כשמנשקים בפה צריך לעשות בלי קולות של נשיקה רגילה שעושה קול?
איך מתאמנים על לנשק לאט?
כשמנשקים בפה צריך לעשות בלי קולות של נשיקה רגילה שעושה קול?
איך מתאמנים על לנשק לאט?
|
|
נישוק?
מה זה לעזאזל נישוק?
אתה מתכוון אולי נשיקה?
בכל מקרה מהנסיון שלי נשיקה זה משהו יחסית שקט מדי פעם יוצא איזה צליל קל כזה של ניתוק השפתיים אבל זה בהחלט לא משהו רועש
אין מה להתאמן פשוט מוצאים את הפרטנרית המתאימה ומוצאים את הקצב שמתאים לשניכם
לעמות דברים אחרים![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 23-02-2011 בשעה 19:30.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בחיים לא שמעתי שמתנשקים בקול אחי..
Sympathy לשעבר.עדיין עושה חתימות, לוגואים ועיצובי פרופיל בחינם.
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 24-02-2011 בשעה 21:33.
אני קוראת לכולן להפסיק עם הקולות.
זאת סתם הצגה, אתה לא כזה טוב וככל שאני גונחת יותר חזק ככה זה יותר אומר שאני מזייפת.
אתה יכול להתאמן בנשיקות על ידי זה שתנשק את הכרית.
עצות למתנשק המתחיל:
1.ביטחון עצמי ועדינות – חשוב לגעת בבחורה עם ביטחון. ביטחון אך מצד שני כבוד והתחשבות, לא להסתער עליה בנשיקה בולעת וחודרנית כשהיא לא מוכנה.
2.שפתיים לחות- אתם רוצים שהשפתיים שלכם יהיו לחות מעט כשאתם מתנשקים. תעבירו את הלשון על השפתיים שלכם לפני הנשיקה. שפתיים לחות מעט עושות את זה קל להזיז את השפתיים על בן הזוג וזה נותן גם לך וגם לבן זוגך חוויה נעימה יותר.
3.בלי ריח פה – שעתיים לפני הנשיקה לא לאכול שום ובצל. אם יש לך ריח רע בפה או טעם רע בפה תמצוץ סוכריה או מסטיק. אל תיקחו את המנטה או המסטיק לפני הנשיקה. אתם לא רוצים שיהיה לכם משהו בפה זמן שאתם מתנשקים
4.להכניס את הלשון לפה שלה בעדינות, לא באגרסיביות.
5.תנשק אותה ברכות, אם היא זורמת תעבור לנשק את הצוואר שלה. אל תשאיר סימן (איקי) אלא אם היא רוצה.
6.הטיית ראש קלה - כל אחד לצד אחר, תאפשר לכם להתנשק בכיף ובזווית הרצוייה.
7.שפתיים פתוחות- פתחו את השפתיים קלות ותמקמו את השפתיים שלכם על השפתיים של בן/בת זוגכם.
אל תעצרו את הנשימה! תנשמו דרך האף. כשהשפתיים נפגשות, לחצו אותן קלות על שפתי בן/בת הזוג.
אתם יכולים להזיז את השפתיים לאט,בתנועה סיבובית או רק להשאיר אותן צמודות על בן/בת הזוג.
8. עמדה - תעמוד קרוב אליה ואז כששניכם מתקרבים אחד לשני יחד תטו את הראש שלכם מעט. בנשיקה הראשונה עדיין אל תצמידו אותה אליכם חזק, לאט לאט עם הנשיקה כשיהיה ברור שהיא מעוניינת תוכלו לעשות את זה.
9.שפתון - קראתי בכל מיני מקומות שממליצים לגברים לפני הנשיקה לשים שפתון עם טעם בשביל שהשפתיים שלהם יהיו טעימות לבחורה. אני ממליץ לא לעשות את זה! אתה לא בחורה ואתה לא שם שפתונים בכל מיני טעמים.
10. קח אויר- אם אתם מתנשקים לזמן ממושך, קל לשכוח לקחת אויר לנשימה. תאמינו או לא, חוסר נשימה עד כדי מחנק איננו דבר רומנטי בכלל. קח נשימה קלה דרך האף תוך כדי הנשיקה.
11. שיניים - אל תנשך. זה כואב (אלא אם היא בקטע של כאב).
12. אורך הנשיקה - אין חוקים לגבי אורך הנשיקה. תמשיכו כל עוד זה מרגיש נכון.
מתוך - מדריך החנון