתחיל עם בחורה בצורה משוגעת, בואו תלמדו ממני אני גבר", הוא סה"כ עוד רוסי (לא אני לא רוסי, אבל אני אקרא לו רוסי בכל זאת) שלא דופק חשבון.
    גם הוא וגם סניה שניהם מדברים על בטחון, שיטות להתחיל בחורה, מי , מה , מו, שרימפסים, בלאגנים, כשבסופו של דבר זה סה"כ להתחיל עם בחורה, שלטעמי הם לא יודעים לעשות את זה בלי המסיכה הזו של "אמן פיתוי". (זה לא שאני זיין על, אבל אני לא מתעסק בבולשיט של רוטינות, שיטות, יריות, סכינים, רובים שושנים, אני מביא את עצמי בלי משחקים של ילד בכיתה א' )
    אני בעד הפיקאפ, אבל לטעמי סניה והסטס הזה לוקחים את זה בצורה קיצונית והם די נשחפים, ורואים שזה לא הם, זה לא האופי שלהם, הם מנסים להיכנס לנעליים לוחצות, רואים כל פעם איך סניה מתאמץ להיות הבחור המגניב, אבל בסרטונים רואים עד כמה הוא לא באמת כזה, והוא נוטה אפילו לכיוון הגיי...(אני נשבע שכל מי שהראתי לו סרטון של ניקולאס או סניה, אמר "הוא מדבר,נראה, מתנהג כמו גיי".

זהו אמרתי את מה שהיה לי על הלב.
    נערך לאחרונה על ידי A.L; 24-02-2011 בשעה 16:41.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה

לא רק אותl, במיוחד אותי!
    ציינתי שהשיטה מדהימה כי ניסיתי אותה והיא גרמה לי לצחוק (לא לבחורות אגב), השיטה לדעתי היא סופר-דבילית אבל כל מה שגורם לי לצחוק - הוא מדהים

בכלליות, נמאס לי כבר מכל החרטא ומכל ה"אומני פיתוי" או ה"מורי הצלחה" בשקל האלה שמוציאים סרטים על גבי סרטים, דיווחים על גבי מאמרים, מאמרים על גבי הרצאות, הרצאות על גבם של תמימים חסרי ישע רק בשביל להראות כמה שזה "עובד" ובשביל להכניס עוד מזומנים לכיס.. דיי חלאס זה כבר הפך למטומטם יותר מידי! אם כבר מפרסמים סרטון, שישקיעו בו זמן ומחשבה, הפקה, רעיון, משהו שבאמת יצור שינוי תפיסתי בצופה ולא יצלמו איזה מישהו עם חסך ילדות ניגש לנשים ברחוב או בחוף הים.

איפה הימים היפים שהיינו צריכים לחצות יבשות, לטפס על הרים ולשחות בנהרות בשביל שבסוף המסע נמצא איזה ספר עם "סוד החוכמה" או "הסוד להצלחה עם נשים", היום הכל הפך לממוסחר יותר מידי, כל שמוק מוציא ספר, כל אפס מוציא סרטון ביוטיוב, יאק!!! גועל! (לכל אותם טמבלים שיחשבו שהייתי רציני עם הלטפס על הרים ולחצות נהרות - הייתי ציני!).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-02-2011 בשעה 20:00.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

מה אתם סרוטים? - קודם כל סטס אחד האנשים המפחידים כשמדובר בנייט גיים - זו ההתמחות שלו! (ולכל הדורשים והחוקרים, חבר שלי מכיר את סטס מקרוב ויצא לי לראות אותו הרבה פעמים - הבחור מפלצת פיתוי).

לגבי הסרטון - סטס בעצמו צחק עליו בסרטון אחר, ואמר שזה סתם בשביל להשתחרר קצת בסוף יום ארוך.

נ.ב: מישהו פה ניסה את זה? - אז תדעו לכם שאני כן ניסיתי את זה, ויש בפתיח הזה פוטנציאל אדיר, הבעיה היא שיש עוד מלא אפשרויות כאשר אתה באמת יודע איך לפתוח נכון ולכן לא השתמתי בו הרבה, אבל סתם שתדעו - היו בחורות שממש זרמו ואמרו "בחיים לא התחילו איתי ככה" אתה בחור מוזר ואז שאלו איך קוראים לי ומי אני וכל החרטא הנלוות לזה... כמובן שמנפתי את הכל כמו שצריך והיו סגירות רק בזכות החרא הזה.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 24-02-2011 בשעה 21:44.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עמרי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואט דה ישך 4000 חברים בפייסבוק
    נירלי לכולם בפייסבוק יש מוטרל פרינדס
    יש לי 10 מוטרל פרינדס איתך

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    וואלה מסכים איתך, הוא נראה לא יותר מאשר עוד מוזר שמנסה ליצור איזושהי "שיטה" שכולם עוד כמה זמן אולי יעשו, אבל בתכלס הוא רוצה להראות שיעני יש לו בטחון עצמי ו "הנה אני מתחיל עם בחורה בצורה משוגעת, בואו תלמדו ממני אני גבר", הוא סה"כ עוד רוסי (לא אני לא רוסי, אבל אני אקרא לו רוסי בכל זאת) שלא דופק חשבון.
    גם הוא וגם סניה שניהם מדברים על בטחון, שיטות להתחיל בחורה, מי , מה , מו, שרימפסים, בלאגנים, כשבסופו של דבר זה סה"כ להתחיל עם בחורה, שלטעמי הם לא יודעים לעשות את זה בלי המסיכה הזו של "אמן פיתוי". (זה לא שאני זיין על, אבל אני לא מתעסק בבולשיט של רוטינות, שיטות, יריות, סכינים, רובים שושנים, אני מביא את עצמי בלי משחקים של ילד בכיתה א' )
    אני בעד הפיקאפ, אבל לטעמי סניה והסטס הזה לוקחים את זה בצורה קיצונית והם די נשחפים, ורואים שזה לא הם, זה לא האופי שלהם, הם מנסים להיכנס לנעליים לוחצות, רואים כל פעם איך סניה מתאמץ להיות הבחור המגניב, אבל בסרטונים רואים עד כמה הוא לא באמת כזה, והוא נוטה אפילו לכיוון הגיי...(אני נשבע שכל מי שהראתי לו סרטון של ניקולאס או סניה, אמר "הוא מדבר,נראה, מתנהג כמו גיי".

זהו אמרתי את מה שהיה לי על הלב.
    "שיטת האקדח".... רק העובדה שהוא קורא לזה ככה... כמו שצינתי לפני זה... זה נראה כמו מישהו חסר דמיון שמנסה להראות שיש לו דמיון

זה לא שיטה "מקורית שהוא המציא על המקום" אז זה ספונטני ומגניב... הוא הכין "שיטה" בבית של משפט דפוק, שיעבוד כמו כל משפט דפוק אחר... לקרא לזה "שיטה" זה עלבון לאינטליגנציה של אנשים, זה כולה עוד פתיח מסכן

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

חחחחחחחחחחחחח תקשיבו אנשים , קודם כל השיטה הזאת ?
    רק מראה שאתם יכולים לפתח אינטראקציה עם בחורה בכל צורה שהיא

לא הבנתי מה לקחתם כל כך קשה , זה אחד המצחיקים ! D:
    לא צריך להיות כל הזמן ישירים עם 'היי' ו'ביי' , המטרה פה (שלי לפחות) היא להנות , להנות במהלך האינטראקציה , להנות אחרי האינטראקציה , לסיים יום עם חיוך מרוח על הפניםםם

וסניה? וואלהה הרגתת אותייי הצלחת לגרום לי לסיים את היום עם חיוך

לילה מעולה אנשים יקרייםםםם
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect